سلول‌های مغز جنین در حال رشد و شکل‌گیری هستند. و خوردن برخی مواد غذایی به باهوش شدن جنین کمک می کند.

برای باهوش شدن جنین چه غذاهایی بخوریم؟

به گزارش سلام نو به نقل از خراسان، همه دوست داریم فرزندی باهوش داشته باشیم. یکی از اثرگذارترین موقعیت‌ها که در هوش فرزند ما نقش جدی دارد، دوران جنینی است؛ وقتی که صحبت با جنین، دوری از استرس، تغذیه مناسب، دوری از فست‌فودها، غذاهای پرادویه، سرکه و ترشیجات و نوشیدنی‌های گازدار می‌تواند در باهوش شدن فرزندمان موثر باشد. البته عوامل بسیار زیادی وجود دارد که روی با هوش شدن جنین تأثیر می‌گذارد که ژنتیک یکی از مهم‌ترین آن‌هاست؛ اما در کنارش نباید از تغذیه خوب هم غافل شد. در این مطلب از منابعی چون «پذیرش 24» کمک گرفتیم تا بدانیم چه خوراکی‌هایی باعث باهوش شدن جنین می‌شوند.

مواد غذایی ضروری برای شکل‌گیری مغز جنین
سلول‌های مغز جنین تا زمانی که پا به دنیا نگذارد، در حال رشد و شکل‌گیری هستند. ایجاد و توسعه هرچه بهتر مغز نوزاد شما در رحم مادر در گرو عوامل متعددی از جمله مصرف مواد غذایی ضروری است که در ادامه نام می‌بریم: پروتئین، اسید فولیک، آهن، روی، ید، کولین، اسیدهای چرب امگا۳ و ۶، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B۶، ویتامین B۱۲ و...
مواد ضروری در چه غذاهایی یافت می‌شوند؟
تخم‌مرغ| تخم‌مرغ در واقع یکی بهترین خوراکی‌هایی است که مقدار قابل‌توجهی پروتئین دارد. به‌علاوه، کالری زیادی ندارد و استفاده آن به شکل آب‌پز، اضافه‌وزن برای خانم‌های باردار به همراه نخواهد داشت. همچنین کولین که رشد مغز و باهوش شدن جنین را تحت تأثیر قرار می‌دهد، در تخم‌مرغ به‌وفور یافت می‎شود.
ماهی قزل‌آلا| خوردن دو تا سه بار ماهی قزل‌آلا در هفته، به مادر باردار کمک می‌کند اسیدهای چرب موردنیاز برای رشد مغز جنین را فراهم کند. همچنین ید زیادی که در ماهی قزل‌آلا وجود دارد، روی شکل‌گیری مغز و باهوش شدن جنین تأثیر می‌گذارد تا تحت تأثیر کمبود ید بدن مادر قرار نگیرد.
لبنیات| خوردن مقدار زیادی پروتئین توسط مادر هنگام بارداری به این دلیل توصیه می‌شود که تشکیل سلول‌های عصبی سالم جنین در گروی مصرف این ماده مغذی است. از طرف دیگر، لبنیات سرشار از کلسیم هستند و این موضوع کمک می‌کند تا جنین در کنار هوش بالا، از استخوان‌های سالم و محکمی برخوردار شود.
کندر| تأثیر کندر بر رشد و شکل‌گیری هر چه بهتر مغز جنین غیرقابل‌انکار است. البته برای باهوش شدن جنین مصرف این ماده مغذی که حاوی مقدار زیادی فولیک اسید است، از ماه چهارم تا هفتم بارداری توصیه می‌شود. همچنین باید دقت شود مادر از ابتدای بارداری، مکمل‌های فولیک اسید را در برنامه غذایی خود قرار نداده باشد. در صورتی که مادر از ابتدای بارداری خود مصرف مکمل‌های فولیک اسید را در برنامه غذایی خود قرار داده است، دیگر نیازی به مصرف کندر نیست. بیش‌ فعال شدن کودک از جمله عوارض مصرف کندر و مکمل‌های فولیک اسید بعد از هفت ماهگی خواهد بود؛ بنابراین بهتر است با مشورت پزشک استفاده شود.
بلوبری| بلوبری به‌عنوان منبع غنی آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود. مصرف مرتب بلوبری در طول دوره بارداری کمک می‌کند تا آنتی‌اکسیدان موردنیاز برای شکل‌گیری مغز جنین و افزایش هوش او تأمین شود.
اسفناج| اسفناج خواص مفید زیادی دارد، از جمله روی باهوش شدن جنین تأثیر مثبتی می‌تواند بگذارد. به این دلیل که اسفناج منبع غنی بسیاری از مواد ضروری است که برای رشد مغز جنین مؤثر عمل می‌کنند و تعدادی از آن‌ها به شرح زیر هستند: ویتامین A، ویتامین C، آهن، فولیک اسید، فیبر و کلسیم. از آن‌جایی که کم‌خونی رایج‌ترین مشکل در میان خانم‌های باردار به شمار می‌رود، بهتر است آن را جدی بگیرید و با مصرف مقدار زیادی اسفناج، احتمال بروز آن را به کمترین حد ممکن برسانید. کم‌خونی مادر در هنگام بارداری، کاهش روند ساخت گلبول‌های قرمز در بدن جنین را به همراه خواهد داشت که تأثیر منفی روی عملکرد مغز او می‌گذارد.
مغزها| انواع مغز که مصرف آن در دوران بارداری به‌شدت توصیه می‌شود، گردو و بادام است. بادام حاوی منیزیوم، پروتئین و چربی‌های سالم و گردو سرشار از آهن و اسیدهای چرب مفید است. اگر مادر در طول دوران بارداری هر روز یک مشت بادام و ۳ - ۴ عدد گردو را در رژیم غذایی خود بگنجاند، کمک خواهد کرد تا فرایند شکل‌گیری مغز جنین بدون مشکل انجام گیرد و به هدف باهوش شدن جنین خود بیشتر نزدیک شود.

پ
کد خبرنگار: ۲۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید