نرگس جوزدانی، مشاور تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: امروزه بسیاری از افراد برای رسیدن به وزن ایدهآل خود به مصرف برخی از دمنوشها و آب سبزیجات روی میآورند که زیاده روی در مصرف و تداخل آنها با برخی داروهای مصرفی عوارضی از قبیل افت فشار خون، سرگیجه، حالت تهوع و بیخوابی را به دنبال خواهد داشت.
او افزود: یکی از راههای کاهش وزن مصرف مواد غذایی دارای فیبر بالا است. سبزیجات به دلیل انرژی کم و فیبر بالایی که دارند باعث ایجاد احساس سیری و کاهش اشتها میشوند.
این مشاوره تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه برخیها بر این باور هستند که مصرف آب کرفس به شدت در کاهش وزن موثر است، گفت: هر چند مصرف مداوم آب کرفس باعث کاهش اشتها میشود، اما مصرف خود کرفس نسبت به آب کرفس تاثیر بیشتری را خواهد داشت، زیرا کرفس به دلیل فیبر بیشتر خاصیت سیرکنندگی بالاتری دارد. کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند بهتر است کرفس را جایگزین آب آن کنند.
جوزانی بیان کرد: مصرف آب کرفس به افرادی که تیروئید دارند به هیچ عنوان توصیه نمیشود، زیرا آب کرفس با داروهای تیروئیدی تداخل دارد. در واقع مصرف آب کرفس اثر داروی درمان کم کاری تیروئید را کاهش میدهند.
این مشاور تغذیه و رژیم درمانی در پایان بیان کرد: بطور کلی کرفس سرشار از اسیدفولیک و فولات است که سبب جبران کم خونی در بانوان میشود. همچنین اسید فولیک موجود در این سبزی از بروز بیماریهای قلبی و فشار خون جلوگیری میکند.
نظر شما