علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اعضای هیئت مدیره و مدیران شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نشستی برگزار کرد.

تلخ‌ترین روزهای کرونایی در پایتخت

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، علیرضا زالی، در نشست مشترک با اعضای هیئت مدیره و مدیران شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، با بیان اینکه کشورهای آسیای شرقی به رغم مجاورت جغرافیایی با چین، نسبت به بسیاری از کشورهای دورتر به نقطه داغ ابتلا تبدیل نشدند، بر نقش پررنگ صنعت هوایی در گسترش بیماری های واگیر اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه تهران تلخ ترین روزهای کرونایی خود را می گذراند، نگاه مسئولیت پذیرانه مدیران ارشد فرودگاه ها را در کنترل این بیماری بسیار تاثیر گذار توصیف کرد.

زالی با بیان اینکه نوع تعهد سازمانی که به عنوان یک فرهنگ در ماه های کرونایی در شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران شکل گرفته ارزنده است، گفت: این فرهنگ کماکان به عنوان یک خصلت سازمانی برای استمرار پروتکل ها و شیوه نامه های اجرایی بهداشتی با همان طراوت روزهای آغازین برای صیانت از سلامت مسافرین باید باقی بماند.

وی یادآور شد: البته شیوه نامه های استاتیک در روزهای بحرانی پاسخگوی نیازها نیستند و شیوه نامه ها باید به صورت داینامیک و پویا تدوین شوند.

زالی با اشاره با ساختار منظم و دیسیپلین پذیر این شرکت، گفت: این شرکت ظرفیت خوبی برای توجه به موازین بهداشتی دارد و تلاش این شرکت در سال های اخیر برای رسیدن به استاندارهای بین المللی یک نقطه قوت است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به چندوجهی و چند ساحتی بودن فرآیند سفر مسافران از طریق این شرکت، بر ضرورت آنالیز سهم خطرات بخش های مختلف از جمله گیت های کنترلی، ایرلاین ها و استقرار در هواپیماها تاکید کرد.

زالی همچنین ضمن اشاره به اینکه نیروهای انسانی شاغل در این سازمان عموما از جمله نیروهای متخصص و مجرب اند که به راحتی امکان جایگزینی آنها وجود ندارد، بر ضرورت تدوین پروتکل های سختگیرانه برای صیانت از جان و سلامت آنان با راه هایی همچون غربالگری، خوداظهاری، آزمایش ها و معاینات ادواری تاکید کرد.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از توفیق شیوه نامه ها به آحاد شهروندی مرتبط است، نسبت به تهیه بسته های آموزشی برای بالا بردن سطح سواد سلامت مسافران توسط ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اعلام آمادگی کرد.

زالی همچنین با اشاره به آسیب بزرگی که صنعت هوانوردی در جهان دیده است، صنعت هوایی کشور را نیز از این آسیب مستثنی ندانست و افزود: دولت می تواند با پرداخت یارانه با جبران بخشی از این آسیب به کنترل کرونا نیز کمک کند.

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید