۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۱
کد خبر: 47558152

یوگا به کاهش درد میگرن کمک می کند. سیستم عصبی را آرام می کند و یک تسکین دهنده فشار است. می توانید از انواع مختلف یوگا مانند هاستاپاداسانا، ژانو سیراسانا، و پسچی موتان آسانا را انتخاب کنید یا از حالت های معمولی این ورزش برای کمک به بهبودی میگرن استفاده کنید.

میگرن شدید می تواند هر کسی را به زانو درآورد. طبق اعلام بنیاد میگرن آمریکا، این ششمین علت اصلی ناتوانی در جهان است. همچنین یک بیماری عصبی است که می تواند در هنگام شدت گرفتن، فرد را دچار حالت تهوع، استفراغ، گرگرفتگی، رنگ پریدگی و اسهال کند. این می تواند زندگی شما را به طور کامل تغییر دهد زیرا نیاز به مراقبت و توجه مداوم از طریق دارو دارد.

بنابراین، هر کسی ممکن است، برای پیشگیری از شر این درد، غیر منتظره ترین کارها را انجام دهد. اگرچه پزشکان ممکن است، راه حل های دارویی را تجویز کنند، اما یوگا  می تواند یکی از روش های جایگزین برای تسکین درد باشد. این نه تنها شدت درد را کاهش می دهد بلکه باعث کاهش تعداد دفعات بروز آن می شود.

در اینجا به 3 تمرین یوگا اشاره شده که می تواند برای انواع میگرن ها مفید باشد:

1. لوتوس (پادماسانا)

این به آرامش ذهن، بهبود سردرد و فشار عضلانی کمک می کند.

با حصیر روی زمین بنشینید و ستون فقرات را با کشیده کردن پاها در جلو خود نگه دارید.

پای راست را از زانو بپیچانید، آن پای را روی ران سمت چپ خود بکشید به طوری که هر دو کف پا به سمت بالا باشد و مطمئن شوید که پاشنه پا کاملا به شکم  نزدیک شده است.

پای چپ را به سمت زانو بپیچانید و آن را به همان روش روی ران راست خود قرار دهید.

نفس های طولانی و عمیق بکشید. مطمئنا اثر بخش خواهد بود.

2. خم شدن به جلو (هاستا پادآسانا)

این به احیای سیستم عصبی کمک می کند. باعث افزایش جریان خون می شود تا به تحریک سیستم عصبی خسته شده کمک کند و ذهن را نیز آرام کند.

در حالت ایستاده روی دو پا خود ایستاده و تعادل وزن را در هر دو پا خود حفظ کنید. بازوهای خود را روی سر خود گذاشته و نفس عمیق بکشید.

مقاومت کنید و به طرف جلو و پایین پاهای خود خم شوید، در حالی که بازوها کشیده شده اند. دستها باید روی زمین، کنار پایتان قرار بگیرد. قفسه سینه خود را به زانو نزدیک کرده و باسن و همچنین استخوان ران را موقع نفس کشیدن، بالا ببرید. سر راثابت نگه داشته و به آرامی روی  پاهای خود حرکت کنید.

چند ثانیه در این حالت بمانید. هنگام انجام این کار دم و بازدم را فراموش نکنید.

نفس بکشید، بازوهای خود را به سمت جلو بکشید و بعد از بازگشت به حالت ایستادن برگردید.

پس از بازدم، بازوهای خود را در یک طرف خم کنید.

3. سر خم به جلو زانو (ژانو سیراسانا)

این امر به کند شدن یا رها شدن غده هیپوفیز یا هورمون های آدرنالین کمک می کند، زیرا مجبورید به جلو خم شوید و از این رو اعصاب هیجان زده ای را که باعث میگرن می شود، آرام می کند.

در حالت نشسته با ستون فقرات، پاهای خود را به طور مستقیم قرار دهید، دست ها را به جلو بکشید تا  روی تشک نزدیک به قسمت فوقانی ران  قرار گیرند.

یک زانو را راست نگه دارید و زانوی دیگر را به سمت سینه خم کنید. اجازه دهید پاهای خم شده به طرف شما قرار گیرند.

بازوها را به پشت نگه دارید و با تنفس  ستون فقرات را بالا بکشید طوریکه شانه ها بلند نشوند.

دست ها را روی پای (یا زانوها یا مچ پا) پای راست نگه دارید.

با حرکت دادن لگن  به سمت بالا نفس عمیق کشیده و ستون فقرات را به سمت بالا حرکت دهید. پای راست می تواند تا حدودی خم شود اما از صاف نگه داشتن آن جلوگیری کنید.

دست ها را در امتداد  ستون فقرات قرار دهید و به آرامی آن را به جلو بکشید. نفس خود را برای چند ثانیه حبس کنید و سعی کنید آن را برای مدت زمان طولانی تری نگه دارید. همان روش را با طرف دیگر تکرار کنید از قرار دادن سر به سمت زانو خودداری کنید.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***