او در این خصوص چند ویژگی را برای این افراد بیان کرده و نوشته است که ما وقتی به بدگویی پشت سر کسی می پردازیم، در لحظه به ما خوش می گذرد چون به تخلیه احساساتمان می پردازیم که به شیوه تکانشی و نادرست است اما افراد در طولانی مدت به ما حس بی اعتمادی پیدا می کنند؛ زیرا به این موضوع آگاهی دارند که احتمال این که پشت سر آن ها بدگویی کنیم، وجود دارد. از اینرو اگر قصد دارید فرد معتبر و قابل اعتمادی باشید به بدگویی دیگران آن هم پشت سرشان نپردازید و اگر فردی قصد این کار را در حضور شما داشت یا باید به طور مستقیم از او درخواست کنید که این کار را انجام ندهد و یا به او پیشنهاد دهید که نکته ای که در خصوص آن فرد بیان می کنی نکته بسیار مهمی است و در صورت موافقت باید این موضوع را با او در میان بگذاریم تا به او کمک کرده باشیم.
ویژگی دیگری که مهشید ابارشی در نوشته خود بیان کرده این است که حق خطا کردن را برای خود قائل شوید؛ زیرا نمی توان کار اشتباهی نکرد اما هنگام اشتباه یا خطا کردن می توان شهامت پذیرفتن آن را داشت.
به توجیه کردن خطای خود نپردازیم، پنهان نکنیم، دیگران را مقصر این خطا و اشتباه ندانیم و به دنبال فرار کردن از خطا و اشتباهی که انجام داده ایم و کَل کَل کردن برای توجیه آن نباشیم.
و مسئولانه به اعتراف خطای خود بپردازیم و معذرت خواهی کنیم و درصدد این باشیم که آن خطا را جبران کنیم.
تظاهر به بی خطا بودن و ابر انسان نمایی قاتل رابطه های انسانی است؛ زیرا انسان ها می توانند از خطاهایی که انجام داده ایم بگذرند اما از توجیه های ما نمی گذرند؛ زیرا هنگامی که به توجیه خطای خود می پردازیم به شعور طرف مقابل خود توهین می کنیم و این موضوع قابل تحمل نیست.
ویژگی دیگری که مهشید ابارشی بیان کرده این است که ما عمیقاً برای افرادی اعتبار و احترام قائل هستیم که متعهد به ارزش ها و اهداف خود هستند و برخلاف تصوری که عموم دارند، آدم ها معمولا برای افرادی که منتظر هستند که ببینند «دیگران» چه چیزی می خواهند تا به سرعت در رکاب آن ها قرار بگیرند ارزش چندانی قائل نیستند.
اگر به دنبال احترام هستید، احترام به صورت الکی به سراغ شما نمی آید باید با خود مثل کارفرمایتان رفتار کنید تا دیگران هم شما را جدی بگیرند؛ زیرا شما هرگز حرف کارفرمای خود را شوخی نمی گیرید.
آدم های معتبر در روابط خود به دنبال روابط برنده - برنده هستند.
این روابط برنده- برنده بدین معنا است که نه تمایلی به سوء استفاده از دیگران دارند و نه اجازه میدهند کسی از آن ها سوء استفاده کند.
روابط آن ها براساس بده و بستان پیش می رود و با هیچ کس تعارف الکی ندارند و اگر کاری انجام می دهند جسورانه و مقتدرانه در ازای آن طلب درخواست می کنند و یا برای خوشایند دل خود قدمی بر می دارند.
آدم های معتبر نه هیچکس را زیر پای خود له می کنند نه اجازه می دهند کسی از روی آن ها رد شود و به بهانه آدم صلح طلب بودن از حق خود نمی گذرند.
اگر قصد دارید اعتبار داشته باشید، مسئولیت انتخاب های خود را بپذیرید. آدم هایی که مسئولیت پذیر هستند غُر نمی زنند؛ زیرا معتقد هستند که در هر موقعیتی قرار دارند به انتخاب خود آن ها بوده است.
بر این موضوع آگاه هستند که نهایتا هیچ احدی به هیچ کاری مجبور نیست و اگر جزء افرادی هستید که مجبور به انجام کاری هستید یا در یک رابطه ای مانده اید یا تصمیمی گرفته اید باید از این موضوع آگاه باشید که اصلا مسئولیت پذیر نیستید.