رییس جمهوری کشورمان گفت:  استان خوزستان به دلیل قرار گرفتن در پایین دست استانهای پر بارش در معرض سیلاب قرار دارد و از سه روز پیش این استان به حالت آماده باش درآمده اند.

به گزارش سلام نو، جلسه ستاد بحران به ریاست روحانی روز سه شنبه ششم فروردین به صورت ویدئو کنفرانس با ستادهای بحران در سراسر کشور برگزار شد. در این جلسه نمایندگان تمام دستگاه های مسئول در خصوص سیل در استان های کشور حضور داشتند و استانداران و سایر مسوولان استانی از طریق ویدئو کنفرانس از وضعیت استان ها و اقدامات انجام شده گزارش دادند. در این نشست هشت استان در معرض سیلاب گزارشی از اقدامات و پیش بینی های خود را اعلام کردند.

استان خوزستان به دلیل قرار گرفتن در پایین دست استانهای پر بارش در معرض سیلاب قرار دارد و از سه روز پیش این استان به حالت آماده باش درآمده به طوریکه استاندار خوزستان خروج فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی از استان را ممنوع اعلام کرد.

حجت الاسلام حسن روحانی در جلسه ستاد بحران گفت: رها سازی آب باید به تدریج صورت گیرد تا این آبها به صورت آرام وارد رودخانه ها شود.

وی خطاب به استاندار خوزستان بیان کرد: تصمیماتی که تاکنون در خوزستان اتخاذ شده مناسب و درست بوده است. به فکر مسافران نوروزی باشید اینها آمادگی برای بارندگی شدید ندارند و چادر های کوچکی همراه دارند لذا هر کمکی که لازم است به مسافران نوروزی انجام شود.

روحانی در ادامه جلسه با قدردانی از اقدام بموقع استاندار مازندران و سایر دستگاههای اجرایی در کمک رسانی به سیلزدگان که باعث کاهش بحران ناشی از سیل در این استان شد، گفت: باید خدمات رسانی به مسافران نوروزی هم که با حجم زیاد در مازندران حضور دارند ، انجام شود.به هر حال این حجم بارش ها برای مسافران نوروزی بی سابقه بوده است و باید ضمن هشدار بموقع به آنها ، خدمات مورد نیاز به این مسافران نیز ارائه شود تا دچار مشکل نشوند.

رئیس جمهوری با قدردانی از سرعت بخشی در پرداخت خسارت ها به سیلزدگان مازندران ، گفت: استان مازندران توانست با بروکراسی اداری و بانکی کار پرداخت خسارت به سیلزدگان را انجام دهد و این کار باید از سوی تمامی استانداران استان های خسارت دیده ناشی از سیل اجرایی شود. نباید اجازه دهیم مشکلات مردم مشمول مرور زمان شود و پرداخت بموقع خسارت ها می تواند بار این خسارت ها را بر دوش مردم کاهش دهد. هیات دولت در نشست فردا ( چهارشنبه ) نسبت به میزان پرداخت خسارت ها به سیلزدگان استان های کشور از جمله مازندران تصمیم گیری خواهد کرد.

قدرانی معاون اول از استاندار مازندران

معاون اول رئیس جمهوری نیز در این ارتباط ویدئو کنفرانسی با اشاره به سفرش به استان مازندران ، گفت که با تلاش شورای هماهنگی مدیریت بحران به ریاست استاندار و حضور میدانی مدیریت ارشد در منطقه و همراهی با خسارت دیدگان، این استان را از بحران خارج شد.

اسحاق جهانگیری افزود: کار در مازندران برای سیلزدگان بخوبی و بموقع انجام شد و این کار توانست از بحران بیشتر جلوگیری کند.

استاندار مازندران هم در این نشست ویدیوکنفرانسی با اعلام خروج استان از بحران اولیه سیل ، گفت : در مجموع به این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت وارد شد و کار پرداخت غرامت در قالب معیشتی و تعمیراتی در دست اجرا قرار گرفته است.

احمد حسین زادگان استاندار مازنداران نیز از رئیس جمهوری و هیات دولت خواست تا برای کمک به کشاورزان خسارت دیده نیز اعتبار مورد نیاز را تخصیص دهند./خبرانلاین

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***