وزیر

298833

  • محمدرضا پورابراهیمی کیست؟

    محمدرضا پورابراهیمی کیست؟

    پورابراهیمی که جوانترین معاون استاندار در بین استان‌های کشور بود با بهره گیری از توان اجرایی و تسلط کامل بر مباحث علمی با بکارگیری تیم‌های دانشگاهی توانست در پیشرفت‌های مهمی در توسعه اقتصادی استان کرمان دخیل باشد، به طوری که برای اجرای طرح‌شهای بزرگی مانند پتروشیمی ،پالایشگاه، فولاد، نیروگاه و ... در استان کرمان گام برداشت.

  • با عباس عراقچی بیشتر آشنا شوید

    با عباس عراقچی بیشتر آشنا شوید

    وی پس از آنکه در دولت یازدهم توسط محمدجواد ظریف به عنوان معاون وزیر امور خارجه در سمت ریاست تیم مذاکره کننده هسته‌ای قرار گرفت، با جدیت بیشتری مذاکرات سیاسی ایران را دنبال نمود و به عنوان مذاکره کننده ارشد در متن این جریانات قرار داشت.

  • چقدر رستم قاسمی را می­‌شناسید؟

    چقدر رستم قاسمی را می­‌شناسید؟

    در هفتم اوی ردبیهشت ماه سال ۱۴۰۰ خود را به عنوان یکی از نامزدهای ریاست جمهوری اعلام کرد. در طی نشست اعلام کاندیداتوری قاسمی برای انتخابات سال ۱۴۰۰ خبرگزاریی‌هایی از جمله خبرگزاری مهر، مشرق، راه دانا و خبرگزاری میزان قوه قضاییه اعلام کردند که از میکروفن‌های جعلی رسانه‌هایشان در این جلسه استفاده کرده اند. رستم قاسمی در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور در ستاد انتخاباتی برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرد و سرانجام در ۳ خرداد قبل از اعلام اسامی تایید شدگان صلاحیت برای ریاست جمهوری، از کاندیداتوری در این دوره انصراف داد و در بین نامزدهای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری کشور حضور نداشت.

  • سید مسعود میرکاظمی کیست؟

    سید مسعود میرکاظمی کیست؟

    زمانی که وزارت بازرگانی را در دست داشت، طرح استیضاح وی به‌دلیل افزایش بی سابقه قیمت شکر و نبود آن در بازار  کلید خورد  ولی هیچ وقت اجرایی نشد.

  • درباره محمد مخبر بیشتر بدانید

    درباره محمد مخبر بیشتر بدانید

    مخبر پس از روی کار آمدن، به دنبال ایجاد تغییرات بنیادی در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی بود. به همین منظور با مشارکت کارآفرینان، مخترعان و نخبگان کشور توانست اوضاع مناطق محروم کشور را سر و سامان دهد. از جمله مهمترین فعالیت‌های وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سردار احمد وحیدی  کیست؟

    سردار احمد وحیدی کیست؟

    سردار احمد وحیدی از چهره‌های شناخته شده در مسائل دفاعی و امنیتی کشور است که نقش بسزایی در تأسیس وزارت اطلاعات ایفا کرده است و کارنامه وی، مدیریت ارشد و نقش پر رنگ او را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان می‌­دهد. در زمان جنگ ایران و عراق نیز از بهترین فرماندهان جنگی به شمار میر­رفته است.

  • درباره سعید جلیلی بیشتر بدانید

    درباره سعید جلیلی بیشتر بدانید

    دکتر سعید جلیلی در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ حضور داشت که در انتخابات ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ به نفع سید ابراهیم رئیسی از انتخابات ریاست جمهوری کناره گیری نمود. وی بارها از سوی منتقدین به عنوان چهره‌ای که تجربه کار اجرایی ندارد، مورد انتقاد قرار گرفته است. در کل سعید جلیلی به عنوان سیاستمداری اصولگرا در ایران شناخته می‌شود.

  • علی باقری کنی را بیشتر بشناسید

    علی باقری کنی را بیشتر بشناسید

    علی باقری کنی در خانواده‌ای مذهبی و سیاسی چشم به جهان گشود. محمدرضا مهدوی کنی که عموی اوست از نخست وزیران سابق ایران بوده که مدتی نیز ریاست مجلس خبرگان را بر عهده داشته است. پدرش نیز در سال ۱۳۹۴ طی حکمی از مقام معظم رهبری توانست به عضویت هیئت امنای موسسه جامعه الصادق درآید. حضور در چنین خانواده‌ای باعث شد تا علی باقری کنی به سرعت به دنیای سیاست راه پیدا کند.

  • بیوگرافی عباس علی آبادی

    بیوگرافی عباس علی آبادی

    واقعی کردن قیمت برق و استفاده از نیروگاه‌های تجدید پذیر و تکمیل نیروگاه‌های نیمه تمام از جمله برنامه‌های او حین داشتن معاونت امور برق وزارت نیرو بود. زمانی که معاونت را بر عهده داشت اعلام کرده بود دولت در امر ساخت نیروگاه، به دلیل عدم مشارکت بخش خصوصی ایران در ساخت نیروگاه، فعال خواهد شد. عباس علی آبادی از سال ۱۳۸۸ سمت مدیر عامل اجرایی گروه مپنا را عهده دار شد. در تاریخ ۲۸ مرداد سال ۹۸ نیز به عنوان مدیر عامل ایران خودرو منصوب شد. این تغییر مدیریت باید با رأی اعضای هیأت مدیره ایران خودرو صورت میگرفت در حالی که از سوی سخنگوی دولت مطرح شد.