۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
کد خبر: 8252043

اگر روزگاری ساعت مُچی فقط برای آگاهی از وقت بود امروز بیشتر به بخشی از لباس روزمره تبدیل شدو خرید آن داری نکاتی است که به مد و زیبایی شناسی باز می‌گردد. <br/>در این فضا همیشه دانستن چند نکته ساده اما اصولی باعث می شود انتخاب های درستی داشته باشیم. ما در راهنمای خرید ساعت مچی سلام نو سعی می‌کنیم با یادآوری نکات شما در خرید ساعت مناسب همراهی کنیم.

پیش از مطالعه راهنمای خرید ساعت مچی و ورود به بازار اول باید مشخص کنید که چه توقعی از ساعت خوددارید. آپشن ها، رنگ و مدل و محل استفاده از ساعت را حتما از قبل تعیین کنید و یک خرید هوشمندانه را رقم بزنید. اگر وسط کویر زندگی می‌کنید دنبال ساعت ضد آب نباشید یا از سوی دیگر مثل بچه‌ها دنبال ساعت جیمز باند نگردید! از این راهنمای خرید ساعت مچی و مغازه‌های سطح شهر چنین چیز پیدا نمی‌شود.

راهنمای خرید ساعت مچی: گرد یا مربع؟ چه مدل قابی دوست دارید؟

گام اول راهنمای خرید ساعت مچی مدل قابل آن است. چه قابی دوست دارید؟ دایره، لوزی، مثلث، بیضی یا مربع-مستطیل، شکل هایی هستند که بیشتر از بقیه استفاده می شوند. بعضی قاب‌ها عجیب و غریب هم ناگهان مد می‌شوند! ساعت‌ها مربعی بزرگ از جمله این قاب‌ها بودند که البته برای رعایت مد روز خوب هستند ولی باید تصمیم بگیرید برای چنین ساعتی چقدر می‌خواهید هزینه کنید.

قاب‌های گرد و مستطیلی بیشتر در بین مردم مرسوم هستند و قاب‌های مثلث هم با ظرافت خاصی کردند در بین بانوان طرفداران خاصی دارند و نباید از کنارش به راحت عبور کرد.

شما ممکن است با اینکه مچ دست لاغری دارید، ساعتی با قاب بزرگ را بپسندید یا اینکه با وجود اینکه رنگ پوستتان تیره است، رنگ زغالی را به عنوان رنگ ساعت انتخاب کنید، واقعیتی که در این بخش از راهنمای خرید ساعت مچی می‌خواهیم به شما بگوییم این است که بخش بزرگی از این انتخاب و شاید تمام آن تابع سلیقه شماست و قاعده خاصی ندارد.

، می توانید از ساعت هایی که زیاد گران نیستند و رنگ ها، مدل ها و شکل های مختلفی دارند، استفاده کنید. اگر هم می خواهید فقط یک ساعت داشته باشید، می توانید ساعتی را انتخاب کنید که یا رنگی رنگی هستند که به همه لباس هایتان بیاید یا از جنسی که رنگ لباس شما را انعکاس می دهند.

راهنمای خرید ساعت مچی: جنس قاب

قاب و بدنه ساعت ها از آلومینیوم، تیتانیوم و استیل ساخته می شود. بسته به اینکه کدام جنس را بیشتر دوست دارید و می پسندید، نگهداری و مراقب از هر کدام از آنها هم متفاوت است. تیتانیوم از همه سخت‌تر است و مسلما از همه دیرتر خراب می شود.

جنس آلومینیوم هم معمولا در ساعت هایی که در سوئیس ساخته می شوند، استفاده می شود ولی تمامی این نوع مواد آلی به شوینده، مثل وایتکس که دشمن سرسخت انواع ساعت ها هستند، حساسند.

البته جنس‌های خاصی مثل ساعت‌های طلا و نقره هم وجود دارند که کالای لوکس حساب می‌شوند و زیاد نمی‌شود درباره خرید آن‌ها فکر و حساب کتاب کرد!

نکته مهم در این بخش راهنمای خرید ساعت مچی این است که ساعت را معرض عطر و اسپری قرار ندهید چون به شکل جدی باعث آسیب دیدن آن می‌شوید.

راهنمای خرید ساعت مچی: جنس صفحه

دومین قسمتی که جنس آن در راهنمای خرید ساعت مچی اهمیت دارد صفحه ساعت است. صفحه ساعت ها معمولا از پلاستیک و تلق یا از شیشه و کریستال ساخته می شود. اگر پلاستیک و تلق را انتخاب می کنید باید توجه داشته باشید که زود خش می خورد. جنس شیشه ای هم زود می شکند اما در برابر سایش می تواند مقاوم باشد. بهترین انتخاب برای پوشش شفاف صفحه ساعت، کریستال است که ضدضربه، ساییدگی و خش است اما از بقیه گران تر است و اگر می خواهید ساعتی با این نوع پوشش داشته باشید، باید حسابی دست به جیب شود.

نکته بعدی، میزان فشار اتمسفری روی ساعت باشد. اگر کوهنوردی می کنید یا خلبان هستید یا اینکه به کارهای هیجانی مثل جامپینگ علاقه دارید، موقع خرید حتما از میزان مقاومت فشار ساعتی که پسندیده اید، مطمئن شوید.

راهنمای خرید ساعت مچی: انواع ساعت بر مبنای طرز کار

یکی از مرسوم‌ترین تـقسیـم بـندی‌های ساعت‌ها در بازار بـر حـسـب نـوع قـوه محرکه و منبع تغذیه آن‌ها است. در ادامه راهنمای خرید ساعت مچی سلام‌نو نگاهی به انواع این تقسیم بندی‌ها داریم.

۱- MECHANICAL (مکانیکی): در این سـاعتـ‌ها از یک چرخدنده توازن (رقاصک) برای اندازه گیری زمان و یک شاه فنر برای تولید نیرو استفاده میگردد. این نوع ساعتـها نیاز دارند تا هر چند سـاعت یکبار با دست کوک شوند. بـرخی از سـاعت‌های مکانیکی از ۱۶۰ قطعه مجزا تشکیل گردیده است!

۲- AUTOMATIC (خود کار): این ساعتها هـمان مکانیزم ساعتـهای کوکی را دارند اما خود کوک هستند. آنها دارای یک چرخ دنده گردان (ROTOR) بـوده کـه شـامـل یـک وزنــه نوسان کننده است که با هر حرکت مچ دست به جلو و عقب نوسان میکند. سپس این نوسانات توسط چرخ دنده ها ی دیگر مبدل به حرکت دورانی شـده و بـاعـث کـوک شـدن شاه فنر میگردد. نام دیگر آن خود-کوک(SELF-WINDING) میباشد.

۳- QUARTZ (کوارتز): این ساعت‌ها از بلور کـوارتز بـرای انـدازه گیـری زمـان و از بـاطـری بعنوان منبع تغذیه استفاده می‌کنند. نیازی به کوک کردن ندارند.

۴- KINETIC QUARTZ (کوارتز جنبشی): ایـن تکنـولـوژی منـحصر بـفرد شرکت سیکو(SEIKO)  است. ساعت کوارتزی ساعتی است که نیازی به باطری ندارد. این ساعتها انرژی الکتریکی خود را از حرکات طبیعی مچ دست و بازو تامین می کنـند. سپس انرژی حاصل را درون یک خازن ذخیره کنند این خازن قادر می بـاشد تا ۳ الی ۱۴ روز در صـورت بی حرکت بودن ساعت انرژی مورد نیاز آن را تامین کند.

۵- SOLAR QUARTZ (کوارتز خورشیدی): این سـاعت هـا از کـوارتز برای اندازه گیری زمان و از هر گونه منبع نوری که به صفحه ساعت تابیده می گـردد و تـوسـط ســلولهای خورشیدی (SOLAR CELL) جذب شده و انرژی نور را به انرژی الکریکی مبدل می‌سازنــد، استفاده می‌کنند.

راهنمای خرید ساعت مچی: گام آخر!

گام آخر راهنمای خرید ساعت مچی دقت‌ها ریز و خاص برای لحظه آخر خرید است. اگر ساعت را برای مهمانی و مراسم رسمی می‌خواهید دنبال ساعت کلاسیک یا بند چرمی باشید. به خانم‌ها در این مورد ساعت‌های فلزی ظریف را توصیه می‌کنند.

بهترین گزینه ساعت برای تفریح و ورزش، ساعت های اسپرت هستند که هم صفحه بزرگ تری دارند و نسبت به بقیه مقاوم تر و هم اینکه قابلیت گشادتر شدن و شل بسته شدن را هم دارند.

در مرحله آخر راهنمای خرید ساعت مچی حتما و حتما بروشور را بخوایند! شما نمی توانید با ساعتی که درجه بندی یک دارد، غواصی کنید چون حتما خراب می شود. ساعت هایی که درجه بندی یک دارند، فقط در صورتی که در معرض رطوبت قرار بگیرند یا به طور تصادفی روی آنها آب ریخته شود، مقاوم هستند. ویژگی‌ها و میزان مقاومت ساعت خود را دقیق بسنجید.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***