به گزارش سلام نو، سردار مهدی سناییراد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به تلاش آمریکا برای برگزاری کنفرانس به اصطلاح صلح و امنیت خاورمیانه در لهستان اظهارداشت: برگزاری این نشست به میزبانی لهستان در شرایطی که تقریبا مسائل امنیتی غرب آسیا در حال حل شدن است یعنی داعش در عراق و سوریه شکست خورده و در یمن روند مذاکرات سیاسی نشان می دهد که جنگ مراحل پایانی خود را طی می کند، امری بیهود است.
وی کمک های ایران به ملت های منطقه و مبارزه با گروه های تروریستی مانند داعش را از مهمترین عوامل حرکت منطقه به سوی ثبات و امنیت دانست و گفت: ایران محوریت اصلی مبارزه با داعش بود و اراده سیاسی کشور ما به حل مسائل یمن با مذاکرات یمنی- یمنی و اعتقاد بر عدم نتیجه دادن نا آرامی و جنگ برای حل اختلافات است.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا اظهار کرد: نام این کنفرانس به اصطلاح صلح و امنیت در خاورمیانه اعلام شده است اما اشاره به مسائل موشکی ایران دارد که نشان می دهد جهت گیری این نشست به سوی جمهوی اسلامی ایران است و بیشتر یک شوی سیاسی از سوی آمریکایی ها برای جبران شکست ها و ناکامیهای منطقهای و جهانی خود و شاید تلاشی برای تحت شعاع قرار دادن برخی از یاوهگوییهای متحدان منطقهای آنها مانند عربستان سعودی در ماجرای قتل خاشقچی و تجاوز به یمن است.
سردار سناییراد گفت: این نشست پیش از برگزاری شکست خورد و دلیل شکست آن این است که آلمان، انگلیس و فرانسه تا هم اکنون تصمیمی برای شرکت در این نشست اعلام نکردهاند و خانم موگرینی اعلام کرده این نشست با برنامه کاری اش تداخل دارد، یعنی رغبتی برای شرکت در آن ندارد.
وی ادامه داد: لهستان هم که میزبان این نشست هست اصرار دارد که این ماجرا به دنبال تقابل و اقدام ضد امنیتی علیه ایران نیست، اما ورشو یک نیاز سیاسی برای برگزاری این نشست دارد، آنها یک کشور در سایه اروپایی هستند و به دنبال کسب نام و نشانی برای خود هستند، درحالی که یک بدهی سیاسی، انسانی و تاریخی به ایران دارند، زیرا ایران میزبان آوارگان آنها در جنگ جهانی دوم بود.
سردار سناییراد تصریح کرد: آمریکایی ها با اهداف ظالمانه علیه مردم ایران دنبال اقداماتی از جمله تحریم های ظالمانه هستند و از جای تعجب دارد که سران لهستان با چنین هزینه، اقدامی را دنبال می کنند که بی اعتباری آنها را در پی خواهد داشت.
وی ادامه داد: این نشست بیشتر برای گرفتن عکس یادگاری پمپئو، نتانیاهو و بنسلمان است و خروجی برای آنها نداشته و کمکی به اهداف آنها نمیکند و با امنیت در غرب آسیا مغایرت دارد./مهر