لبنیات کم چرب دیابت را کاهش و لبنیات پرچرب دیابت را افزایش می‌دهد. البته استفاده بیش از اندازه از لبنیات هم دارای عوارض است که نسبت به خواص آن اصلاً به چشم نمی‌آید. یکی از عوارض مصرف خیلی زیاد لبنیات این است که درصد ابتلاء به پروستات و پارکینسون را افزایش می‌دهد.

مصرف این نوع نمک‌ها برای بدن مضر است

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه نمک‌هایی که توسط مردم خریداری می‌شود باید دارای مُهر و تأیید وزارت بهداشت باشد، افزود: نمک‌های بدون مُهر وزارت بهداشت سَم است.

به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نمک‌های بدون مُهر تایید وزارت بهداشت را، مثل سم دانست.

کوروش جعفریان در گفت‌وگو با مهر، با بیان اینکه امروزه مطالب غیر علمی و شبه علمی بر علم غلبه کرده است، گفت: رسانه باید با اطلاع رسانی صحیح و درست، در خصوص مصرف صحیح لبنیات به مردم آگاهی دهد چرا که مصرف لبنیات کم چرب بین ۳۰ تا ۴۰ درصد سرطان را کاهش خواهد داد.

وی ادامه داد: لبنیات کم چرب دیابت را کاهش و لبنیات پرچرب دیابت را افزایش می‌دهد. البته استفاده بیش از اندازه از لبنیات هم دارای عوارض است که نسبت به خواص آن اصلاً به چشم نمی‌آید. یکی از عوارض مصرف خیلی زیاد لبنیات این است که درصد ابتلاء به پروستات و پارکینسون را افزایش می‌دهد.

جعفریان در خصوص میزان مصرف نمک در غذا گفت: نان منبع اصلی نمک در ایران است و بین ۵-۷ گرم در نان‌های سنتی نمک وجود دارد. با مصرف بیش اندازه نمک احتمال ابتلاء به سرطان، پوکی استخوان، فشار خون، دیابت و…، زیاد می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه نمک‌هایی که توسط مردم خریداری می‌شود باید دارای مُهر و تأیید وزارت بهداشت باشد، افزود: نمک‌های بدون مُهر وزارت بهداشت سَم است.

۴۷۲۳۶

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید