لرستان طبیعت بکر و شگفت‌انگیزی دارد، شما درباره جنگل نای انگیز لرستان چه می‌دانید؟ همراه باشید و اطلاعاتی از نای انگیز زیبا کسب کنید.

درباره جنگل نای انگیز لرستان چه می‌دانید؟

سلام نو _ سرویس گردشگری: کشورمان ایرانی پوشش گیاهی متنوعی دارد و در این میان جنگل های زاگرس وسعت زیادی از جنگل های ایران را شکل می دهند. جنگل های زاگرس در استان های زیادی پراکنده شده اند و پوشش گیاهی بیشتر آن ها درختان بلوط است. جنگل های نای انگیز در غرب ایران یکی از محبوب ترین جنگل های این ناحیه هستند به طوری که در میان رشته کوه های زاگرس مناظری بهشتی را به وجود آورده اند. جنگل های زاگرس به دلیل داشتن قدیمی ترین درختان بلوط به موزه ای از این درختان تبدیل شده اند که تماشای آن ها هیجان انگیز است.

آشنایی با دیدنی‌ترین جنگل لرستان

استان لرستان مملوء از جاذبه های شگفت انگیز و زیباست که خیلی از آن ها همچنان بکر و دست نخورده اند. در جنوب شرقی این استان به روستایی به اسم نای انگیز می رسیم که جنگل و آبشارهای زیبایی را در خود جای داده است. بدون شک جنگل نای انگیز نمونه ای زیبا از جنگل های بلوط زاگرس است و چشم اندازهای خیره کننده ای دارد.

درباره جنگل نای انگیز لرستان چه می‌دانید؟

تا همین چند سال پیش اگر به این منطقه پا می گذاشتید با طبیعتی بکر و دست نخورده روبرو بودید اما امروز دیگر با معروف شدن این منطقه و بازدید زیاد گردشگران طبیعت منطقه کمی از روزهای طبیعی اش فاصله گرفته است.

در سمت شرقی شهرستان خرم آباد طبیعتی زیبا به اسم جنگل نای انگیز وجود دارد که اسمش به دلیل آبشارهای زیبا بر سر زبان ها افتاده است. نقطه ی منحصربفرد جنگل نای انگیز وجود آبشاری زیبا در آن است که درست در میان رشته کوه های هشتاد پهلو قرار گرفته برای خلق این آبشار زیبا آبی زلال از سفره های زیر زمینی خارج و بعد از طی جریان ۲۰ متری به صخره ای با شیب تند برخورد و آبشارهای پله ای زیبایی را شکل می دهد.

سرچشمه آبشار نای انگیز چشمه ای در ارتفاعات کوه های اطراف است که برای پیدا کردن این چشمه اصلی باید حتما کوهنوری کنید. آب این چشمه از کوهستان و از میان صخره ها جریان می یابد و ده ها آبشار پله ای را پدید می آورد که زیبایی این منطقه را صد چندان کرده اند.

درباره جنگل نای انگیز لرستان چه می‌دانید؟

ریزش پله پله ای آب در میان چشم اندازهای جنگلی، زیبایی خارق العاده ای را به این منطقه داده که با دیدن آن حتما ذوق زده می شوید. در پای این آبشارها حوضچه هایی هست که جایی عالی برای شنا را فراهم کرده اند و در ماه های گرم سال گردشگران زیادی را به این منطقه می کشانند. در میان آبشارهایی که در این منطقه شکل گرفته اند بدون شک آبشار سفید آب یکی از زیبا ترین هاست. این جریان ها در آخر وارد رودخانه سزار می شوند.

پیرامون آبشار را درختانی سرسبز احاطه کرده که سایه سار خنکی را برای نشستن و لذت بردن از طبیعت به وجود آورده اند. با تماشای چشم اندازهای این منطقه به یاد مناظر چشم نواز استان مازندران می افتید برای همین هم هست که گاهی به این روستا رامسر استان لرستان گفته می شود.

دسترسی راحت به جنگل نای انگیز

طبیعت بکر منطقه به همراه پوشش گیاهی متنوع آن بسیار جالب توجه است. آب آبشار نای ‌انگیز پس از پیمودن مسیری در سمت شرق به رودخانهٔ سزار می ‌ریزد.

درباره جنگل نای انگیز لرستان چه می‌دانید؟

در مسیر این رود آبشارهای فراوان دیگری نیز به چشم می خورد که به آبشارهای سرکانه معروف هستند. مسیر آبشارها از خط الرأس در منطقهٔ نای انگیز آغاز می شود و به سمت دامنه ادامه پیدا می کند. این آبشارها در مسیر عبور رودخانه ترس گریت به طرف رودخانه سزار بر اثر عبور از ناهمواریهای منطقه و مسیر عبور رودخانه ترس بوجود آمده ‌است.

برای رفتن به نای انگیز بهترین زمان، فصل بهار است. در تابستان حجم آب آبشارها تا حد زیادی کاهش می‌ یابد. شهرستان خرم آباد از جمله سپید دشت در فصل بهار یکی از زیباترین نقاط جهان به‌ شمار رود که در اطراف آن کوه‌ ها، جنگل‌ های بلوط، رودخانه ‌ها و آبشارهای زیادی جلوه ای دیدنی بخود می گیرند.

در سفر به جنگل نای انگیز از ریختن زباله و آشغال خودداری کنید و در حفاظت از این گنجینه طبیعی کوشا باشید. وسایل شخصی و تجهیزات لازم مانند کفش پیاده‌روی و لباس مناسب به‌همراه داشته باشید. به‌همراه تورهای طبیعت‌گردی مجرب و آموزش دیده به این منطقه سفر کنید. جنگل نای انگیز و آبشار زیبای آن در غرب کشور شهرت فراوانی دارد.

درباره جنگل نای انگیز لرستان چه می‌دانید؟

این جنگل در روستایی به نام نای انگیز از توابع بخش پاپی شهرستان خرم‌آباد در استان لرستان قرار گرفته است.

آدرس: استان لرستان، شهرستان خرم‌آباد، بخش پاپی، روستای نای انگیز

اگر در خرم آباد هستید، برای دسترسی به جنگل‌ نای انگیز، از پاسگاه کمال‌وند وارد جاده سپید دشت شوید. با عبور از سه‌راهی آبشار بیشه، به سه‌راهی دیگری خواهید رسید. سمت چپ این سه‌راهی، ابتدای مسیر ۶ کیلومتری تا روستای نای انگیز و محل پارک خودرو است. از روستای نای انگیز تا منطقه جنگلی، مسافتی در حدود ۶٫۵ کیلومتر را پس از رسیدن به روستا، کوله بر دوش، حدود دو ساعت در دل طبیعت پیاده روی می ‌کنیم تا به پایین دست مجموعه آبشارها برسیم. در طول راه چشمه‌ آب آشامیدنی وجود دارد و می‌ توان آب مورد نیاز را از این طریق تأمین کرد.

کد خبرنگار: ۲۶
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید