ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز اخبار برخی رسانه‌ها در افغانستان مبنی بر درگیری میان نیروهای مبرزبانی ایران و طالبان در منطقه کنگ نیمروز را رد کرد.

درگیری مرزی طالبان با ایران صحت دارد؟

به گزارش سلام نو، مسئولان در اداره ریاست اطلاعات و فرهنگ نیمروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، خبرها مبنی بر درگیری روز گذشته میان مرزبانان ایرانی و نیروهای طالبان را رد و تکذیب کردند.

برخی از رسانه‌های افغانستان با اهداف و مقاصد مشخص روز گذشته خبرهایی از وقوع جنگ میان مرزبانان ایران و نیروهای طالبان در حومه شهرستان کنگ ولایت نیمروز را منتشر کرده بودند که این اخبار ضدونقیض از سوی مسؤولان محلی این ولایت رد شد.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، منابع مردمی در منطقه شوک شهرستان کنگ ولایت نیمروز از یک اختلاف چندساعته در روز گذشته حوالی ساعت 4 بعداز ظهر بر سر زمین میان نیروهای مرزبانی ایران و طالبان خبر دادند.

به‌دنبال این موضوع برخی رسانه‌های افغانستان که همواره بر آتش اختلافات میان دو ملت ایران و افغانستان دمیده‌اند، این بار نیز خبرهایی را درباره درگیری میان مرزبانان ایران و افغانستان منتشر کردند.

اما یک منبع امنیتی در ولایت نیمروز در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس گفت: روز گذشته پس از اینکه یک خودروی ترانزیت که مواد نفتی را قصد داشت تا در خاک افغانستان تخلیه کند در حال وارد شدن به بندر این ولایت بود در نتیجه یک سؤتفاهم میان نیروهای دو مرزبانی ایران و افغانستان موجب یک تنش جزیی و اختلاف چندساعته شد که با پادرمیانی مسؤولان امنیتی دو طرف وضعیت به حالت عادی بازگشت.

از سوی دیگر نیز ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز اخبار برخی رسانه‌ها در افغانستان مبنی بر درگیری میان نیروهای مبرزبانی ایران و طالبان را در منطقه کنگ نیمروز کاملا رد کرد.

به گفته این نهاد دولتی افغانستان، روز گذشته تنها به دلیل یک سؤتفاهم میان نیروهای مرزبانی ایران و طالبان یک تنش چندساعته صورت گرفت اما اکنون مناطق مرزی در آرامش کامل به‌سر می‌برند.

گفتنی است چندی پیش نیز به‌دنبال آنکه نیروهای مرزی در شمال استان سیستان و بلوچستان ایران که هم‌مرز با افغانستان است، با گروهی از اشرار که از خاک افغانستان قصد تعرض به خاک ایران را داشتند در گیر شدند، برخی رسانه‌ها از درگیری میان نیرهای مرزبانی جمهوری اسلامی ایران و طالبان در ولایت نیمروز خبر داده بودند که از سوی مقام‌های مسئول در افغانستان تکذیب شده بود.

از زمان وقوع این حادثه اما برخی رسانه‌های معاند، سعی در آشفته‌کردن اذهان عمومی و فضای امنیتی حاکم بر مرزهای جمهوری اسلامی ایران داشته و با انتشار اخبار نادرست مبنی بر وجود درگیری میان نیروهای مرزبانی ایران و افغانستان، در تلاش برای فتنه‌انگیزی و ایجاد تفرقه و شکاف بین دو کشورند.

اگر این مطلب برایتان جالب است احتمالا از مطالب زیر هم خوشتان می‌آید:

احتمال تشدید حملات روسیه به دونباس وجود دارد

درگیری رییس‌جمهور سریلانکا با کارکنان فرودگاه هنگام فرار از کشور

از سرگیری مانور حمله هوایی در تایوان از اواخر ماه جاری میلادی

تایید سفر پوتین به تهران از سوی کرملین

کد خبرنگار: ۱۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید