به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، نتایج تحقیقی از دانشگاه ایالتی آیووا که در شماره نوامبر سال ۲۰۲۰ مجله بیماری آلزایمر منتشر شده است، تأثیرات مواد غذایی را بر مغز ما طی سالها بررسی کرده است. این مطالعه شامل بررسی دادههای جمع آوری شده قبلی از ۱، ۷۸۷ بزرگسال در انگلیس در سنینی مختلف از ۴۷ تا ۷۷ سال بود، که در مورد عادات غذایی و آشامیدنی خود در مراحل مختلف زندگی اطلاعات خاصی ارائه دادند.
به طور خاص، این اطلاعات شامل مقدار مصرف هر فرد از میوههای تازه، میوههای خشک، سبزیجات و سالاد خام، سبزیجات پخته شده، ماهی روغنی، ماهی بدون چربی، گوشت فرآوری شده، مرغ، گوشت گاو، پنیر، نان، غلات، چای و قهوه بود. از شرکت کنندگان خواسته شد تا در سه مرحله مختلف بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، آزمون ارزیابی چند گزینهای که منعکس کننده درک، حل مسئله و استدلال است را انجام دهند.
هنگامی که این نمرات آزمون با دادههای مربوط به آنچه هر شرکت کننده در آن زمان میخورد و مینوشید ترکیب شد، محققان توانستند ارتباط مشخصی بین مصرف غذا و نوشیدنی و کاهش شناختی برقرار کنند. این مطالعه نتایج شگفت انگیزی را نشان داد، از جمله: پنیر در مراحل بعدی زندگی از عملکرد مغز محافظت میکند. وقتی تنها یک بار در هفته گوشت خورده میشود مفیدترین غذا برای مغز شما است. مصف میوه و سبزیجات تازه و پرهیز از شک مصنوعی نیز در افزایش توان مغزی موثر است.
نظر شما