وزیر آموزش و پرورش گفت: ترجیح ما برگزاری حضوری است اما اگر اجازه نداشته باشیم، مرکز سنجش تدابیر لازم را برای تمام پایه‌ها و دوره‌ها پیش‌بینی کرده است.

 نحوه برگزاری امتحانات امسال دانش‌آموزان
به گزارش سلام نو، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما برای همه وضعیت‌ها خود را آماده کردیم؛ اگر امکان برگزاری امتحانات به صورت حضوری باشد، ترجیح ما برگزاری حضوری است اما اگر ملاحظات و ارائه دستورالعمل‌های بهداشتی، اجازه برگزاری حضوری را ندهد، امکان برگزاری غیرحضوری فراهم شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که «امتحان غیرحضوری به چه شکل خواهد بود؟»، ادامه داد: متفاوت است مثلا بستر شاد را داریم. از میان مجموعه آزمون‌ها، برخی آزمون‌ها، الزاما باید حضوری باشد. آن دسته از امتحانات حضوری را با توزیع دانش‌آموزان و روش‌های مختلف تلاش می‌کنیم تا با رعایت همه مقررات بهداشتی، برگزار شود.

حاجی‌میرزایی درباره امتحانات نهایی گفت: درباره امتحانات نهایی زود است که صحبت شود؛ اصل این است که تمام امتحانات حضوری باش مگر اینکه ملاحظات و شرایطی باشد که اجازه برگزاری حضوری را ندهد.

وی با بیان اینکه امسال کنکور برگزار شد و خیلی‌ها نگران بودند، افزود: ارزیابی وزارت بهداشت از بیش از یک میلیون نفر که امتحان کنکور دادند، نشان داد که هیچ مشکلی پیش نیامده است پس بنابراین هر زمانی که قرار باشد، امتحان برگزار شود، با تأکید بر اولویت حضوری، تلاش می‌کنیم اما اگر اجازه نداشته باشیم، مرکز سنجش تدابیر لازم را برای تمام پایه‌ها و دوره‌ها پیش‌بینی کرده است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «با توجه به افزایش شیوع کرونا، آیا همچنان معتقد هستید که کلاس‌های درس و مدارس باید دایر باشند و اصل بر آموزش‌های‌ حضوری است؟»، اظهار کرد: ما سیاست بسیار منعطفی داریم؛ مواقعی که ستاد ملی کرونا اعلام کند که حضوری برگزار نکنید، اصلا حضوری که برگزار نمی‌کنیم که در تعدادی از استان‌ها اعلام شد و رعایت می‌کنیم؛ آن استان‌هایی که ستاد کرونا، برگزاری کلاس حضوری را ممنوع نکرده است، در اختیار خانواده قرار دادیم و هیچ خانواده‌ای اجبار ندارد که در هر شرایطی، دانش‌آموزان به مدرسه بیایند، چون ما امکان‌های مختلف را برایشان فراهم کردیم.

وی در خصوص حضور معلمان و کادر آموزشی در مدارس، گفت: درباره معلمان، مواقعی که به صورت غیرحضوری کار می‌کنند، لزومی ندارند که در مدرسه حاضر شوند و می‌توانند در هرجایی که هستند، کارشان را انجام دهند اما ما در مدرسه امکاناتی را داریم که به معلمان کمک می‌کند و ترجیح برخی معلمان این است که در مدرسه، کار تدریسشان را انجام دهند.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: کادر اجرایی مدرسه حلقه اتصال ما با دانش‌آموزان و مدارس هستند و ما باید مطمئن باشیم که کار آموزش درست انجام می‌شود و اگر مدرسه را تعطیل کنیم، ارتباطات ما قطع می‌شود؛ اما چه موقع مدارس تعطیل می‌شود؟ زمانی که مسؤولان بهداشتی تشخیص دهند که هیچکس از خانه بیرون نیاید؛ مدارس مانند بقیه دستگاه‌های اجرایی باز است اما حضور معلمان در شرایطی است که ما کلاس حضوری داشته باشیم و اگر کلاس غیرحضوری باشد، حضور معلمان الزامی نیست.

وی «درباره رشد ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس»، بیان کرد: بیش از 15 میلیون و 150 هزار دانش‌آموز در سراسر کشور ثبت‌نام کردند که در تمام پایه‌ها بیش از 100 درصد است. 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس، اظهار کرد: مرجع صدور کارت آنها، وزارت کشور است و تمام کسانی که وزارت کشور، مجوز دادند در کلاس‌های درس ثبت‌نام می‌کنیم و اگر مشکلی پیش آید، رسیدگی می‌کنیم.

وی افزود: قطعا کسانی که نرم افزار شاد استفاده می‌کنند، می‌توانند شهادت دهند که هر روز نسبت به روزهای قبل، سرعت بیشتر شده و مشکلات کمتر شده است؛ تفاوت شاد و نرم‌افزارهای دیگر در این است که هر دانش‌آموز در «شاد» باید احراز هویت شود و در کلاس درس و مدرسه خودش بنشیند؛ پایه این اطلاعات در سامانه‌ای است که در وزارت آموزش و پرورش است.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: در ساعات صبح تا ظهر استفاده از «شاد» گسترده بود و زیرساخت‌ها در آن شرایط جواب نمی‌داد، جلسه‌ای را با همراه اول، وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی گذاشتیم و تصمیمات خوبی گرفته شد و همه مصمم هستند که به شاد کمک کنند تا مسائلش برطرف شود. 

کد خبرنگار: ۱۳
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***