بسیاری از این قبیله ها به صورت منزوی زندگی می کنند و هیچ علاقه ای به ارتباط با دیگران ندارند و به همین دلیل موفق شده اند تا سنت هایشان را از تغییر حفظ کنند.
با این وجود مردم جهان، قبایل عجیب و غریب را چنان جذاب می دانند که نمی توانند از بررسی آن ها دست بکشند و این گونه است که ما درباره آن ها اطلاعات کسب کرده ایم.
بیایید نگاهی بیندازیم به برخی از قبایل عجیب و غریب که در قرن بیست و یکم نیز هنوز سبک زندگی قبیله ای خود را دارند.
قوم سنتینلی
سنتینلی ها یکی از معدود قبیله های بدون تماس با دیگران در جهان هستند. افراد این قبیله در برابر هر گونه ارتباطی با جهان خارج مقاومت می کنند. آن ها در جزیره شمال سنتینل در جزایر آندامان هند زندگی می کنند و یک جزیره کامل برای خود دارند.
افراد زیادی تاکنون تلاش کرده اند که با این قبیله ارتباط برقرار کنند اما افراد محلی با نیزه به آن ها حمله کرده اند. دولت هند، سنتینلی ها را یک قبیله خودمختار می داند و به آن ها حق حمله یا حتی کشتن افراد متجاوز را داده است.
قوم یالی
مردم یالی یک گروه بزرگ قبیله ای در پاپوا اندونزی هستند که در شرق دره بالیم در ارتفاعات پاپوآن زندگی می کنند. کلمه یالی به قبیله یا هویت فرهنگی آن ها اشاره نمی کند و فقط به معنی مردمان شرق است. دلیل اصلی که به این مردم کمک کرده است تا شیوه زندگی قبیله ای خود را حفظ کنند این است که سرزمین های آن ها تا حد زیادی از جغرافیا جدا شده اند. محله های آن ها با طی چند ساعت راه از طریق زمین های صعب العبور قابل دسترسی هستند.
آن ها تا دهه 1960 هیچ ارتباطی با جهان خارج نداشتند و هنوز هم در بیشتر مناطق به صورت مستقل و تحت کنترل اندونزی زندگی می کنند.
اکثر افراد شنیده اند که این قوم آدمخوار هستند. اما آن ها فقط برای ترساندن سایر قبایل این کار را می کنند و اکثرا گیاهخوار هستند. قوم یالی فقط در جشن هایشان گوشت خوک می خورند. در زمان های قدیم آن ها به قبایل دشمن حمله می کردند و اسیران را می گرفتند. سپس اسیران را در جشن ها خرد می کردند و استخوان هایشان را آسیاب می کردند و به دره قبیله دشمن می ریختند تا آن ها را وحشت زده کنند.
قوم سورما
مردم سورما در دره اومو اوت در اتیوپی زندگی می کنند. قبایل سورما از قبیله سوری و قبیله مرسی تشکیل شده است. با نگاهی به روشی که برای تغییر دادن بدن خود انتخاب می کنند، آن ها مطمئناً به عنوان یکی از قبایل عجیب شناخته می شوند.
سورمی ها به فرهنگ و سنن خود بسیار افتخار می کنند و به آن پایبند هستند. وقتی یک پسر بزرگ می شود و می خواهد عروس بگیرد، باید با انجام یک هنر رزمی به نام ساجین خود را اثبات کند. این مراسم به صورت نبرد یا دوئل تشریفاتی است.
هنگامی که یک دختر در سن ازدواج قرار می گیرد، دندان های پایینی او را با سنگ می شکنند، سپس لب زیرین را با تیغ بریده و لب را با یک صفحه چوبی دراز می کنند. آن ها تا زمانی که لب به شکل دلخواه خود نرسد این کار را با جایگزین کردن صفحه با یک صفحه بزرگ تر ادامه می دهند.
قوم چوکچی
مردم چوکچی قومی بومی هستند که در شبه جزیره چوکچی و سواحل دریای چوکچی در اتحادیه روسیه ساکن هستند. آن ها به صورت خودمختار زندگی می کنند و تا حد زیادی روش زندگی سنتی خود را حفظ کرده اند. سرزمین چوکچی همانند بیشتر گروه های قومی توانسته اند سبک زندگی خود را حفظ کنند و افراد خارجی را دفع می کنند. این منطقه در سیبری واقع شده و بسیار سرد است و دمای هوا در زمستان گاهی اوقات تا 54 درجه سانتیگراد کاهش می یابد.
قوم یائو
مردم یائو یک گروه قومی و زبانی مستقر در انتهای جنوبی دریاچه مالاوی هستند. جمعیت این گروه حدود 2 میلیون نفر است و در سه کشور مالاوی، موزامبیک و تانزانیا گسترش یافته اند. از آن جا که اهالی این قبیله به طب غربی اعتقاد زیادی ندارند، بنابراین دانش زیادی در مورد گیاهان دارویی محلی دارند و برخی افراد آن ها برای جمع آوری گیاهان و مواد شفابخش به مکان های دور سفر می کنند.