ما هنوز طبقه بندی و تشخیص پیامدهای منفی سلامت روانی در برابر فشار روانی جدی را بر اساس داده های گزارش های خود می سنجیم. اکنون زمان آن فرا رسیده که به سرعت روش هایی برای شناسایی بهتر و طبقه بندی افراد در معرض خطر ایجاد کنیم.

با توجه به سرعت شدید انتقال ویروس کرونا و عدم آمادگی برای پیشگیری و درمان آن، اثرات منفی زیادی بر جوامع تحمیل شده است. اگرچه تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان استرس و ترس ناشی از کرونا را بروز نمی دهند، اما این ویروس به احتمال زیاد اختلالات سلامت روانی موجود را تشدید کرده و در بسیاری از افراد منجر به بروز اختلالات جدید مرتبط با استرس شده است.

تأثیر بالینی کرونا بر افراد

ویروس کرونا در اواخر سال 2019 در چین شیوع پیدا کرد و تا مارس سال 2020 تقریبا به اکثر نقاط جهان منتقل شد. همانطور که شواهد اولیه نشان می دهد، این احتمال وجود دارد که این ویروس اثرات روانی بر روی بسیاری از افراد بگذارد. ویروس کرونا با غیرقابل پیش بینی بودن و نیاز به فاصله و انزوا، روش های ابتدایی مقابله با بیماری را بی اثر می کند و راه های جدیدی برای سازگاری با خود و فکر کردن در مورد بحران را فرا می خواند.

هم اکنون به این اقدامات در خصوص ویروس کرونا نیازمندیم: 1. تشخیص 2. پیشگیری 3. دسترسی و ارتباط عمومی 4.همکاری با  کارکنان پزشکی و مداخله در خدمات بهداشتی 5.تحقیقات مربوط به آسیب روانی کروناویروس.

اگرچه برخی از این موضوعات جدید نیستند و قبلاً مورد بحث قرار گرفته اند اما اکنون نیاز است که با یک وضوح بیشتری مورد مطالعه قرار بگیرند.

گفته شده، کوید19 محدودیت های تشخیص فعلی ما را از دو طریق نشان می دهد. اول این که زمان درک و تشخیص این بحران به عنوان یک رویداد آسیب زا فرارسیده است. از آن جایی که برخی از انواع آسیب های روانی مانند جنگ، تجاوز جنسی و بلایای طبیعی مورد مطالعه قرار گرفته اند، کوید19 ما را مجبور می کند که نوع جدیدی از آسیب های جمعی را مورد مطالعه قرار دهیم.

این بحران دارای ویژگی های بسیار منحصر به فردی است که خواستار دیدگاه جدیدی در مورد آسیب های روانی و پیامدهای آن می باشد.

این ویروس نگرانی های زیادی به وجود آورده است و مردم را نسبت به آینده مضطرب نموده است. عواملی مانند اخبار رسانه ای و اعلام احتمال ابتلا به این بیماری، استرس و اضطراب زیادی ایجاد می کند.

منشأ اصلی این استرس مشخص نیست اما می تواند به دلایلی همچون نبود درمان و واکسن، تنهایی ناشی از قرنطینه خانگی و همچنین دلایل مالی ایجاد شده باشند.

برای افراد مبتلا به این بیماری یا کسانی که در قرنطینه خانگی قرار می گیرند، افکار مزاحم مربوط به سلامتی و حتی مرگ یک نتیجه احتمالی است.

نکته دوم روش شناختی است. ما هنوز طبقه بندی و تشخیص پیامدهای منفی سلامت روانی در برابر فشار روانی جدی را بر اساس داده های گزارش های خود می سنجیم. اکنون زمان آن فرا رسیده که به سرعت روش هایی برای شناسایی بهتر و طبقه بندی افراد در معرض خطر ایجاد کنیم.

در مواقع بحرانی، مانند بحران کرونای فعلی، روش های ارزیابی لحظه ای زیست محیطی برای دستیابی به درک بهتر از مشکلات سلامت روان، مانند سایر موارد اضطراری، کاربردهای ویژه ای می یابد.

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***