با توجه به ائتلاف بوریس جانسون با نیروهایی مثل نایجل فراژ که طرفدار خروج رادیکال از اتحادیه اروپا هستند به نظر می‌رسد نخست وزیر بریتانیا به خواسته‌اش می‌رسد و او می‌تواند فاصله ده تا پانزده درصدی با حزب کارگر را به شکلی حفظ کند ولی او با یک خطر جدی دیگر مواجه است.

سلام نو – سرویس بین‌الملل: انتخابات پارلمانی بریتانیا هر روز نزدیک‌تر می‌شود، انتخاباتی که بوریس جانسون امیدوار است بتواند با پیروزی در آن بالاخره بریتانیا را آن طور که دوست دارد از اتحادیه اروپا خارج کند.

با توجه به ائتلاف بوریس جانسون با نیروهایی مثل نایجل فراژ که طرفدار خروج رادیکال از اتحادیه اروپا هستند به نظر می‌رسد نخست وزیر بریتانیا به خواسته‌اش می‌رسد و او می‌تواند فاصله ده تا پانزده درصدی با حزب کارگر را به شکلی حفظ کند.

اما دراین میان بوریس جانسون برای رای آوردن خودش در انتخابات مجلس آینده یک رقیب جالب توجه دارد که می‌تواند برای او دردسرساز شود. علی میلانی، جوان 25 ساله ایرانی تباری که عضو حزب کارگر است تصمیم گرفته رو به روی بوریس جانسون قرار بگیرد و امیدوار است بتواند فاتح رقابت با جانسون و نماینده بعد اهالی آکسبریج در مجلس عوام بریتانیا باشد.

میلانی چهره‌ای جوان و البته مشهور در محل زندگی خود یعنی آکسبریج است، چیزی که نقطه قوت او به حساب می‌آید و میلانی با هوشمندی روی آن علیه جانسون مانور می‌دهد. او درباره سابقه حضورش در آکسبریج در برابر کسی مثل بوریس جانسون می‌گوید: من اینجا زندگی می کنم، اینجا درس خوانده ام و در یکی از بیمارستان های همین محل تحت جراحی قرار گرفته‌ام اما کدامیک از شما می تواند مثالی بزند که جانسون برای انجام کارهای پرشکی خود به بیمارستان های آکسبریج مراجعه کرده باشد؟

میلانی تنها پنج سال داشت که همراه خواهر و مادرش به انگلستان مراجعه کرد. او در دبیرستان به عضویت حزب کارگر درآمد و حالا امیدوار است با اتکا به اهالی محلش و البته موج جوان‌گرایی در اروپا و آمریکا بتواند بوریس جانسون را کنار بزند، کاری که سخت‌تر از چیزی است که تصور می‌شود چون در تاریخ بریتانیا، هرگز نشده که نخست‌وزیر در قدرت، در انتخابات مقام خود را از دست بدهد.

او یک بار دیگر هم رو به روی جانسون قرار گرفته بود حالا امیدوار است با کاهش رای‌های جانسون و تقویت جایگاه حزب کارگر بتواند برای نخستین بار نخست‌وزیر را شکست دهد و به جای او به مجلس برود، هرچند همین حالا نظر سنجی‌ها نشان می‌دهند که صندلی محافظه‌کاران در آکسبریج مثل سابق امن است و میلانی 37 درصد رای در برابر رای 50 درصدی جانسون دارد. در طرف مقابل نیز برخی پایگاه‌های افکار سنجی بریتانیایی معتقدند میلانی امکان این را دارد که  با 44 درصد در برابر 43 رای جانسون به مجلس عوام راه پیدا کند.

او با اشاره به این مسئله به اسکای نیوز می‌گوید: از نگاه خودم، این همه هیجان‌زدگی و اینکه این همه انرژی برای این مبارزه دارم تا حدی به این علت است که آیا نظام مردم‌سالاری ما ظرفیت آن را دارد که به یک جوان طبقه کارگر، یک آدم عادی، اجازه دهد یک نخست‌وزیر را کنار بزند؟

کمپین انتخاباتی علی میلانی متاثر از گرایشات چپ او در سیاست و البته بسیار جوان و پر جنب و جوش است. آن‌ها روزانه به در خانه اهالی محل می‌روند و در کمپین‌ها دیدار رو در رو با اهالی محل گفت‌وگو می‌کنند.

میلانی با اشاره به اینکه اولویت اول جانسون بریگزیت است می‌گوید: این انتخابات انتخاباتِ بریگزیت نیست. این انتخابات مدارس محلی، بیمارستان‌های محلی، هیترو و البته بوریس است!

او هرچند می‌گوید جانسون نقش کمی در کمپینش دارد، اما او بیشترین حملات را به جانسون و تصمیماتش می‌کند و مطمئن است که او را شکست می‌دهد. او سیاست‌های جانسون را ترامپ گونه می‌داند که مردم دنبال راهی برای تغییرش هستند و او نماد این راه موجود برای این تغییر است: جوانی مهاجر، مسلمان و راسخ.

او درباره تبلیغات منفی علیه خود می‌گوید: من یک نامزد معمولی نیست. در دوران نوجوانی اشتباهاتی داشتم. من در مدرسه‌ای حاشیه‌ای و محروم تحصیل کردم و در برابر اظهارات سابقم مسئولیت پذیرفتم و عذرخواهی کردم و تلاش کردم کارها را جبران کنم.

او درباره یهودی ستیزی خود و حزب کارگر می‌گوید: من خودم از زمانی که وارد اجتماع شدم با نژاد پرستی و اسلامی هراسی مواجه بودم و مبارزه بی وقفه با نژادپرستی را به رسمیت می‌شناسم و آن را چالشی برای تمام احزاب بریتانیا می‌دانم.

با این تفاسیر باید دید علی میلانی ایرانی تبار مسلمان می‌تواند رخدادی تاریخی خلق کند و با پیروزی بر بوریس جانسون هم نخست وزیر را به زیر بکشد و هم نام خود را در تاریخ ثبت کند؟

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***