با این وجود، شناسایی این نوع از عادات منفی باید برای افراد جوانی که تازه وارد بازار کار شده اند، در اولویت باشد؛ زیرا این عادات ممکن است در توسعه حرفه ای و شخصی آنها باعث از دست رفتن زمان و فرسودگی بالایی شود. برای کسب اطلاعات بیشتر، ما از برخی اعضای شورای کارآفرینان جوان پرسیدیم که عادات نامناسبی که باعث بروز مشکل در کار می شود چه هستند و چگونه می توان به بهترین نحو آنها را تعدیل کرد.
1. سندرم بی کفایتی
"من واقعاً لایق موفقیت هایم نیستم. من آدم کلاهبرداری هستم. "این یک تفکر مشترک در بین بسیاری از مدیران موفق است که می توانند تأثیر فاجعه باری در عملکرد آنها داشته باشند. برای جلوگیری از این که این سندروم تواناییتان را در مدیریت مختل نکند، همیشه به سختی هایی فکر کنید که با آن ها روبرو شده اید و بر آن ها غلبه کرده اید و به دلیل غلبه تان بر مشکلات به نقطه امروز رسیده اید.
2. کار بیش از حد
عادات منفی ذاتاً انسانی هستند و ناشی از تعصباتی مانند ناهماهنگی شناختی است. مدیران به ویژه در کارهای بیش از حد به خرابکاری عادت می کنند. ما فکر می کنیم که باید به طور مداوم کار کنیم زیرا ما کارآفرینان هستیم؛ استراحت و آرامش را نیز فراموش می کنیم. با برنامه ریزی استراحت منظم در روزهای کاریتان می توانید از بدعملکردی خود جلوگیری کنید.
3. عدم اعتراف به کار اشتباه
به نظر می رسد در حال حاضر یک مشکل بزرگ این است که همه موضع گیری می کنند و حاضر نیستند اعتراف کنند که گاهی اشتباهاتی را نیز مرتکب شده اند. آنها به جای اینکه فقط اعتراف کنند که اشتباه می کنند، برعکس بر اشتباه خود اصرار می ورزند. هیچ کس کامل نیست و خوب است که گاهی اوقات اشتباه کنید. رشد واقعی ناشی از آموخته های شما در وضعیت دشوار و مواجهه با تصمیمات اشتباه است.
4. اهمال
خیلی راحت است که به خود اجازه دهید کارها تا آخرین لحظه به تاخیر بیفتد و به خود بگوئید هنوز زمان بیشتری دارید. متأسفانه، اهمال برای اتمام یک پروژه یا شغل سبب می شود تا فرصت کمی برای رفع اشتباهات و انجام یک کار کامل پیش رو داشته باشید. شما می توانید به سادگی با تعیین مهلت و در نظر گرفتن مهلتی کوتاه برای اصلاح کار خود به سمت هدف پیش روید.
5. سرزنش
سرزنش می تواند مانع بزرگی برای رشد شخصی باشد. اغلب افرادی که در کاری موفق نشده اند خود را سرزنش می کنند. سرزنش خود به این بدان معنا نیست که شما به تنهایی مسئولیت به عهده دارید؛ بلکه باید از اشتباهات خود به عنوان یک نیروی مولد بهره گیرید.
6. بهانه تراشی
معمولاً یک متغیر وجود دارد که می توانیم نتیجه ی غیر قابل پذیرش خود را به آن نسبت دهیم. اما بهانه بسیار آسیب زا است؛ زیرا بهانه مانعی برای پیدا کردن راه حل است. با پذیرفتن مسئولیتتان در عدم موفقیت، به خودتان فرصت می دهید که چگونگی بروز مشکل و چگونگی جلوگیری از بروز مجدد آن را شناسایی کنید. در غیر این صورت، به جای حل کردن آنها، به جستجوی بهانه برای مشکلات خواهید بود.
7. تصمیم گیری های احساساتی
سریعترین راه برای تصمیم گیری هوشمندانه استفاده از داده ها برای حرکت به جلو یا گذر از فرصت به طور کامل است. با این حال، بسیاری از دارندگان مشاغل، عاطفی فکر می کنند و همین امر سبب می شود که امکان درنظرگرفتن راه حل ها و مشارکت های منطقی از آن ها گرفته شود و همین امر به محدودیت در رشد کاری منجر می شود.
8. اعتماد افراطی به اندیشه دیگران
بسیاری از کارآفرینان نسبت به نظرات دیگران که به اصطلاح متخصص هستند اعتماد بیش از حد داشته و بدون داشتن تفکر انتقادی و مطالعات شخصی نظرات این افراد را به صورت کامل می پذیرند. اگرچه لازم است از نظرات افراد متخصص و آموزش دیده بهره ببرید اما همیشه برای نتیجه گیری ها همه جانبه تصمیم گیری کنید.
9. نداشتن چشم اندازی برای آینده
یک عادت نامناسب که مدیران باید نسبت به آن محتاط باشند، زمانی است که آنها فقط در اینجا و اکنون فکر می کنند. یک مدیر بزرگ باید چشم انداز آینده را در ذهن خود بپروراند. اگرچه مدیران باید نسبت به وضعیت اینجا و اکنون واقف باشند اما تصمیم گیری براساس چشم اندازهای آینده بسیار با اهمیت است.
10. عدم اعتماد
اگر مدیر هستید، باید بدانید که افتادن در دام "اگر می خواهم درست انجام شود، باید خودم این کار را بکنم" بسیار آسان است. این طرز فکر یک روش عالی برای فرسوده کردن خود و از دست دادن خلاقیت کارمندانتان است. فراموش نکنید که افراد دیگری در تیم کاریتان حضور دارند که نظرات عالی و اخلاق کاری بالایی دارند و بنابراین با اعتمادتان به این افراد می توانید به رشد اعتماد به نفس دیگران کمک کنید.
11. داشتن برنامه منظم
داشتن روال روزمره می تواند به شما در ادامه مسیر کمک کند. به عنوان مثال، بدون هیچ گونه روال روزمره ممکن است مجبور باشید هفته ای چندین بار به فروشگاه های مواد غذایی بروید تا کالاهای مورد نیاز خود را خریداری نمایید. همچنین ممکن است کارهای ضروری را به تاخیر بیندازید. یک برنامه مناسب برای خودتان تدوین نماید تا به کارهای شخصی و شغل خود بتوانید رسیدگی کنید.
12. عدم برنامه ریزی
اطمینان حاصل کنید که برای آنچه که به عنوان هدف درنظر گرفته اید و نیز اهداف آینده و مبارزات خود در مسیر رسیدن به اهداف برنامه ریزی کرده باشید. در دوره های کوتاه مدت سه ماهه یا بیشتر مسیر حرکت خود برای رسیدن به هدف را بررسی و ارزیابی کنید تا در صورت نیاز، این مسیر را اصلاح کنید و در نهایت رشد و پیشرفت داشته باشید تا از بروز خرابکاری و بدعملکردی پیشگیری کرده باشید.
13. انجام کارها بدون تمرکز
سخت است که در یک زمان واحد روی امور متفاوتی تمرکز کنید؛ لذا یک تقویم رویدادی برای خود طراحی کنید تا همه کارهای درست در زمان خودشان انجام و عملیاتی شوند.
14. از دست دادن علاقه
یکی از رفتارهای متداول تخریب کننده این است که صاحبان مشاغل غالباً مدت ها بعد از اینکه علاقه خود را به ایده خود از دست داده اند، سعی می کنند با اجبار به کار خود ادامه دهند. وقتی این اتفاق بیفتد، باید عقب نشینی کنید تا وضعیت را تحلیل کنید. از خود بپرسید که چرا اینگونه احساس می کنید و چه چیزی می تواند روند فکر شما را تغییر دهد. گاهی اوقات یک مشکل ساده وجود دارد، در موارد دیگر شما باید به سمت چیزی بروید که شور و اشتیاق را در شما زنده نگه می دارد.
15. کمال گرایی
غالبا میلی درونی ما را وا می دارد که بیشترین تلاش خود را برای کارها بگذاریم. گاهی لازم است میزان تلاش خود برای انجام کار را کاهش دهیم تا انرژی بیشتری برای سرمایه گذاری در موارد مهم تر داشته باشیم؛ جایی که این انرژی اضافی می تواند بازده بیشتری کسب کند.