اگر می خواهید نقش منفی کافئین را از بین ببرید، مصرف کمتر از 200 یا 300 میلی گرم کافئین در روز توصیه می شود. این همان چیزی است که متخصصان غدد درون ریز در حال حاضر به زوج هایی که در تلاش برای بارداری هستند، توصیه می کنند. چه مقدار کافئین در یک فنجان قهوه یا چای وجود دارد؟ در مورد نوشابه غیر الکلی چطور؟ در اینجا چند دستورالعمل کلی آورده شده است:
برای قهوه:
دم کرده (8 اونس.) = 95 تا 200 میلی گرم
یک وعده انواع جوشانده = 75 تا 150میلی گرم
دم کرده، کافئین دار (8 اونس) = 2 تا 12 میلی گرم
فوری معمولی(8 اونس.) = 27 تا 173 میلی گرم
فوری بدون کافئین (8 اونس) = 2 تا 12 میلی گرم
اکسپرسو(1-2اونس)= 45 تا 75 میلی گرم
برای چای:
چای سیاه، دم کرده (8 اونس) = 14 تا 70 میلی گرم
چای سیاه، بدون کافئین (8 اونس) = 0 تا 12 میلی گرم
فوری (8 اونس.) = 11 تا 47 میلی گرم
برای نوشابه:
کوکالا(12 اونس) = 35 تا 47 میلی گرم
پپسی (12 اونس) = 36 تا 38 میلی گرم
برای کاکائو ، شکلات و بستنی:
کاکائو مخلوط (8 اونس) = 2 تا 13 میلی گرم
شکلات شیری (1.55 اونس)) = 9 میلی گرم
شکلات تلخ ( 1.45اونس.) = 31 میلی گرم
بستنی قهوه (8 اونس) = 68 تا 84 میلی گرم
بررسی ها، ارتباطی بین کافئین و کاهش باروری در مردان پیدا نکرده اند. در حالی که تحقیقات فعلی تأثیر منفی بر باروری در زنان را نشان نمی دهد، اما مطالعات نشان داده اند که کمتر از 200 میلی گرم کافئین باید خوب باشد. کافئین ممکن است خطر سقط زودرس را افزایش دهد.
راستی لازم نیست که فنجان قهوه صبح خود را کاملاً کنار بگذارید ( در مورد آن احساس گناه کنید.).
اگر قصد دارید باردار شوید، لازم نیست به خاطر نوشیدن یک فنجان قهوه یا چای در اول صبح احساس گناه کنید. تازمانی که در حد نرمال مصرف کنید، احتمال آسیب زدن به شانس شما برای حامله شدن وجود ندارد.
با این حال، بهتر است که مصرف کلی کافئین را کم کنید. ارتباط احتمالی بین کافئین و بارداری و نرخ سقط جنین مکرراً در اخبار اعلام می شود، شاید به این دلیل که زنان به این تحقیقات علاقه مند هستند. نوشیدن یک فنجان قهوه یا چای در اول صبح در کشور های غربی یک سنت است. همچنین، کسانی که مایلند بارداری طبیعی را تقویت کنند تا حد ممکن سعی کنند از مصرف کافئین بکاهند که هدفی ارزشمند به نظر می آید.
با این حال، اگر چه برخی از خانم ها نمی توانند روز را بدون قهوه سپری کنند، نوشیدن این فنجان گرم آرامش دهنده منجر به احساس گناه و نگرانی می شود. تحقیقات در مورد کافئین و باروری چه می گویند؟ آیا دلیلی وجود دارد که نوشیدن یک فنجان قهوه موجب احساس گناه می شود؟
تحقیقات چه می گویند:
تمام نگرانی های مربوط به کافئین و باروری پس از گزارشات یک مطالعه در سال 1988 آغاز شد، این گزارشات می گویند زنانی که روزانه حدود یک فنجان قهوه می نوشند، احتمال باردار شدن آنها به نصف می رسد. اگر خودتان درباره این موضوع تحقیقاتی انجام داده باشید، احتمالاً به این نقل از مقاله برخورد کرده اید. با این حال، هیچ مطالعه ای نتوانسته آن نتیجه گیری را دوباره بدست بیاورد. نه تنها مطالعات بعدی نتوانسته اند چنین کاهش شدید باروری در مصرف کافئین را بیابند، بلکه برخی از مطالعات افزایش اندکی در میزان باروری را نشان می دهند.
یکی از بزرگترین مطالعات مربوط به این موضوع، بیش از 3000 زن را شامل می شود. محققان میزان باروری را در رابطه با قهوه، چای و نوشیدن سودا بررسی کردند.
این مطالعه دانمارکی نشان داد که :
زنانی که بیش از 300 میلی گرم کافئین در روز مصرف کردند (بیش از 1 فنجان قهوه) در مقایسه با زنانی که کمتر از 100 میلی گرم کافئین در روز می نوشیدند، میزان باروری مشابهی داشتند.
زنانی که روزانه دو یا چند وعده چای می نوشیدند نسبت به افرادی که اصلاً چای مصرف نمی کردند، احتمال باردار شدن آنها اندکی بیشتر بود.
زنانی که سودا می نوشیدند در مقایسه با زنانی که سودا نمی نوشیدند، احتمال باردارشدن آنها کمتر بود. زنانی که سه وعده نوشابه سودا در روز نوشیدند، میزان باروری در آنها بدتر از زنانی بود که فقط یک بار در روز سودا مصرف می کردند.
بر اساس این مطالعه، آیا شما باید چای بنوشید تا زودتر باردار شوید؟ آیا باید قهوه را بیشتر مصرف کرد؟ آیا نوشابه سودا اکنون دشمن باروری است؟ قضیه پیچیده تر از این است که به نظر می آید. ما واقعاً نمی دانیم که چرا مصرف کنندگان چای افزایش باروری را داشتند و نوشابه سودا در این مطالعه خاص باعث کاهش باروری شد. به طور کلی، مصرف کنندگان چای در مقایسه با کسانی که چای مصرف نمی کنند سبک زندگی سالم تری دارند. شاید دلیل کاهش باروی در مصرف کنندگان نوشابه های سودا سبک ناسالم زندگی است که آنها دارند، یا ممکن است وجود مواد شیمیایی دیگری (علاوه بر کافئین) باشد که بر روی باروری تأثیر منفی می گذارد.
مطالعه دیگری داده های مربوط به مقالات تحقیقاتی منتشر شده را گردآوری کرده است تا به بررسی اثرات احتمالی مربوط به دوز کافئین یا قهوه به موقع بارداری هم برای زوج هایی که سعی دارند به طور طبیعی باردار شوند و هم زوج هایی که تحت درمان ناباروری هستند بپردازد. آنها همچنین خطر سقط جنین را بر اساس مقدار میلی گرم کافئین مصرف شده بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد:
نوشیدن حتی 300 میلی گرم کافئین خطر سقط جنین را در ماه های اول بارداری افزایش داده است. نوشیدن 600 میلی گرم یا بیشتر خطر سقط جنین را دو برابر کرده است.
با این حال، کافئین در مدت زمانی که زوجین سعی در باردار شدن طبیعی داشتند ، تأثیری نداشت.
همچنین، به نظر نمی رسید مصرف کافئین در بارداری زوج هایی که تحت درمان ناباروری قرار می گیرند، تأثیر منفی بگذارد.
عواملی که باید هنگام مطالعه به ذهن بسپارید
مطالعه تأثیر سبک زندگی بر باروری پیچیده است. شما دقیقاً نمی توانید یک دسته از افراد را انتخاب کنید، آنها را در یک آزمایشگاه نگه دارید تا همه چیزهایی که می خورند و می نوشند را کنترل کنید و ببینید که چگونه باردار می شوند. مطالعاتی مانند این متکی بر گزارش دقیق و تجمعی است. بسیاری از مطالعات در مورد میزان باروری و کافئین از خانمها خواسته اند تا میزان قهوه ای را که قبل از بارداری نوشیده اند، گزارش دهند. آنها از زنان می خواستند که آنچه را که در سال گذشته (یا بیشتر) نوشیده اند، به خاطر آورند. بهترین مطالعات زیرنظر گرفتن گروهی از افراد است که سعی می کنند باردار شوند و پرسیدن از آنها در مورد اینکه چه می نوشند تا زمانی که باردار شوند. تحقیقات دانمارک که در بالا توضیح داده شد چنین مطالعه ای بود.
اما حتی مطالعات مانند اینها مشکلات احتمالی خود را دارند.
به عنوان مثال، این مطالعات، زنانی را که آنقدر با سرعت باردار شده اند که فرصت تلاش برای حامله شدن نداشته اند، حذف می کنند. مشکل دیگر در مورد تحقیقات مربوط به کافئین، نامشخص بودن مقدار دوز مصرفی است. یک فنجان قهوه در خانه می تواند مقدار کاملاً متفاوت کافئین نسبت به یک فنجان در کافی شاپ داشته باشد. حتی نوشیدنی دقیقاً مشابه در کافی شاپ های مختلف، می تواند مقادیر مختلفی از کافئین داشته باشد.
نکته دیگری که باید در هنگام تحقیق در مورد کافئین به خاطر داشته باشید اینست که مشخص نیست که آیا کافئین منجر به مشکلات مربوط به باروری شود یا سایر روشهای انتخاب شیوه زندگی.
به عنوان مثال، افراد سیگاری با احتمال بیشتری قهوه و نوشیدنی های الکلی می نوشند. شاید همین مسئله دلیل وجود اثرات منفی مطالعات قبلی باشد. قهوه خور های حرفه ای نیز ممکن است سیگاری باشند و ما می دانیم که سیگار کشیدن به باروری آسیب می رساند.
مسئله دیگر مصرف زیاد کافئین در افرادی که خسته می شوند بیشتر است. خستگی می تواند یک بیماری یا اختلال باشد که به باروری آسیب می زند، مانند: اندومتریوز یا حتی افسردگی .بنابراین، هنگامی که تحقیقات علت مشکلات باروری در زنانی که قهوه می نوشند پیدا کند، آیا علت آن قهوه است، یا چیز دیگری؟ در بسیاری از مطالعات،گفتن آن غیرممکن است.
چه میزان کافئین مصرف می کنید؟