گفتنی است مصرف قرص اورلیستات تنها در برخی از افراد تاثیر دارد اما این در حالی است که متاسفانه در برخی دیگر از افراد با مصرف این قرص تاثیر چندانی برای کاهش وزن ندارد.
به طور کلی باید در نظر داشت که بسیاری از کارشناسان بر این باور هستند که قرص اورلیستات مانع اثر آنزیم لیپاز و جذب چربی میشود و چربی سوز نمی باشد.
لازم به ذکر است که اورلیستات، همراه رژیم غذایی و ورزش، میتواند در مدت یک سال، ۵ درصد بیشتر منجر به کاهش وزن شود.
از سوی دیگر باید خاطرنشان کرد که بر اساس مطالعات صورت گرفته قرص اورلیستات کم عارضه ترین کپسول لاغری است، در صورتی که بیش از دوز مصرفی که سه عدد کپسول در سه وعده غذایی است، استفاده نشود.
لازم به ذکر است که استفاده از این کپسول در ابتدای شروع لاغری، منجر به دفع ویتامینهای A ، D ، E ، K و بتاکاراتن شود. بنابراین، لازم است کسانی که اورلیستات میخورند، از مکملهای این نوع ویتامینها نیز استفاده کنند. البته نحوه مصرف آن، دو ساعت بعد از خوردن کپسول اورلیستات است.
موارد منع مصرف قرص لاغری اورلیستات
باید در نظر داشت که قرص لاغری اورلیستات را بهتر است برخی از افراد استفاده نکنند چرا که در صورت مصرف یا به نتیجه مطلوب دست خواهند یافت و یا اینکه ممکن است با عوارض بسیاری مواجه شوند.
شایان ذکر است دسته اولی که نباید از قرص لاغری اورلیستات استفاده کنند افرادی هستند که تازه اقدام به کاهش وزن گرفته اند چراکه فردی که غذای چرب میخورد و بعد از آن اورلیستات مصرف میکند، عوارض گوارشی بیشتری به دنبال دارد که میتواند منجر به اسهال و نفخ شود.
پر واضح است که مادران شیرده نیز نباید از قرص لاغری اورلیستات استفاده کنند هر چند تا به امروز عوارضی ناشی از استفاده این قرص در مادران شیرده گزارش نشده است اما این در حالی است که بسیاری از پزشکان مصرف این قرص در دوران شیردهی ممنوع اعلام میکنند.