رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه معتقد است پر خوری بیش از حد در ماه رمضان موجب چاقی پس از این ماه می‍‌‌‌شود.

به گزارش سلام نو، هادی عبدالله زاد، با بیان اینکه استفاده از برکات روزه داری در ماه مبارک رمضان در صورت داشتن تغذیه سالم و درست در این ماه است، گفت: افراد نباید به خاطر روزه داری در طول روز دست به پرخوری در وعده‌های افطار و شام بزنند و یا وعده سحر را آنقدر حجیم استفاده کنند که در طول روز گرسنه نشوند.

وی تصریح کرد: پُرخوری و مصرف غذاهای حجیم نه تنها به رفع گرسنگی در طول روز کمک چندانی نمی‌کند، بلکه موجب افزایش وزن و چاقی پس از ماه مبارک رمضان می‌شود.

مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: تعداد وعده‌های غذایی در زمان روزه داری مانند دیگر روزهای عادی سال است و افراد هر سه وعده غذایی را در ماه مبارک رمضان باید داشته باشند.

عبدالله زاد تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان وعده افطار مانند وعده صبحانه است و افراد می‌توانند برای این وعده از آب گرم همراه با خرما، لقمه نان و پنیر و سبزی، شیربرنج، فرنی و یا انواع سوپ و آش استفاده کنند.

وی مصرف زولبیا و بامیه را مناسب ندانست و افزود: این خوراکی حاوی مقادیر بالای چربی و شکر است و مصرف زیاد آن می‌تواند موجب افزایش وزن افراد شود.

عبدالله زاد بر ایجاد فاصله بین وعده افطار و شام تاکید کرد و افزود: افراد باید بعد از گذشت حداقل یک ساعت از افطار یک شام ساده صرف کنند و می‌توانند در این وعده از انواع مواد غذایی مانند انواع پلوها و خورش‌ها استفاده کنند.

این متخصص تغذیه بر سبک بودن وعده شام تاکید کرد و افزود: استفاده از غذاهای حجیم در این وعده موجب بی حالی افراد شده و خواب آنها را دچار اختلال می‌کند.

وی افزود: در فاصله بین شام تا زمان خواب هم مصرف انواع میوه توصیه می‌شود.

عبدالله زاد با بیان اینکه وعده سحری مشابه وعده ناهار است، گفت: متأسفانه برخی عادت دارند که وعده سحری را حذف می‌کنند که این کار بسیار خطرناک است و در بلندمدت موجب ایجاد مشکلاتی در دستگاه گوارش می‌شود.

رئیس انجمن تغذیه استان کرمانشاه مصرف شیرینی جات را برای وعده سحر مناسب ندانست و افزود: مصرف انواع شیرینی در این وعده موجب افزایش قند خون شده و به تبع آن انسولین بدن افزایش یافته و افت قند خون رخ می‌دهد و فرد دچار ضعف و بی حالی می‌شود.

عبدالله‌زاد افزود: همچنین مصرف غذاهای شور و پرادویه و نیز غذاهای سرخ کردنی در این وعده توصیه نمی‌شود و افراد می‌توانند از انواع خورش و پلو در وعده سحری استفاده کنند.

وی تاکید کرد: در وعده سحر همچنین مصرف چای توصیه نمی‌شود، چرا که چای مدر (ادرار آور) است و می‌تواند احساس تشنگی در طول روز را تشدید کند.

این متخصص تغذیه بر مصرف هشت لیوان مایعات در طول وعده افطار تا سحر تاکید کرد و افزود: مصرف سبزیجات و انواع میوه نیز در این وعده توصیه می‌شود./ایسنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید