دانشگاه استنفورد که در ایالات متحده آمریکا قرار دارد یکی از دانشگاه های نوآور جهان می باشد که سال ها توانسته این عنوان را کسب کند.
خبرگزاری رویترز نتیجه ی پژوهشی را منتشر کرد که در آن حدود ۶۰۰دانشگاه و موسسه عالی آموزشی در سراسر جهان براساس فاکتورهایی چون پیشرفت در مباحث علمی،ابداع و ایجاد فناوری های تازه،اختراعات متعدد در سطح جهانی،داشتن مقالات علمی فراوان در ژورنال های معتبر جهانی و...مورد ارزیابی قرار گرفتند.
در این میان،دانشگاه استنفورد در ایالت کالیفرنیا به دلیل این که اختراعات و پژوهش های مداوم و جامعی دارد و مرجعی برای دانشگاه های دیگر به شمار می آید،دوباره توانسته است برترین دانشگاه نوآور در جهان انتخاب شود.
انستیتو تکنولوژی ماساچوست MIT رتبه ی دوم را بدست آورده است.
پس از MIT سومین رتبه را هاروارد از آن خود کرد که این سه دانشگاه برای سال های پیاپی است که توانسته اند جزء نوآورترین دانشگاه های جهان انتخاب شوند و تمامی این ویژگی های منحصربفرد این سه دانشگاه باعث شده است که بسیاری از افراد موفق جهان خروجی آن ها باشند و اغلب دانشجویان آرزوی تحصیل در این سه دانشگاه را داشته باشند.
دانشگاه های آمریکا جزء تاپ ترین دانشگاه های سراسر جهان می باشند که توانسته اند موفقیت های علمی بسیاری را کسب کنند و در میان ۲۰دانشگاه معتبر و نوآور ۷جایگاه را به دیگر کشورها داده و بقیه را به خود اختصاص دهند.
۴۸دانشگاه از این لیست صدتایی متعلق به کشور آمریکا می باشد و پس از آن،کشورهای آلمان و ژاپن با داشتن ۹دانشگاه به طور مشترک رتبه ی دوم را به خود اختصاص داده اند.کره ی جنوبی هم با داشتن ۸دانشگاه توانسته است حائز رتبه ی سوم شود.
نکته ی جالب این لیست،حضور دو کشور آسیایی ست که حکایت از اعتبار دانشگاه های آن ها را دارد و چین،فرانسه و بریتانیا هم با داشتن ۵دانشگاه رتبه های بعدی را از آن خود کرده اند.