یک عضو شورای شهر تهران با اشاره به بودجه سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در سال ۹۸ تصریح کرد: حدود ۵۰۰ میلیارد تومان پتانسیل افزایش درآمد برای موضوع پسماند خشک در بخش تبصره‌ها دیده شده است که در صورت تحقق می‌توان از این محل برای پوشش هزینه رفت و روب تخصیص داد. انتظار شورا از سازمان مدیریت پسماند و مناطق در سال ۹۸ حرکت به سمت خودگردانی است و طرح تجمیع در صورت موفقیت می‌تواند راهگشا باشد.

به گزارش سلام نو، در ابتدای این جلسه که به بررسی گزارش عملکرد سازمان مدیریت پسماند و معاونت‌های خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ در رابطه با طرح تجمیع خدمات پسماند اختصاص داشت، سید آرش حسینی میلانی با اشاره به دو جلسه پیشین این کمیته در خصوص همین موضوع گفت: کمیته محیط زیست و خدمات شورای شهر در آذر ماه و بهمن ماه، در رابطه با تجمیع، جلساتی را با حضور رئیس و مسئولان سازمان مدیریت پسماند شهر تهران و همچنین معاونت‌های خدمات شهری برگزار کرد که بر این اساس، درصدد دریافت گزارش‌های لازم درخصوص پیشرفت کار، همچنین اطلاعات مالی، فنی و نحوه کیفیت خدمات و... هستیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال آینده سازمان مدیریت پسماند بحث درآمدزایی به شکل پررنگی دیده شده است، اظهار داشت: به نظر می‌آید در طرح تجمیع با توجه به ماهیت آزمایشی کار، رویکرد درآمدزایی باید پس از اخذ کامل نتایج اعمال شود.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به بودجه سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در سال ۹۸ تصریح کرد: حدود ۵۰۰ میلیارد تومان پتانسیل افزایش درآمد برای موضوع پسماند خشک در بخش تبصره‌ها دیده شده است که در صورت تحقق می‌توان از این محل برای پوشش هزینه رفت و روب تخصیص داد. انتظار شورا از سازمان مدیریت پسماند و مناطق در سال ۹۸ حرکت به سمت خودگردانی است و طرح تجمیع در صورت موفقیت می‌تواند راهگشا باشد.

پس از سخنان رئیس کمیته محیط زیست، رضا عبدلی رئیس سازمان مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم نتایج طرح تجمیع پسماند خشک و تر در بازه زمانی معقول مشخص شود و به همین خاطر، انجام مناقصه پسماند خشک در این مناطق تاکنون اجرا نشده است. سازمان مدیریت پسماند نیز، بر افزایش درآمدها و کاهش هزینه‌ها تاکید دارد ولی بحث درآمدزایی باید به امکان تحقق و روند کاهشی تولید زباله نیز توجه داشت.

در ادامه این نشست، مسئولان سازمان مدیریت پسماند و معاونان خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲ به تشریح برخی از اقدامات انجام شده درخصوص طرح تجمیع پسماند و خشک طی دو ماه اخیر پرداختند و موضوعاتی نظیر هزینه‌های جمع‌آوری پسماند، ترکیب پسماند جمع‌آوری شده، نیروی انسانی و همچنین هزینه‌های مالی در هریک از مناطق را به صورت مجزا مورد بحث و بررسی قرار دادند.

حسینی میلانی پس از تشریح اقدامات انجام شده از سوی سازمان مدیریت پسماند و معاونت‌های خدمات شهری مناطق ۳، ۱۳، ۲۱ و ۲۲، بر پایش دقیق داده‌ها و بررسی‌ها به منظور دستیابی به صحت‌سنجی تاکید کرد و ابراز داشت: انتظاری که در مورد طرح تجمیع خدمات پسماند وجود دارد، این است که تیمی متشکل از کارشناسان مالی، فنی، آموزشی – فرهنگی و حقوقی تشکیل شود تا ابعاد این مسئله به صورت دقیق مورد واکاوی قرار بگیرد.

وی از اختصاص شش میلیارد تومان برای تجهیز و تقویت خطوط پردازش آرادکوه خبر داد و بیان کرد: یکی از مسائل مهم مرتبط با شهروندان، بهای خدمات جمع‌آوری پسماند است که باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا سهم هر صنف و دهک خانوار مورد محاسبه قرار گیرد. البته مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهری فرمولی را در این باره پیشنهاد کرده است که باید در سال ۹۸ مورد استناد و بررسی قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری ادامه داد: بهایی که هم‌اینک از شهروندان گرفته می‌شود متناسب با برخی از واقعیت‌ها نیست چراکه تمامی گروه‌ها – چه آنهایی که تولید زباله‌شان زیاد است و چه آنهایی که پسماند کمتری تولید می‌کنند – در یک دامنه نزدیک قیمتی، بهای خدمات را پرداخت می‌کنند و همین مسئله ضروری می‌سازد بهای دریافتی از شهروندان متناسب با سرانه تولید پسماند از سوی آنها باشد چراکه این مسئله به عدالت اجتماعی نزدیک‌تر است./ایلنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***