به گزارش سلام نو، سید نورالدین امیری افزود: براساس طرح تفصیلی نیروگاه اتمی بوشهر مساحت محدوده طرح 888 هکتار و سکونت گاههای واقع در طرح شامل تنگک های اول و دوم و سوم، امامزاده ، ریشهر، رایانی و سرتل است.
وی بیان کرد: کلیه نقشه های طرح نیز بر اساس وضعیت اجتماعی و اقتصادی مردم همان محدوده بطور کامل لحاظ و بر اساس آن اصلاحات لازم انجام شده است .
شهردار بوشهر یادآورشد: نقشه های طرح نیز بر اساس آخرین نقشه به روز شده وضع موجود تهیه شده است.
وی گفت: تغییر در ضوابط شامل حداقل تفکیک از 250، 300 و 350 متر بطور کل به 240 متر کاهش یافته و تراکم مسکونی نیز از حدود 70 درصد به 120 درصد ( دو طبقه) افزایش داده شده است.
امیری یادآور شد: در طرح یاد شده سطح درصد اشغال نیز از 35،40 و 45 همانند سایر نقاط شهر به 60 درصد افزایش یافته است.
وی گفت: با تجدید نظر در طرح تفصیلی سکونت گاههای محله های جنوبی مساحت قسمت مسکونی نیز از 189 هکتار به حدود 320 هکتار افزایش یافته است.
شهردار بوشهر یادآور شد: همچنین کلیه زمین های دولتی واقع در محدوده طرح به کاربری های عمومی شامل پارک، آموزشی، فرهنگی ، بهداشتی و تاسیسات و تجهیزات شهری اختصاص یافت.
وی اظهارداشت: کلیه معابر موجود در محدوده شناسایی و در طرح مشخص شده و سطوح و سرانه کاربری های عمومی ،شامل پارک، آموزشی، فرهنگی طبق استاندارد شهرسازی افزایش یافت.
شهردار بوشهر افزود: کلیه معابر شهری غور و بررسی و معابری که در نقشه بر روی منازل مردم قرار داشت اصلاح شده است.
وی اظهار داشت: توسعه و پیشرفت متوازن زیرساخت های مناطق شهری ، ارتقای سرانه خدمات اجتماعی ، هدف دار شدن و رونق ساخت و ساز ، کاهش بار ترافیکی و ارتقای محیط شهری از دیگر مزایای طرح تفصیلی جدید نیروگاه اتمی بوشهر است .
امیری افزود: شهر به عنوان پدیده ای پیچیده و پویا است که در گذر زمان همواره دچار تحولاتی کالبدی، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی می شود.
وی گفت: در نتیجه رشد سرسام آور شهرها و مدیریت شهری به علت فقدان منابع و زمان لازم برای پاسخگویی به نیازهای فزاینده شهروندان دچار معضلی شده که رهایی از آن را تنها در چارچوب راه حل های نوین می توان جستجو کرد.
امیری اظهار داشت: ضرورت تهیه و تصویب چنین طرح هایی به مشکلات شهری بر می گردد که حاصل افزایش جمعیت و جریان مهاجرت به آنها است.
وی گفت: طرح تفصیلی برای نظم و نسق بخشیدن به عرصه های شهری و تعریف خطوط کلی توسعه ، پس از بررسی وضعیت موجود و نیازسنجی های متناسب، ارزیابی قدرت عمل مولفه های تاثیرگذار و همچنین با آینده نگری واقع بینانه بر اساس افق های زمانی برای شهرها تهیه می شوند./ایرنا