شهید مصطفی چمران
مصطفی چمران ساوه ای، مقطع متوسطه خود را در مدارس دارالفنون و البرز گذراند و سپس وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد و توانست در رشته الکترومکانیک فارغ التحصیل شود و سپس به مدت یک ساله در این دانشکده تدریس کرد چون در دوران تحصیلش جزء رتبه برتر ها و دانشجویان نخبه و با استعداد بود و به همین خاطر بورس تحصیلی دریافت کرد و راهی کشور آمریکا شد و با انجام پژوهش های علمی و کسب موفقیت های متعدد توانست از دانشگاه برکلی آمریکا، یکی از بهترین دانشگاه های جهان در مقطع دکترا از رشته الکترونیک و فیزیک پلاسما فارغ التحصیل شود.
دکتر مصطفی چمران پانزده ساله بود که به محضر مرحوم آیت الله طالقانی رفت و تفسیر قرآن را از وی فرا گرفت و برای فلسفه و منطق هم نزد استاد شهید مرتضی مطهری رفت.
وی جزء نخستین افرادی بود که به عضویت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران درآمد و تا زمانی که در کشور ایران بود و برای ادامه تحصیل به آمریکا نرفته بود علیه نظام طاغوتی شاه مبارزه کرد و هر مأموریتی که به وی سپرده شد را با موفقیت پشت سر گذاشت.
شهید مهدی باکری
شهید مهدی باکری پس از پایان یافتن تحصیلات متوسطه خود وارد دانشگاه تبریز شد و در رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه به تحصیل پرداخت و در زمان تحصیلش بود که از خبر شهادت برادرش، علی باکری اطلاع پیدا کرد و پس از این که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور و نقش فعالی داشت و وارد شهرداری ارومیه شد.
شهید مهندس مهدی باکری یکی از بهترین سرداران سپاه در هشت سال دفاع مقدس بود.
شهید حسن طهرانی مقدم
شهید مهندس حسن طهرانی مقدم پس از این که تحصیلات متوسطه خود را به پایان رساند موفق به قبولی در رشته
صنایع(برش قطعات صنعتی) مدرسه عالی تکنیکیوم نفیسی شد و سپس در سال ۵۸ توانست در مقطع کارشناسی رشته مهندسی صنایع پذیرفته شود و در این رشته فارغ التحصیل شود.
شهید مسعود علیمحمدی
شهید مهندس مسعود علیمحمدی یکی از نخبگان هسته ای ایران بودند که توانست کارشناسی خود را از دانشگاه شیراز اخذ کند و سپس برای مقطع کارشناسی ارشد و دکترای اقدام نماید که دکترای خود را در رشته فیزیک با گرایش ذرات بنیادی از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد.
وی جزء نخستین افرادی بود که توانست فارغ التحصیل مقطع دکترای فیزیک در ایران شود و مقالات ISI متعددی را چاپ کند و سپس به تدریس فیزیک در دانشگاه تهران و تربیت معلم پرداخت و از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران بود.
شهید مهندس مسعود علیمحمدی جزء نخبگان ایرانی بود که توانست برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی شود و موفق به کسب رتبه دوم پژوهش های بنیادی شود.
شهید مجید شهریاری
شهید مهندس مجید شهریاری یکی دیگر از نخبگان هسته ای ایران بود که توانست در رشته الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شود و در مقطع کارشناسی ارشد رتبه نخست مهندسی هسته ای را دریافت کند و در دانشگاه صنعتی شریف ادامه تحصیل بدهد و سپس به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی در دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تدریس مشغول شود.
شهید مصطفی احمدی روشن
شهید مهندس مصطفی احمدی روشن از دیگر دانشمندان هسته ای ایران بود. وی پس از پایان مقطع دبیرستان خود موفق شد که در مقطع کارشناسی رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه صنعتی شریف تهران پذیرفته شود و مقالات متعددی را منتشر کند و هنگامی که به مقام پر منزلت شهادت نائل شد دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و معاون بازرگانی سایت هسته ای نطنز بود.
شهید داریوش رضایی نژاد
شهید داریوش رضایی نژاد پس از پایان یافتن مقطع متوسطه اش وارد رشته مهندسی برق در گرایش قدرت دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد که براساس انتخاب خود بود.
وی پس از فارغ التحصیل شدن در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور به فعالیت پرداخت و سپس برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق گرایش قدرت اقدام نمود و توانست در دانشگاه ارومیه پذیرفته شود و مسئولیت چندین طرح دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی را برعهده بگیرد و به دلیل تخصص در بررسی سیستم انفجار در کلاهک های هسته ای، در سن جوانی معاون انرژی اتمی ایران شود.