قانون سوم نیوتن می گوید: « برای هر عملی یک واکنش مخالف و مساوی وجود دارد.»
تمامی انسان ها وقتی که سخنرانی و فکر می کنند و حتی به کاری دست می زنند در حقیقت نیرویی را به راه می اندازند که جامعه نسبت به آن واکنش نشان می دهد.
این نیرو می تواند تغییر کرده و به تعویق بیفتد اما حذف کردن این نیروی بازگشتی غیر ممکن می باشد. بدین معنا که فرد نمی تواند از عواقب کارهایی که انجام می دهد فرار کند چه این عمل ها خوب باشند و یا بد.
این قانون اجتماعی که در حقیقت علت و معلولی هم است توسط بسیاری از افراد به «قانون کارما» دسته بندی می شود، اما افراد تا چه حد معنای واقعی آن را درک کرده و درمورد آن اطلاع دارند؟
کارما یکی از اجزای اصلی مذاهبی چون بودیسم، جینیسم، هندوئیسم،سیکیسم، تائویسم می باشد و در معنای عمل و هدف است.
بدین معنا که وقتی فرد کار خوبی انجام می دهد اهداف خوبی را کسب می کند و کارمای خوبی نیز به وجود می آورد و درمورد کار بد فرد هم، چنین است. یعنی اگر فرد کار بدی انجام دهد اهداف بدی را بدست آورده و به دنبال آن کارمای بدی نیز به وجود می آورد.
بسیاری از افراد هستند که کارما برای آن ها یک مفهوم انتزاعی است و درک و استنباطی که اغلب انسان ها از کارما داشته اند وجه ساده ی آن است؛ یعنی این که هرآنچه انجام دهی به خودت باز می گردد.
یکی از قوانین کارما، قانون علت و معلول است و چندین نوع قانون دیگر وجود دارد که هریک از آن ها تغییرات مثبتی در دیدگاه و نگاه افراد به وجود می آورند تا بتوانند برای خوشبختی بیشتر تلاش کنند.
برخی از اصل های قانون کارما برای تغییر مثبت در زندگی افراد
قانون بزرگ
نخستین قانون، قانون بزرگ تحت عنوان «همان طور که میکارید، باید درو کنید.»
قانون بزرگ همان قانون علت و معلول می باشد که اغلب افراد نسبت به آن شناخت دارند و در حقیقت مطرح ترین و مشهورترین قانون کارما است.
قانون بزرگ می گوید که هر تفکر و عملی که در جهان داشته و انجام دهید چه خوب و چه بد پیامد و عواقب را به همراه دارد.
قانون ایجاد
دومین قانون کارما تحت عنوان «آن چه که خواسته می شود از طریق مشارکت پدید می آید.»
این قانون می گوید که زندگی صرفا اتفاق نیست و به همراهی و مشارکت افراد نیاز دارد.
در این قانون بیان می شود که زندگی فعلی افراد به وسیله ی اهداف و مقاصد آن ها ساخته شده است.
افراد و شرایط و محیطی را که انتخاب کرده تا در اطراف آن ها وجود داشته باشند به قسمتی از خود آن ها تبدیل می شوند پس افراد باید خود واقعی شان باشند و با هرآنچه که می خواهند اطرافشان را بسازند.
قانون تواضع
سومین قانون که تواضع است عنوان «رد وضعیت موجود باز هم وضعیت موجود است» نام دارد.
در این قانون گفته می شود که افراد نمی توانند در چیزی که انکار می کنند تغییر به وجود آورند.
افراد باید بپذیرند که چیزهای منفی ای در زندگی شان وجود دارد و از اینرو تلاش کنند که تغییراتی در جهت مثبت به وجود بیاورند.