به گزارش سلام نو، حشمتالله فلاحتپیشه اظهار کرد: آمریکاییها در شورای امنیت و آژانس بینالمللی انرژی هستهای هم تلاش داشتند موضوع ایران را مطرح کنند، اما آنجا هم به نتیجه نرسیدند و نوعی سرخوردگی برای آنان در پی داشت.
وی اینستکس را یک شروع خوب توصیف و در عین حال خاطر نشان کرد، این سازوکار انتظارات ایرانیان را از آن برآورده نمیکند و توسعه آن برای بازگشت پول ایران و تضمین فروش آن ضرورت دارد.
فلاحتپیشه درباره بیانیه اخیر اتحادیه اروپا نیز گفت: به اروپاییها اجازه اتلاف وقت ایران داده نخواهد شد. در دهه ۹۰ میلادی توطئهای تحت عنوان گفتوگوی انتقادی بین ایران و اروپا مطرح شد و مدام آنها انتقاداتی مطرح میکردند و ایران باید پاسخ میداد، الآن ما اجازه چنین کاری را نمیدهیم.
به گزارش این شبکه تلویزیونی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد که امکان آمادگی تهران برای گفتوگو با اروپاییها در همه زمینهها در قالب " دیپلماسی عمومی" و نه "دیپلماسی رسمی" برای اثبات حقانیت ایران وجود دارد.
وی گفت: بعد از ۲۲ بهمن شرایطی در فضای سیاسی در جهان و در خود آمریکا در مقابل آمریکا فراهم خواهد شد و آمریکا مجبور خواهد شد با ایران وارد مذاکره شود.
فلاحتپیشه با توضیح اینکه ایران بعد از نقض برجام توسط آمریکا دست به عصا حرکت کرده است تاکید کرد که مذاکره با آمریکا تابو نیست به شرط اینکه مذاکره، مذاکره باشد.
وی با اعلام آمادگی تهران برای گفتوگو با کشورهای منطقه توضیح داد که مجلس شورای اسلامی هیچ خط قرمزی برای گفتوگو با کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله عربستان و امارات ندارد و تاکید کرد که ثبات امنیت خلیج فارس مدیون جمهوری اسلامی بوده و راهبرد جمهوری اسلامی ایران تنشزدایی است.
رئیس کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس مناسبات ایران با برخی کشورهای منطقه از جمله قطر و عمان را نمونه توصیف کرد و کشورها را به احیای توافقنامههای امنیتی با کشورهای حوزه خلیج فارس دعوت کرد.
فلاحتپیشه در مورد ادعاهای امارات در خصوص جزیره ایرانی ابوموسی گفت: موضوع ابوموسی بهتر است از قاموس سیاسی منطقه فراموش شود.
وی تاکید کرد که روابط ایران با همه جهان است و شعار " نه شرقی نه غربی " که امام (ره) در اوایل انقلاب مطرح کردند در شرایطی مطرح شد که دنیا دو قطبی بود. جمهوری اسلامی اکنون در راستای سیاست نو منطقه گرایی حرکت میکند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد که سیاسات ایران هیچ وقت محو هیچ کشوری نیست و سیاستهای تهاجمی ندارد ولی وقتی از تهدیداتی از قبیل " گزینههای نظامی روی میز " صحبت میشود مسئولان نظامی ایران وظیفه دارند پاسخهای محکم به دشمنان بدهند./ایسنا