بررسی ها نشان می دهد کاهش حشرات در نهایت باعث ویرانی طبیعت و بر هم خوردن اکوسیستم های طبیعی می‌شود.

به گزارش سلام نو ، بررسی‌ها نشان می‌دهد جمعیت قابل توجهی از حشرات جهان در مسیر انقراض قرار گرفته‌اند که این امر می‌تواند خطر فروپاشی اکوسیستم‌های طبیعت را به دنبال داشته باشد.

بر اساس این مطالعات بیش از ۴۰ درصد از گونه‌های حشرات در حال از بین رفتن هستند و یک سوم دیگر نیز در معرض خطر قرار دارند.

به گفته کارشناسان سرعت انقراض این گونه‌های جانوری نسبت به پستانداران، پرندگان و خزندگان هشت برابر بیشتر است. همچنین بنا بر بررسی‌های اخیر، زمین در آغاز ششمین انقراض بزرگ قرار دارد و طبق ارزیابی‌های آماری، تعداد قابل توجهی از حیوانات عظیم‌الجثه از بین رفته‌اند و دستیابی سریع‌تر به این آمار به این دلیل است که مطالعه روی این گونه‌های جانوری بزرگ‌تر به مراتب آسان‌تر است.

با این حال باید گفت که حشرات نیز از گونه‌های جانوری با تنوع زیاد هستند و وجود این جانوران برای عملکرد مطلوب تمامی اکوسیستم‌ها و تأمین مواد غذایی دیگر گونه‌های جانوری اهمیت دارد.

به تازگی مطالعاتی در مورد میزان از بین رفتن گونه‌های حشرات در آلمان و پورتوریکو انجام گرفته اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع، یک بحرانی جهانی است.

به گزارش روزنامه گاردین، بررسی‌ها نشان می‌دهد کشاورزی تهاجمی به ویژه استفاده از آفت‌کش‌ها عامل اصلی از بین رفتن گونه‌های حشرات است. همچنین توسعه شهرنشینی و تغییرات اقلیمی از فاکتورهای حائز اهمیت در این روند به حساب می‌آیند./ایسنا

کد خبرنگار: ۱
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

پربازدید

پربحث

اخبار عجیب

آخرین اخبار

لینک‌های مفید

***