به گزارش سلام نو، سردار سید محمود میرفیضی اظهار کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان با ارائه مرجوعه قضائی به پلیس فتا این فرماندهی مبنی بر عضویت در کانال تلگرامی دوست یابی و پرداخت ۲۰ هزار ریال برای خرید نرم افزار از طریق درگاه بانکی که در کانال بوده پس از چند روز متوجه شد از وی ۱۰ میلیون ریال کلاهبرداری شده است.
وی افزود: کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا با انجام تحقیقات از مال باخته و اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق شدند، متهم به کلاهبرداری اینترنتی ساکن یکی از شهرستان استان تهران را شناسایی و با هماهنگی قضائی این فرد را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی مازندران اضافه کرد: در بازرسی از محل سکونت این فرد، یک دستگاه اسکیمر به همراه تعدادی کارت خام و کارت عابر به نام غیر و تعداد ۱۰ عدد سیم کارت، یک دستگاه پرینتر رنگی و ۲ دستگاه گوشی تلفن همراه کشف و ضبط شد.
میرفیضی، اظهار کرد: متهم در تحقیقات پلیس ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت که از شهریور ماه سال ۱۳۹۶ با هدف کلاهبرداری و سرقت اطلاعات حساب بانکی افراد اقدام به ایجاد ۲۰ کانال تلگرامی با عناوین دوست یابی، صیغه یابی و انتشار نرم افزارها در این کانالها در سطح گسترده کرده که تنها در یک فقره ۱۲۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی مازندران، خاطرنشان کرد: این فرد در ادامه تحقیقات پلیس عنوان داشت با ایجاد درگاه بانکی جعلی (فیشینگ) و دسترسی به اطلاعات حساب بانکی افراد اقدام به خرید و فروش شارژ و کلاهبرداری از افراد میکرد.
میرفیضی با اشاره به شناسایی و کشف اطلاعات حساب بانکی بیش از ۲ هزار شهروند در سراسر کشور از سیستمهای رایانهای که این فرد از آنان کلاهبرداری یا قصد کلاهبرداری داشته به شهروندان هشدار داد: از عضویت در کانالهای تلگرامی دوست یابی، صیغه یابی، ماهواره جیبی و غیره جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند./خبرانلاین