به گزارش سلام نو، دارندگان حواله خودرو پژو پارس که خودرو خود را تحویل نگرفته اند میتوانند با مراجعه به نمایندگی های ایران خودرو، به صورت اختیاری ۳ خودروی جایگزین را انتخاب کنند.
شرایط ثبت نام ایران خودرو مهر ۱۴۰۳
مشخصات فنی پژو پارس
اگر بگوییم که پژو پارس متنوعترین خودرو تولید داخل است، اغراق نکردهایم، به دلیل اینکه از سال ۱۳۷۹ تا کنون، ۱۱ مدل از این خودرو با پیشرانهها، آپشنها و گیربکسهای مختلف روانه بازار کشور شده است.
موتورهای ۱.۸ لیتری XU۷ و XU۷P و ۱.۶ لیتری TU۵ و ۱.۹ لیتری XUM قدرت مدلهای مختلف پژو پارس را تامین میکند. جعبه دنده دستی ۵ سرعته وظیفه انتقال نیرو به ۱۰ تیپ پارس را برعهده دارد و فقط یکی از تیپهای این خودرو با گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته در بازار موجود است.
پژو پارس مثل دیگر سدانهای ایران خودرو یک مدل دوگانهسوز هم دارد که از یک پیشرانه ۱.۸ لیتری بنزینی گازی استفاده میکند و با سوخت CNG فقط ۸۳ اسب بخار نیرو تولید میکند.
سطح آپشنهای پژو پرشیا در سالهای اخیر بهتر شده و مدلهای جدید آن به کروز کنترل، دوربین عقب و نمایشگر لمسی مجهز شدهاند.
طراحی ظاهری پ ژو پارس تفاوت چندانی با پژو ۴۰۵ ندارد که خودرویی متعلق به اواخر دهه ۸۰ میلادی است و میتوان گفت که این سدان بیشتر به محصولات قدیمی پژو در دهه ۱۹۸۰ شباهت دارد و ماشینی قدیمی و از مد افتاده به حساب می آید.
با این حال، طراحی متفاوت سپرها و چراغها موجب شده تا پژو پارس در مقایسه ۴۰۵ جذابتر و زیباتر دیده شود. همچنین خطوطی روی کاپوت اضافه شده تا شمایل عضلانیتری در مقایسه با ۴۰۵ به آن داشته باشد. زه روی درها پهنتر شده و از سادگی نمای جانبی کم کرده است و به جز این مورد، فرقی بین ظاهر پژو پارس و پژو ۴۰۵ از کنارهها مشاهده نمیشود.
در نمای عقب نیز تغییراتی در طراح در صندوق، چراغها و سپر انجام شده که ظاهری حجیمتر و خوشایندتر به پژو پرشیا داده است.
پژو پارس در طول دو دههای که روی خط تولید ایران خودرو قرار دارد، ظاهر خود را حفظ کرده و با این حال، همچنان یکی از خودروهای پرفروش بازار کشور است.
نظر شما