به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، علی خطیبی با اعلام این خبر ضمن قدردانی از همکاری و هماهنگیهای سازمان برنامه و بودجه کشور با این وزارتخانه گفت: با پیگیریهای صورت گرفته از سوی وزارت علوم، به منظور تأمین نقدینگی پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش عالی، در اقدامی کم سابقه از ظرفیت اخذ اوراق از سازمان برنامه و بودجه کشور استفاده شد و با فروش این اوراق موفق شدیم کل اعتبارات لازم، برای تسویه کامل تمام بازنشستگانی که مدارک آنها در سامانه پاداش پایان خدمت تکمیل شده است، را تأمین کنیم.
وی افزود: در این راستا اعتباری قریب به ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تسویه کامل پاداش پایان خدمت بیش از ۲۲۰۰ نفر از بازنشستگان آموزش عالی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین و در نظر گرفته شده است.
خطیبی تاکید کرد: با توجه به تأخیر به وجود آمده در پرداخت پاداش پایانخدمت، از مسئولین دانشگاهها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و
منظور گفت: دولت ۵۰ همت را برای همسانسازی بازنشستگان در بخش دوم لایحه بودجه در نظر میگیرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: نگرانی اصلی درباره بازنشستگان بوده که از زمان تصویب برنامه هفتم توسعه موضوع همسانسازی مطرح شد. دیروز در جلسه کمیسیون تلفیق گفتیم که این موارد در بخش مصارف است و ما هنوز به بحث حقوق بازنشستگان، مستمریبگیران و موارد اینچنینی ورود نکردهایم اما با توجه به اینکه اعضای تلفیق تاکید داشتند که باید سقف اعتبارات مورد نیاز برای همسانسازی در مراحل اول لحاظ شود ما گفتیم که ۵۰ همت (۵۰ هزار میلیارد تومان) را پیشبینی میکنیم قطعا ۵۰ همت در مرحله دوم بودجه در مصارف تامین میکنیم./اقتصاد آنلاین
افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1403
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ در واکنش به بیانیه صادر شده توسط سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد که سازمان برنامه بهتر است بهجای فرافکنی نسبت به این موضوع پاسخگو باشد که اگر دولت به دنبال تأمین منابع برای افزایش حقوق بازنشستگان بود چرا آن را در لایحه خود نیاورده است؟ یا اینکه چرا به شورای نگهبان نامه نوشت تا شورای نگهبان مصوبه متناسب سازی حقوق بازنشستگان مجلس را رد کند؟ انتظار مجلس از سازمان برنامه و بودجه رفتار بر اساس مشی رئیس جمهور است.
رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ در واکنش به بیانیه صادر شده توسط سازمان برنامه و بودجه، گفت: بر اساس مصوبه مجلس دولت موظف است برای جلوگیری از کسری بودجه و تورم ابتدا منابع و درآمدها را به مجلس ارسال کرده و سپس هزینه ها را ارسال کند تا مجلس و دولت نتوانند سقف بودجه را افزایش دهند اما اینکه دولت ادعا کند بدون در نظر گرفتن هزینه هایش منابع خود را به مجلس ارسال کرده است شدنی نیست چرا که این هزینه ها مسبوق به سابقه است و سال های گذشته نیز چنین هزینه هایی نیز داشتیم دوما به عنوان مثال اگر دولت بدون نظر گرفتن مصارف تبصره ۱۴ که مربوط به یارانه هاست منابع خود را به مجلس ارسال کند و بعدها مشخص شود منابع در نظر گرفته شده برای سال آینده کفاف تبصره ۱۴ را نمی دهد چه خواهد کرد؟
زارع با اعلام اینکه سازمان برنامه و بودجه بهتر است بهجای فرافکنی به این موضوع پاسخگو باشد که اگر دولت به دنبال تأمین منابع برای افزایش حقوق بازنشستگان بود چرا آن را در لایحه خود نیاورده است؟ یا اینکه چرا به شورای نگهبان نامه نوشت تا شورای نگهبان مصوبه متناسب سازی حقوق بازنشستگان مجلس را رد کند؟
وی افزود: کل اعتبار برای اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال اول حدود ۵۰ همت است، مجلس با رد کلیات لایحه بودجه تاکید کرد که دولت منابع لازم برای افزایش حقوق بازنشستگان در لایحه بودجه ببینید تا در هنگام بررسی جزئیات مشمول اصل ۷۵ قانون اساسی نشده و دولت نتواند با ارسال نامه به شورای نگهبان مانع از تصویب آن شود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق با تاکید بر اینکه مجلس به هیچ عنوان موافق اداره کشور بدون برنامه توسعه نیست، افزود: سازمان برنامه و بودجه موضع خود در خصوص برنامه هفتم توسعه را باید صراحتا بیان کند دولت یا باید تصویب بودجه را به بعد از نهایی شدن برنامه توسعه موکل کند که در این صورت بررسی بودجه به صورت سه/دوازدهم خواهد شد یا اینکه بر مبنای توافقات مجلس و دولت بودجه را به مجلس ارائه کند، مجلس مخالف اداره کشور بدون وجود برنامه توسعه است
زارع با اعلام اینکه انتظار مجلس از سازمان برنامه و بودجه رفتار بر اساس مشی رئیس جمهور محترم است، افزود: مجلس و دولت در بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در فضای همدلانه با وجود اختلافات کارشناسی زیاد توانستند لایحه را به تصویب رسانده و نهایی کنند انتظار ما از سازمان برنامه در خصوص لایحه بودجه نیز این است که همانند مشی رئیس جمهور محترم از اختلاف افکنی دوری کرده و بجای فضاسازی های رسانه ای در فضای تعامل لایحه بودجه را با همکاری هم به تصویب برسانیم.
نظر شما