سلام نو پلاس: شیشه رنگی این روزها تاثیر فراوانی روی دکوراسیون داخلی دارد و با رنگ بندی متنوع، طرح، ضخامت و ویژگی خاص خود برای فضاهای مختلف کاربرد دارد.
قیمت شیشه رنگی به کشور سازنده، برند، نوع و مقدار سفارش بستگی دارد.
انواع شیشه رنگی شامل سه دسته اصلی است؛ شیشه رنگی براق (لاکوبل)، شیشه رنگی مات (متلوکس)، شیشه رنگی متالیک (متلاک) و شیشه رنگی اجرا شده در آشپزخانه که هریک کاربری های خاص خود را دارند.
انواع شیشه رنگی بر حسب ضخامت به ۴ میل،۵ و ۶ میل تولید و عرضه می شوند که کاربردهای گوناگونی از قبیل درب کابینت، کمد دیواری، رومیزی های کوچک و پوشش فضای دیواره بین کابینت، دیوارپوش دکوراتیو و غیره دارند.
شیشه رنگی با ضخامت ۸، ۱۰ و ۱۲ میل برای صفحه کابینت، رومیزی، نمای ساختمان و غیره مناسب است و ضخامت ۱۶ و ۲۰ میل برای صفحه بار شیشه ای، اوپن آشپزخانه، رومیزی های بزرگ و دکوری مناسب است.
شیشه رنگی ارزان
یکی از مهم ترین پارامترها برای خریداران، تهیه شیشه رنگی ارزان می باشد. در واقع اکثر افراد به خرید شیشه رنگی ارزان رغبت دارند. برای بسیاری از کارهای ساختمانی می توان از شیشه رنگی ارزان استفاده کرد.
به عبارتی با صرف هزینه کمتر می توان محیطی دلنشین ایجاد کرد.
البته باید توجه داشت که در کنار قیمت، محصول خریداری شده از کیفیت مناسبی برخوردار باشد. امروزه فروش اینترنتی کالاها، امکان خرید محصولات مختلف با قیمت ارزان را فراهم نموده است.
قیمت شیشه های رنگی را عوامل متفاوتی چون مدل، ضخامت، متراژ، رنگ و در نهایت ابعاد تعیین می کنند.
شیشه های ساختمانی به دو صورت میلیمتر و قواره ای به فروش می رسند و این شیشه ها توسط دستگاه های برش در کارخانجات به ابعاد متفاوتی برش داده می شوند چرا که برخی شیشه ها در قواره های بزرگ و برخی در اندازه های کوچکتری مورد استفاده قرار می گیرند.
شیشه های رنگی در انواع شیشه فلوت رنگی، شیشه لاکوبل، شیشه وینامیل، شیشه لمینت رنگی به طور معمول در ۱۲ الی ۱۵ رنگ تولید می گردند.
یکی از مزایای استفاده از این شیشه ها، ایجاد جلوه های بسیار زیبا در دکوراسیون منازل و ساختمان های مسکونی می باشد.
در حالت کلی نمی توان قیمتی مناسب و ایده آل برای این محصول در نظر گرفت چراکه آن ها در تنوع رنگی، طرحی و همچنین ضخامت قرار گرفته اند و عموما نمی توان رقم مناسبی برای آن ها تخمین زد.
با این حال برای قیمت گذاری انواع شیشه های رنگی مواردی که در نظر گرفته می شود عبارت است از: کشور سازنده، برند و طرح، نوع و مقدار سفارش.
شیشه های رنگی به دسته از شیشه ها گفته می شود که در رنگ بندی ها، طرح ها و ضخامت های مختلف طراحی و تولید می شود و می توان از آن برای دکوراسیون محیط های مختلف استفاده کرد.
در واقع همین تنوع رنگ است که باعث افزایش محبوبیت این دسته از محصولات شده است و در حال حاضر شاهد استفاده از شیشه های رنگی در بخش های مختلف هستیم.
افرادی که قصد دارند تا یک دکوراسیون داخلی زیبا و خاص را به وجود بیاورند عموما به سراغ شیشه های رنگی رفته و از این دسته از محصولات استفاده می کنند.
قیمت شیشه رنگی سنتی
قیمت شیشه رنگی با توجه به مقدار استفاده شده از شیشه و همچنین فضای مورد نظر برای نصب آن بستگی دارد.
شیشه رنگی در دکوراسیون و جذابیت فضای داخلی و بیرونی خانه کاربرد دارد، با اینکه قیمت شیشه رنگی دوجداره برای طراحی نمای ساختمان کمی گران تر از سایر شیشه هاست ولی مورد توجه طراحان و معماران قرار دارد.
قیمت شیشه رنگی به نوع و طرح آن نیز بستگی دارد و برای پنجره ها با مدل ها، طرح ها و رنگ های سنتی و کلاسیک به شکل های متفاوتی تولید می شود.
قیمت شیشه رنگی به نام لاکوبل که با استفاده از مناسب ترین رنگ ها تولید می شود و دارای چسبندگی، پوشش کامل، سختی و استحکام بالایی هستند، براساس نوع شیشه به کار رفته متفاوت است.
هرچه شیشه رنگی ضخیم تر و شفاف تر باشد قیمت بیشتری دارد و با مقایسه کیفیت شیشه و قیمت انواع مختلف آن، به سهولت می توان شیشه مناسب را شناسایی و انتخاب کرد.
شیشه رنگی پنجره برای زیبایی و ایجاد حس بهتر به کار می رود و فضای خانه ها با رنگ، نور، پنجره و دکوراسیون متفاوت در زندگی تنوع و جذابیت ایجاد می شود.
انسان ها برای زندگی شان خانه هایی ساختند که پنجره داشته باشد و از آنجا که پنجره یعنی فضایی برای دیدن بیرون و شیشه رنگی پنجره راهکار مناسبی برای تنظیمورود نور هم محسوب می شد.
معمولا پنجره را طوری می ساختند که از موادی باشد به بیرون خانه دید داشته باشد و استفاده از شیشه رنگی پنجره دید بیرون به داخل خانه را کاهش می داد و این ویژگی مناسب و دلخواهی به شمار می رفت.
نحوه محاسبه قیمت شیشه رنگی پنجره به این شکل است که ابتدا قیمت واحد شیشه رنگی را در متراژ ضرب می کنند و پس از آن ابزارهای دور شیشه مانند ابزار دیاموند به صورت متر طول در قیمت واحد ضرب می شود.
قیمت شیشه رنگی پنجره به مواردی مانند سوراخ کاری روی شیشه که خود شامل هزینه است و عبارتند از جاسازی کلید پریز و سوراخ کاری که به صورت عددی محاسبه می شود.
هزینه نصب شیشه رنگی پنجره معمولا به صورت درصدی یعنی ۲۰% قیمت شیشه محاسبه می شود و هزینه حمل شیشه رنگی هم بسته به اندازه قیمت گذاری می شود.
محاسبه قیمت شیشه رنگی پنجره به آیتم های متنوع تاثیر گذاری مربوط است. قیمت مترمربع شیشه رنگی بسته به ایرانی یا خارجی بودن شیشه متفاوت است.
شیشه رنگی سنتی در معماری قدیمی و سنتی ایرانی همیشه مشهود ومحبوب بوده و معمولا با پنجره های ارسی همراه بوده است.
نمونه های سنتی شیشه رنگی پنجره ارسی از تلفیق تکه های کوچک چوب که گره ها را ایجاد می کند و شیشه رنگی که این گره ها را پر می کند، ایجاد می شود.
برای استفاده از شیشه رنگی سنتی کاربردهای مختلفی وجود دارد از جمله تامین نور ورودی همراه با کاهش شدت نور آفتاب و گرما ضمن حفظ حریم داخل، ایجاد زیبایی و اثرات مثبت روانشناختی، دور کردن حشرات، داشتن خواص صوتی و اکوستیک.
امروزه برخی برای ترمیم گره های فرسوده قدیمی به شیوه قدیمی پنجره ارسی با شیشه رنگی سنتی می سازند، گاهی از دستگاه های برش CNC و برش چوب، گره چینی درست کرده، گاهی با رنگ و رزین مخصوص، شیشه های ارسی می سازند.
قیمت شیشه رنگی سنتی به پارامترهای مختلفی وابسته است.
روشی که برای ساخت این نوع شیشه به کار رفته می تواند به طور ویژه در قیمت نهایی آن تاثیرگذار باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت شیشه رنگی سنتی می توانید با شماره های موجود با کارشناسان دماوند گلس در تماس باشید.
اطلاعات کامل توسط کارشناسان بخش فروش در اختیار شما قرار خواهد گرفت. نوسانات اقتصادی می تواند سبب افت و خیز در قیمت شیشه رنگی سنتی باشد.
با در نظر گرفتن مواد اولیه مرغوب شیشه های رنگی تولید شده و با قیمت مناسب به دست مشتری می رسد.
امروزه شیشه های قرمز رنگ گران تر از سایر انواع شیشه های رنگی می باشند و این تفاوت قیمت شیشه رنگی سنتی به این دلیل است که اگر مدت طولانی در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار می گیرد، رنگ خود را حفظ کند.
شیشه رنگی بین کابینتی
از این نوع شیشه ها می توان به عنوان شیشه رنگی بین کابینتی استفاده کرد.
این شیشه ها از استحکام بالایی برخوردار بوده و می توانند جایگزین مناسبی برای کاشی و سرامیک باشند. همچنین می توان از شیشه های رنگی به عنوان درب کابینت نیز استفاده کرد.
ترکیب این درب ها با شیشه رنگی بین کابینتی، زیبایی چشم نوازی را به فضای آشپزخانه می بخشد. حتی برای روی کابینت و کانتر نیز قابل کاربرد هستند.
از مزیت های استفاده از شیشه رنگی بین کابینتی ، امکان نظافت و تمیز کردن راحت آن می باشد.
غالبا از انواع شفاف آن برای فضای بین کابینت استفاده می گردد. در صورت استفاده از این شیشه ها در فضای پشت گاز باید از شیشه لاکوبل استفاده کرد تا در برابر حرارت و گرما مقاوم باشد.
تنوع رنگی شیشه ها بالا بوده و می توان با توجه به سلیقه و دکوراسیون آشپزخانه، اقدام به خرید شیشه رنگی بین کابینتی نمود. شیشه های رنگی بین کابینتی به دلیل قابلیت انعکاس نور، سبب بزرگتر دیده شدن فضای آشپزخانه می شوند.
شیشه رنگی بین کابینتی براق بوده، تنوع رنگی بالایی دارند، تمیز کردن و مراقبت از آنها آسان است و در بین طراحان دکوراسیون داخلی محبوبیت فراوانی دارند.
راهکار مناسب برای تمیز نگه داشتن محیط ظرفشویی، فضای پشت اجاق گاز و اطراف آشپزخانه، استفاده از شیشه رنگی بین کابینتی است تا از خوردگی و کثیف شدن دیوار جلوگیری کند.
استفاده از شیشه رنگی بین کابینتی امروزه باعث اضافه شدن رنگ می شود و این پوشش برای طراحان داخلی دیوارهای بین کابینتی را پوشانده، زیبایی آشپزخانه را دوچندان می کند.
شیشه رنگی مات
امروزه استفاده از انواع شیشه های دکوراتیو مانند شیشه رنگی مات در دکوراسیون داخلی منازل و ساختمان ها با گسترش بسیار زیادی همراه بوده است و یکی از مهم ترین انواع این محصول را می توان شیشه رنگی مات دانست.
در واقع می توان گفت که شیشه مات رنگی در مدل های مختلفی تولید می شود و در دسته بندی های متفاوتی قرار داده می شود که محصولات را از لحاظ نوع، کاربرد، قیمت و بسیاری دیگر از سایر ویژگی ها متمایز می کند.
در نظر داشته باشید که این نمونه از شیشه ها می توانند عملکرد بسیار مهمی از لحاظ فنی داشته باشند و به خصوص برای کور کردن محیط و دید نداشتن از بیرون نیز مورد استفاده قرار می گیرند و از این روی نمی توان گفت که شیشه رنگی مات تنها برای استفاده به صورت دکوراتیو مورد استفاده است.
طراحی دکوراسیون داخلی یکی از مهم ترین ویژگی های فنی است که در دسترس شما می باشد و شما باید با دقت بسیار زیادی نسبت به خرید شیشه رنگی مات اقدام کنید.
شیشه رنگی مات یا متلوکس؛ این نمونه از شیشه های رنگی که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت، به عنوان یکی از بهترین محصولات عرضه شده در بازار شناخته می شوند که در مدل های مختلفی تولید می شوند و می توانند در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار گیرند.
با توجه به دسته بندی های انجام شده و وجود نمونه شیشه رنگی متالیک که در بازار عرضه می شود، شما می توانید انتخاب های زیادی از شیشه رنگی را برای طراحی دکوراسیون داخلی داشته باشید که یکی از اصلی ترین آن ها شیشه رنگی مات به شمار می رود.
ما در ادامه همین مقاله با شما همراه هستیم تا اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم که در خصوص شیشه رنگی مات می تواند به شما کمک کند.
به تمامی شیشه های رنگی که طرف دیگر آن ها پیدا نباشد، شیشه رنگی مات شناخته می شود. مات بودن شیشه را می توان به صورت یک یا دو طرفه پیاده سازی کرد.
یکی از مهم ترین مسائلی که در خصوص این سری از محصولات باید در نظر داشته باشید، رد شدن نور از شیشه رنگی طرح دار می باشد و باید بدانید که این سری از شیشه ها باعث از تاریکی و حذف نور نمی شوند.
به طور کلی می توان گفت که شیشه رنگی مات بیشتر در محیط هایی مورد استفاده قرار می گیرد که خصوصی بوده و نمی خواهیم از بیرون دید داشته باشیم.
نظرات