به گزارش سلام نو به نقل از تجارتنیوز، سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد در جدیدترین گزارش خود موسوم به «وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان» از کاهش سوء تغذیه در ایران طی سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ خبر داده است.
آمارهای فائو نشان میدهد طی این دوره ۶.۱ درصد از جمعیت ایران با مشکل سوء تغذیه مواجه بودهاند. این درحالی است که طی دوره قبل از آن یعنی در سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ بالغ بر ۷ درصد جمعیت ایران مشکل سوء تغذیه داشتهاند.
فائو در بخش دیگری از گزارش خود به مقایسه ۱۶۷ کشور جهان از نظر سوء تغذیه پرداخته و رتبه ایران را از این نظر ۹۰ اعلام کرده است. بر این اساس، ۷۷ کشور جهان سوء تغذیه بیشتری نسبت به ایران در سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ داشتهاند. از جمله این کشورها عبارتند از مراکش، مصر، عراق، هند، پاکستان و تاجیکستان.
بهبود ۱۲ پلهای رتبه ایران در ردهبندی جهانی سوء تغذیه
با کاهش قابل توجه میزان سوء تغذیه در ایران طی دوره ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ رتبه ایران در ردهبندی جهانی از این نظر نیز بهبود قابل توجهی یافته است. در واقع، ایران ۱۲ پله در ردهبندی جهانی از این نظر طی دوره مذکور بالا آمده است. ایران در سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ رتبه ۱۰۲ را بهدست آورده بود.
بالاترین میزان سوء تغذیه در کشور ماداگاسگار گزارش شده است به طوری که ۵۱ درصد مردم این کشور بر اساس آمار فائو سوء تغذیه دارند.
کمترین میزان سوء تغذیه نیز در کشورهایی مثل امارات، اتریش، چین، فرانسه، آلمان و آمریکا بوده است. کمتر از ۲.۵ درصد مردم این کشورها طی سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ سوء تغذیه داشتهاند.
میزان سوء تغذیه در برخی کشورهای دیگر عبارت است از: عمان ۲.۸ درصد، ژاپن ۳.۲ درصد، عربستان ۳.۸ درصد، برزیل ۴.۷ درصد، تایلند ۵.۲ درصد، اندونزی ۵.۹ درصد، پرو ۷ درصد، آفریقای جنوبی ۷.۹ درصد، بنگلادش ۱۱.۲ درصد، نیجریه ۱۵.۹ درصد، ونزوئلا ۱۷.۹ درصد، آنگولا ۲۱.۶ درصد، سوریه ۲۷.۸ درصد، و زیمبابوه ۳۸.۴ درصد.
نظر شما