سلام نو _ سرویس علم و فناوری: برای بالا آمدن سایت در گوگل شما نیاز است مبحث سئو و بهینه سازی سایت را کامل یاد بگیرید. به طور کلی سئو و بهینه سازی سایت به سه مرحله انتخاب کلمات کلیدی، سئو داخلی یا on page seo و سئو خارجی یا off page seo تقسیم می شود. برای بالا آمدن سایت در گوگل شما باید تمام مراحل سئو را به صورت کامل پیاده سازی کنید.
چند مرحله مهم برای بالا آمدن سایت در گوگل
۱- در مرحله اول شما باید کلمات کلیدی برای سایت تان انتخاب کنید. منظور از کلمات کلیدی همان کلماتی هستند که مخاطبان و کاربران تان در گوگل جستجو می کنند. البته در ادامه شما را مفصل تر با انتخاب کلمات کلیدی آشنا خواهیم کرد.
۲- در مرحله دوم شما باید داخل سایت تان را سئو و بهینه سازی کنید به این کار سئو داخلی یا on page seo گفته می شود مثل تولید محتوای سئو شده، بهینه سازی عکس ها و تصاویر، بهینه سازی تگ ها و دسته ها، بهینه سازی سرعت سایت ، بهینه سازی صفحه اصلی سایت.
۳- مرحله سوم شما باید در خارج از سایت تان یک سری کارها را انجام دهید که باعث بالا آمدن سایتتان در گوگل می شود. مثل ساخت بک لینک و یا خرید رپورتاژ آگهی. البته در ابتدای راه اصلا نیازی به خرید رپورتاژ آگهی ندارید. اگر کاملا اصولی برای سایتتان بک لینک بسازید دیگر نیاز به خرید رپورتاژ آگهی ندارید.
چگونگی بالا آمدن سریع سایت در گوگل
بالا آمدن سریع سایت در صفحه اول گوگل مهمترین کاری است که برای رشد یک وبسایت و کسب و کار آنلاین باید انجام دهید. بسیاری از افراد روشهای متفاوتی را برای بالا آمدن سایت در سرچ گوگل در کوتاهترین زمان ممکن معرفی میکنند؛ اما برخی از این راهکارها در دسته سئو کلاه سیاه قرار میگیرند و ممکن است به وبسایت شما آسیب بزنند.
۱- تجزیه و تحلیل سایت های رقیب برای بالا آمدن سریع سایت در گوگل
یکی از کارهایی که میتواند به شما در بالا آمدن سریع سایت در صفحه اول سرچ گوگل کمک کند، تجزیه و تحلیل سایتهای رقیب است.
شما باید بدانید که برای رسیدن به صفحه اول گوگل باید با چه کسانی رقابت کنید و برای پیروز شدن در این رقابت باید چه هزینهای بپردازید. برای مثال اگر برندهای مشهوری مانند دیجی کالا در صفحه اول قرار گرفته باشند، قطعا مسیر شما برای رسیدن به صفحه اول بسیار دشوارتر خواهد بود. البته که بالا آوردن سایت در جستجوی گوگل در چنین مواردی غیرممکن نیست؛ اما نیاز به تحقیق بیشتر و استفاده از ترفندهایی دارد که در ادامه بیان میکنیم.
۲- تحقیق کلمات کلیدی
مهمترین کاری که باید برای بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل انجام دهید این است که کلمات کلیدی را تحقیق کنید. کلمات کلیدی در سئو همان عبارتهایی هستند که کاربران برای دسترسی به یک خدمت یا محصول خاص در موتور جستجو سرچ میکنند. با این کار شما متوجه میشوید که کاربر شما چه مسیری را برای خدمات شما طی میکند و چگونه به آنها دسترسی پیدا خواهد کرد. در نتیجه میتوانید در آن مسیر قرار گرفته و احتمال دیده شدن خود را افزایش دهید.
۳- بالا آمدن سریع سایت با استفاده از کلمات کلیدی طولانی در صفحه اول گوگل
پس از تحقیق کلمات کلیدی، توصیه میکنیم که برای بالا آمدن سریع سایت و عبارات کلیدی در صفحه اول گوگل در کوتاهترین زمان، به سراغ کلمههای طولانی بروید. برای مثال کلمه طراحی سایت بسیار کوتاه است و رقابت زیادی برای آن وجود دارد. به همین دلیل بالا آمدن سایت در گوگل برای این کلمه، انرژی، زمان و هزینه زیادی نیاز دارد. این در حالی است که طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در اصفهان یک کلمه طولانی است که خیلی سریعتر به رشد سایت شما کمک میکند.
۴- استفاده از تبلیغات گوگل
یکی از سریعترین روش های بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل این است که از تبلیغات گوگل یا Google Adwords استفاده کنید.
این خدمات به سایتهای ارائه میشود که دامنه .com دارند و هزینه آنها به ازای هر کلیک مشخص خواهد شد. بازدیدکنندگانی که از این طریق جذب سایت شما میشوند، در دسته ترافیک طبیعی قرار نمیگیرند. از سوی دیگر شما تنها تا زمانی در سرچ گوگل بالا هستید که هزینه آن را پرداخت کنید.
۵- آنالیز و بهینه سازی سایت از نظر فنی
یکی دیگر از کارهایی که میتوانید برای بالا آوردن سایت در جستجوی گوگل انجام دهید، این است که کدنویسی سایت خودتان را بهینه کرده و اصطلاحا از خدمات سئو تکنیکال استفاده کنید. باید بدانید که موتور جستجوی گوگل تنها کدهایی را متوجه میشود که در پس زمینه هر سایت قرار دارند؛ بنابراین باید آنها را به سادهترین شکل ممکن بنویسید تا بتواند خیلی سریع هر قسمت را درک کرده و در نتیجه زودتر به شما رتبه بدهد.
۶- بالا آمدن سایت در سرچ گوگل با افزایش سرعت سایت
یکی دیگر از روش های بالا آمدن سایت در گوگل این است که سرعت سایت خودتان را بهینه کنید. زمانی که شما یک صفحه جدید را به سایت اضافه میکنید، موتور جستجو بر اساس الگوریتم گوگل دنس، جایگاههای متفاوتی را به آن اختصاص میدهد تا بتواند نظر کاربر را درباره محتوای این صفحه درک کند.
نظر شما