به گزارش سلام نو به نقل از همشهری آنلاین، بازار پوشاک هر روز برگ جدیدی برای دلگیر کردن مردم و دغدغهمندان حوزهٔ پوشاک ایرانی اسلامی رو میکند. از چاپ نمادهای شیطانپرستی و طرحهای منافی عفت روی لباسهای مشکیرنگ برای عزاداری محرم و صفر، کار به جای باریکتری رسیده که تصویر یک زن باحجاب در حال مصرف مواد مخدر روی لباس حک شد. تصویری برای اهانت همزمان به زنان باحجاب، عزای حسینی و مفاهیم مذهبی و نیز یک تبلیغ متحرک برای مصرف مواد مخدر!
از طرح گل گذشتیم!
وقتی چند سال پیش، لباسهایی با طرح گل (ماریجوانا) در جامعهٔ ایرانی فراگیر شد، فکر نمیکردیم روزگار قرار است ما را به جایی برساند که در سایهٔ غفلت مسئولان، طرحی چندمنظوره برای توهین به زنان محجه، وهن حجاب، تبلیغ مصرف مواد مخدر و... روی لباسهای مشکی محرم قرار بگیرد و بدون هیچ مشکلی در بازار به فروش برسد.
تازه آن سالها طرح ماریجوانا آنچنان بین مردم شناختهشده نبود. با این حال سردار «مسعود زاهدیان» گفته بود: «تبلیغ و تشویق به مصرف مواد مخدر جرم است، از این رو با خودروهایی که نمادهایی از مواد مخدر روی بدنه یا بخشهای مختلفی از آنان نصب شود برخورد میشود. البسه و اقلام تزئینی که چنین نمادهایی روی آن چاپ شده را با اصناف و پلیس اماکن مطرح کرده و قطعاً با چنین مواردی هم برخورد میشود.»
این پیراهن مشکی، وهن عزاداران و عزای حسینی است
امروز به جایی رسیدهایم که نهتنها لباسهایی با طرح ماریجوانا به سادگی و بدون هیچ منع قانونی کف بازار و حتی در سکوهای اینترنتی خرید و فروش میشود، بلکه چنین نیز طرحی با در بر داشتن همزمان چندین پیام مخرب در همین بازار تهران خودمان معامله میشود. آن هم با زمینهٔ مشکی و بهعنوان لباس عزاداری محرم!
بیایید کمی دقیقتر به این طرح نگاه کنیم: تصویر زن محجبهای که چادر مشکی به سر دارد. ناخنهای کاشتهشدهاش جلب توجه میکند. تسبیح به گردن دارد که نشان دیگری از مذهبی بودن است؛ و در حال اسنیف (مصرف مواد مخدر از طریق بینی) است!
از این طرح چیزی جز توهین به زنان چادری و باحجاب، توهین به اصل حجاب، توهین به عزاداران حسینی و نیز به طور واضح تبلیغ مصرف موارد مخدر دستگیر مخاطب میشود؟!
قانونهایی برای نادیده گرفتن و اجرا نشدن!
طبق مادهٔ ۷۴۳ قانون مجازات اسلامی، هر کس از طریق سامانههای رایانهای یا مخابراتی یا حاملهای داده، افراد را به ارتکاب جرایم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونتآمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب دهد یا شیوهٔ ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از ۲۰ میلیون ریال تا ۸۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم میشود.
وقتی چنین مجازاتی برای تبلیغ و ترغیب استفاده از مواد مخدر از طریق فضای مجازی تعیین شده، طبیعتاً تبلیغ در فضای غیرمجازی و واقعی باید جرمی به مراتب سنگینتر داشته باشد.
چه آنکه اگر همین محکومیتها با جدیت اجرا میشد و بازدارنده بود، کار از طرح ماریجوانا روی لباسها به چنین افتضاح توهینآمیزی برای جامعهٔ مذهبی و عزادار نمیرسید.
پازل شیطان را تکمیل نکنیم...
در شرایطی که همدستی فرقههای ضاله و شبکههای تلویزیونی معاند با پیادهنظامهای فریبخورده یا مغرض داخلی آنها برای توهین به مراسم عزاداری امام حسین علیهالسلام و عزاداران ایشان محرز است، میتوان تولید و توزیع چنین لباسهایی را نیز بخشی از این پازل دانست.
بنابراین از مسئولین انتظار میرود ضمن پلمب فروشگاههای متخلف و جلوگیری از فعالیت فروشندگان چنین لباسهای نامناسبی، کارگاههای تولیدی و البته صحنهگردانان واقعی این ماجرا را پیدا و مجازات کنند. البته مجازات بازدارندهای که جلوی تکرار چنین خطاهایی را بگیرد!
نظر شما