این روزها برای خیلی ها سوال است که علائمی که دارند به خاطر حساسیت است یا کرونا و آنفولانزا. در این مطلب به روش تشخیص این موضوع را با شما در میان می‌گذاریم.

چگونه فرق بین آلرژی و کرونا و آنفولانزا را بدانیم؟

به گزارش سلام نو به نقل ار فرارو، واکنش‌های آلرژیک در همه فصول ممکن است رخ دهند، اما بهار یکی از فصل‌هایی است که بیشترین احتمال ابتلا به آلرژی وجود دارد. اکثر افرادی که در این موقع از سال دچار آلرژی می‌شوند، سرفه، عطسه و یا آبریزش بینی را ممکن است تجربه کنند.

به دلیل تشابه زیادی که بین آلرژی و بیماری‌های ویروسی وجود دارد، برخی پزشکان حتی دچار اشتباه می‌شوند و تشخیص درستی نمی‌دهند. با این حال تفاوت‌های کلیدی بین این دو وجود دارد.

به طور مثال، آلرژی‌های فصلی معمولا افرادی را که مستعد ابتلا به آن هستند را درگیر می‌کند. فردی که هیچ وقت دچار واکنش‌های آلرژیک در طول زندگی‌اش نشده، در حقیقت کمتر احتمال مبتلا شدن دارد.

سابقه داشتن آلرژی یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که هر پزشک برای تشخیص نوع بیماری باید به آن توجه کند.

علائم آلرژی معمولا شامل احتقان، آبریزش و خارش بینی است همچنین عطسه و سوزش چشم نیز می‌تواند جز ویژگی‌های آن باشد.

فرق بین حساسیت و آنفولانزا

اما اگر فرد بیمار، تب، لرز و یا بدن درد داشته باشد، باید احتمال ابتلا به ویروس را در نظر بگیریم.

متخصصان با انجام آزمایشاتی ثابت کردند، کسانی که زیاد در طول سال دچار آلرژی می‌شوند، احتمال ابتلا به بیماری‌های ویروسی در این افراد بیشتر از سایرین است.

پیشنهاد کارشناسان است که در بهار یا هر فصلی که دچار واکنش‌های آلرژیک می‌شوید از ماسک‌های صورت استفاده کنید تا نه تنها از استنشاق ذرات ویروس، بلکه از جذب گرده گل‌ها نیز جلوگیری کنید.

کووید ۱۹ به همه ما آموخت که وقتی کوچک‌ترین علائمی از بیماری را حس می‌کنیم باید خانه بمانیم و خود را حداقل به مدت ۳ روز قرنطینه کنیم، در حالی که تا قبل از پاندمی کرونا، افراد مبتلا با وجود آگاهی از مسری بودن بیماری، سرکار یا دانشگاه می‌رفتند!

کد خبرنگار: ۲۰
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید