الناز بهروز، کارشناس دارویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در هم زمانی واکسیناسیون کووید ۱۹ با روزه داری، احتمال بروز مواردی مانند ایجاد لخته در عروق به ویژه در افراد جوان وجود دارد.

داروهایی که نباید پس از تزریق واکسن کرونا مصرف شوند

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، کارشناس دارویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: با توجه به احتمال بروز واکنش‌های ازدیاد حساسیت سریع بعد از تزریق واکسن توصیه می‌شود فردی که واکسن کرونا را دریافت می‌کند در روز تزریق واکسن دچار کمبود مایعات بدن نباشد و روزه داران ترجیحاً قبل از دریافت واکسن سحری را میل کرده باشند.

الناز بهروز افزود: با توجه به هم زمانی واکسیناسیون کووید ۱۹ با روزه داری و احتمال بروز مواردی مانند ایجاد لخته در عروق به ویژه در افراد جوان، توصیه می‌شود برای مرتفع کردن این خطرات به هیچ عنوان از داروهای هورمونی مانند داروهای ضدبارداری خوراکی، داروهای استروژنی و استروئیدهای آنابولیک به صورت خودسرانه استفاده نشود. 

وی ادامه داد: درصورت بروز واکنش های ازدیاد حساسیت سریع مثل سرگیجه، افت فشار، تورم صورت، گرفتگی صدا، بثورات پوستی خارش دار گسترده، بعد از تزریق واکسن حتما به مرکز درمانی مراجعه شود.

کارشناس دارویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: تا زمان مراجعه بیمار به مرکز درمانی برای حفظ مایع داخل عروقی، پاهای بیمار بالا نگاه داشته شود. 

وی به عموم همشهریان توصیه کرد: درصورت مشاهده هرگونه مشکل درخصوص تهیه و توزیع دارو و همچنین سوالات تخصصی دارویی در ساعات اداری به غیر از روزهای تعطیل با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس بگیرند.

شهرستان دزفول در وضعیت بحرانی کرونا قرار دارد و تاکنون گروه‌هایی از کادر درمان، پرسنل بهداشتی، بیماران خاص و سرطانی و سالمندان علیه این بیماری واکسینه شده‌اند. 

کد خبرنگار: ۱۴
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید