به گزارش سلام نو به نقل از ایلنا، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: این برنامه به منظور بروز و شناسایی استعدادهای هنری دانشآموزان اجرایی میشود که در کنار آن داستانخوانی، داستانگویی و داستاننویسی را نیز انجام میدهند.
وی افزود: دانشآموزان مقطع ابتدایی در ایام نوروز میتوانند در قالب فیلم، نقاشی یا عکاسی در زمینه موضوعاتی از جمله دلتنگی برای مدرسه، دنیای با کرونا، دنیای بدون کرونا، همدلی و مدرسهسازی آثار خلاقانه خود را تهیه و به آموزش و پرورش استانها ارسال کنند.
وی گفت: دانشآموزان همچنین میتوانند کتاب مورد علاقه خود را مطالعه و بازنویسی کنند و یا قصههای خلاقانه خود یا بزرگترهای خود را روایت کنند.
حکیمزاده اظهارکرد: با شیوع ویروس کرونا و گسترش فضای مجازی در بین قشرهای مختلف، فرصتی فراهم شد تا تعلیم و تربیت و نظام آموزشی به این سمت برود و نظام تعلیم و تربیت تعطیل نشود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تلاش و کوشش معلمان و مسوولان آموزش و پرورش برای تأمین محتوای آموزشی برای دانشآموزان، گفت: به منظور افزایش سطح یادگیری مهارتهای سواد پایه کلاسهای درس پایه اول و دوم ابتدایی، علاوه بر کلاسهای مجازی به صورت حضوری با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و با جمعیت کم برگزار شد تا دانشآموزان زیر نظر معلمان میزان یادگیری مهارت سواد پایه را افزایش دهند.
حکیمزاده افزود: برای دانشآموزانی که مهارتهای لازم را فرانگرفتهاند برنامه جبرانی تدوین شده است تا نقاط ضعف خود در یادگیری را با حضور در کلاس درس و با حضور معلمان برطرف کنند.
وی با اشاره به اهمیت بحث رتبهبندی معلمان ابتدایی گفت: رتبهبندی معلمان براساس مقررات و قانون سازمان امور اداری و استخدامی انجام میشود.
در نمایشگاه دستاوردهای معلمان و دانشآموزان، آثار تولیدی از جمله تولید محتوای آموزشی دانشآموزان و معلمان و همچنین تجهیزات و یافتههای علمی آنها به نمایش گذاشته شده است.
گفتنی است: در سال تحصیلی جاری ۲۱۳ هزار و ۲۴۶ دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی در استان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۱۰۶ هزار و ۲۶۰ دانشآموز در مقطع ابتدایی در یکهزار و ۲۷ مدرسه ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما