به گزارش سلام نو به نقل از فارس، شبیه سازی انجام شده توسط یک ابررایانه ژاپنی در مؤسسه تحقیقاتی ریکن و با همکاری دانشگاه کوبه نشان میدهد استفاده از دو ماسک برای مقابله با ویروس کرونا چندان مؤثر نیست.
در شبیه سازی انجام شده با ابررایانه ژاپنی استفاده از ترکیبهای متنوع ماسکها برای مقابله با ویروس کرونا بررسی شد تا مشخص شود چه نوع ترکیبی به مقابله با نفوذ ویروس کرونا کمک میکند.
بر اساس بررسی یادشده استفاده از دو ماسک برای پوشاندن صورت تقریباً همان اثری را دارد که استفاده از یک ماسک در این زمینه به وجود میآورد.
به گفته ماکوتو تسوبوکورا استاد دانشگاه کوبه مهم این است که ماسک مورد استفاده برای پوشاندن صورت هم به درستی بر روی چهره افراد قرار گرفته و دهان و بینی را به طور کامل بپوشاند و هم در تهیه آن از مواد مناسب و پارچههای غیربافته استفاده شده باشد.
بر همین اساس اگر فرد یک یا دو ماسک را به درستی بر روی صورت خود قرار دهد تا ۸۵ درصد از ورود ذرات تنفسی دیگر افراد به بینی و دهان وی جلوگیری میشود. اما اگر ماسک به درستی صورت را نپوشاند این رقم در بهترین حالت به ۶۹ درصد کاهش مییابد.
شبیه سازی انجام شده تأیید میکند که ماسکها در زمینه جلوگیری از نفوذ ذرات تنفسی به دهان و بینی افراد محدودیتهایی دارند که این محدودیتها با استفاده از دو یا چند ماسک برطرف نمیشود. در عین حال افراد برای حفظ سلامت خود باید به اموری همچون شستن مداوم دستها، تهویه دائم هوای محیط اطراف، حفظ فاصله اجتماعی و محدود کردن مدت زمان تماس با سایرین به طور جدی توجه کنند.
بر اساس همین شبیه سازی افرادی که در پشت سر یک فرد مبتلا به ویروس کرونا راه بروند یا بایستند بیش از افرادی که در جلو یا کنار وی قرار دارند، در معرض دریافت ویروس یادشده خواهند بود.
نظرات