به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، رئیس دفتر ریاست جمهوری با اشاره به نشست ها و دیدارهای امروز خود درباره رسیدگی به دو لایحه مرتبط با اف.ای.تی.اف نوشت: وقتی تحریمها برطرف شوند آن وقت خیلی مهم است که ما دچار خودتحریمی نباشیم و امیدوارم مجمع تشخیص مصلحت نظام بتواند در این زمینه تصمیم درستی بگیرد.
محمود واعظی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: امروز توفیق داشتم در مراسم افتتاح ۶ طرح فناورانه و زیرساختی بانک صنعت و معدن شرکت کنم. در این مراسم، دقایقی درباره برخی مسائل روز کشور صحبت کردم؛ از جمله اینکه تاکید کردم، وقتی پس از یک هزار روز جنگ اقتصادی که شیوع کرونا نیز، سختیهای آن را مضاعف کرده بود، مسئولان جمهوری اسلامی عزتمندانه با جهان سخن میگویند، ناشی از ایستادگی و صلابت مردم و رهبری انقلاب است.
واعظی افزود: امروز هیچ کس در این تردید ندارد که سیاست فشار حداکثری شکست خورده است و حتی وزیر خارجه آمریکا نیز به این مسئله اذعان کرده است.
رئیس دفتر ریاست جمهوری با ترسیم چشم اندازی امیدوارکننده از کشور در سال آینده نوشت: قطعا شرایط کشور در سال ۱۴۰۰ در عرصه روابط خارجی، روابط بانکی و روابط اقتصادی با دنیا متفاوت با امروز خواهد بود. شاید این مسیر با فراز و فرودهایی همراه باشد ولی قطعاً همه ۱۶۰۰ تحریمی که دولت ترامپ علیه جمهوری اسلامی وضع کرد، برطرف خواهد شد.
واعظی ادامه داد: موضوع توقف اجرای پروتکل الحاقی و همکاری با آژانس، دیگر محور عرایضم در این جلسه بود؛ در یک هفته گذشته شاهد آن بودیم که چقدر درباره نحوه اجرای مصوبه مجلس فضاسازی شد و اینگونه عنوان شد که با اجرای قانون مصوب مجلس، برجام به طور کلی به هم میخورد اما دیروز و با حضور مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی شاهد مذاکراتی بسیار مفید و مثبت بودیم که نقطه پایانی بر این فضاسازیها بود. جمهوری اسلامی همواره اعلام کرده که ایران به دنبال ساخت سلاح هستهای نیست و بر این اساس، مخالفت اصولی با نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی نداشته است اما همواره بر حق خود در بهرهمندی از کاربردهای صلح آمیز انرژی هستهای پافشاری کرده است.
رئیس دفتر رئیس جمهوری تصریح کرد: در ادامه بحث به رسیدگی به دو لایحه مرتبط با اف.ای.تی.اف اشاره و عرض کردم: وقتی تحریمها برطرف شوند آن وقت خیلی مهم است که ما دچار خودتحریمی نباشیم و امیدوارم مجمع تشخیص مصلحت نظام بتواند در این زمینه تصمیم درستی بگیرد که پاسخگوی نیازها و مصالح و منافع عمومی باشد.فعالان بخش خصوصی، بانکها و همه کسانی که در عرصه اقتصادی تلاش میکنند باید خود را برای شرایط جدید آماده کنند تا بتوانند برای گسترش بازارهای صادراتی بیشتر کار کنند. دولت در این زمینه برنامهریزیهای لازم را انجام داده است و نگاه دولت به بودجه ۱۴۰۰ نیز برگرفته از همین برنامهریزی بوده است.
نظر شما