رئیس دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به انتقادات به انتصاب استاندار سابق خوزستان به ریاست سازمان ملی استاندارد گفت: این حق یک استاندار نیست که اگر در موارد بسیاری عملکرد مناسب داشته به خاطر یک مورد خاص کنار گذاشته شود.

موارد ده تا پانزده‌گانه‌ای برای بررسی استانداران وجود دارد

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که علت انتصاب غلامرضا شریعتی استاندار سابق خوزستان بر سازمان استاندارد چیست، گفت: یک ارزیابی در یک مقطع در دو سال قبل راجع به یکی از موضوعاتی که وزارت کشور در زمینه آن استانداران را مورد بررسی قرار می‌دهد به دست مطبوعات افتاده است در حالی که موارد ده تا پانزده‌گانه‌ای برای بررسی استانداران وجود دارد و این یکی از موارد خاص در دو سال پیش بوده است.

وی خاطرنشان کرد: این حق یک استاندار نیست که اگر در موارد بسیاری عملکرد مناسب داشته به خاطر یک مورد خاص کنار گذاشته شود. کما اینکه به ما نامه‌هایی از استان خوزستان رسید که از ما می‌خواستند او را از استانداری برنداریم.

واعظی یادآور شد: وقتی فردی استاندار می‌شود، مدیریت عالی و کلان استان را دارد و طبیعی است که خیلی بهتر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نمی‌تواند چیزی را پنهان کند. به همین دلیل رییس جمهوری برای وزارت صمت از یک استاندار استفاده کرد. وقتی پستی در سطح وزیر و بالاتر خالی می شود، با ارزیابی رییس جمهوری، استانداران گزینه های معرفی برای این پست ها هستند. به این معنا زمینه برای ارتقای افرادی که در کشور زحمت می‌کشند، وجود دارد.

رییس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به سوالی درباره اظهارات دادستان پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی در کی‌اف تصریح کرد: در تماس‌هایی که میان مسوولان ایران و اوکراین بود تمامی آنچه می‌خواستند بدانند به آنان اطلاع داده شد. دادستان پرونده در جلسات چنین اظهاراتی نکردند اما شاید به عنوان یک کار تبلیغاتی سخنانی گفتند که خیلی در جریان پشت پرده این مطلب نیستم.

وی در پاسخ به پرسشی نتایج بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام تا پایان سال، اظهار کرد: ما از اینکه این مسئله تا پایان سال تعیین تکلیف شود، استقبال می‌کنیم. در گذشته برخی بر این باور بودند چون ترامپ بنا را بر این گذاشت تا فشار حداکثری باشد و تحریم ادامه یابد، حتی اگر ما در مجمع تشخیص هم تصمیم بگیریم، این تصمیم ما در سایه تحریم‌های آمریکا عملا کارایی ندارد اما ورق عوض شده به این معنا که تمام علائمی که از روسای جمهور کشورها و مقامات سیاسی کشورهای مختلف دریافت می کنیم و اظهارنظرهایی که در داخل امریکا می‌کنند درباره بازگشت به برجام و برداشتن تحریم‌ها است. ‌

رییس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: آمریکایی‌ها این قضیه را منوط کردند به اینکه اول ایران برای بازگشت به برجام اقدام کند و ما هم می‌گوییم ابتدا آمریکا باید اقدام کند.

واعظی با تاکید بر اینکه به احتمال زیاد تحریم‌ها برداشته می‌شود، اظهار کرد: ما براساس اصول و مواضعی که داریم، اعلام کردیم آمریکا باید به تعهدات خود برگردد تا ما هم برگردیم. به نظر می‌رسد گذشت زمان این موضوع را روشن می‌کند.

وی یادآور شد: باید در مجمع تشخیص برنامه ریزی به گونه‌ای باشد تا بعد از برداشته شدن تحریم‌ها روال تعاملات بانکی را داشته باشیم. اگر تحریم‌ها برداشته شود و روال تعاملات بانکی به قبل بازنگردد، پاسخی برای مردم نداریم.

واعظی با بیان اینکه امیدواریم تصمیمی که گرفته می‌شود در راستای منافع کشور و داشتن روابط بانکی سالم باشد، گفت: آماده هستیم تا همکاری کنیم و تصمیم خوبی گرفته شود و مردم از آن سود ببرند.

رییس دفتر رییس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره سفر وزیر خارجه قطر به ایران و رایزنی‌های وی در تهران گفت: در دنیای امروز ارتباط بین همسایگان و کشورهای دوست رایج است و سفرغیرمترقبه معنایی ندارد. در واقع سفرها مثل سفرهای گذشته نیست و صبح می‌آیند و بعد از ظهر می‌روند. این سفرها در بین کشورهای همسایه و دوست مرسوم است و تنها مربوط به ما نیست و در بسیاری از کشورهای جهان این اتفاق می‌افتد.

وی افزود: سفر وزیر امور خارجه قطر درباره روابط دوجانبه و آینده منطقه با توجه به تغییرات در روابط آنان با عربستان بود. واعظی ادامه داد: در این سفر گزارشی به ما دادند و نظر ما را نسبت به آینده برجام و شرایطی که بوجود آمده به عنوان یک موضوع مهم پرسیدند. نه پیغامی برای ما داشتند و نه ما پیغامی به آنان دادیم.

کد خبرنگار: ۱۸
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***