رقص آن هم در فضای اداری ایران امر مرسومی نیست و خلاف شئونات اداری به حساب می‌آید، مخصوصا اگر جلوی چند خانم و توسط یک آقا باشد، اما این که این عمل را هتاکانه بدانیم و از "جریان منتشر کننده" آن به گونه‌ای سخن بگوییم که انگار پروژه‌ای در میان است کمی بزرگنمایی، عجیب و غیرمعمول به نظر می‌رسد.

رقص کارمند اداره پست و اشتباهاتی که بزرگ می‌شوند

سلام نو – سرویس اجتماعی: روز گذشته فیلمی از رقص یک مرد در فضایی اداری منتشر شد، فیلمی که ساعاتی بعد مشخص شد متعلق به یکی از کارکنان اداره پست هرمزگان است.  بر اساس کلیپی که در تاریخ سوم دی‌ماه پخش شد، این کارمند به مدت چند ثانیه در حضور همکاران زن خود می‌رقصد و باعث خنده آن‌ها می‌شود.

عبدالله عبدلی مدیرکل پست هرمزگان، به دلیل انتشار این کلیپ خارج از عرف رفتار یکی از مدیران زیر مجموعه‌اش در ساختمان اداری این اداره، عذرخواهی کرد و گفت: امروز کلیپی در فضای مجازی با محتوایی خارج از عرف و ناشایست در ساختمان اداری این اداره کل منتشر شد که ضمن عذرخواهی و اظهار تاسف و تاثر از رخداد چنین اتفاقی اعلام می‌کنم فرد مذکور به دلیل اعمال و رفتار خلاف شئون شغلی و اداری در محل کار از سمت خود برکنار و به واحد تخلفات اداری معرفی می‌شود.

سپس مدیرکل روابط عمومی پست هم در توئیتی نوشت: خبر اخراج یکی از کارشناسان پست هرمزگان که در فضای مجازی منتشر شده صحت ندارد. تخلف ایشان در نظام انضباطی اداری پیگیری خواهد شد.

اندکی بعد مدیر عامل شرکت ملی پست ایران هم گفت که کارمند یاد شده به علت «رفتار غیرمتعارفی» که داشته است، به هیئت تخلفات کارمندان معرفی شد. آن طور که رمضانعلی سبحانی‌فر به خبرگزاری صداوسیما گفت: «این تصویر مربوط به شش ماه پیش در یک مراسم بازنشستگی بوده که در فضای مجازی منتشر شده است».

در ادامه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان هرمزگان با صدور بیانیه‌ای، رفتار مدیر روابط عمومی پست استان در محل کار خود را محکوم کرد و از استانداری و دادگستری استان خواست «با ورود جدی به موضوع و برخورد با مسببان این اقدام هتاکانه و جریان منتشرکننده آن که به دنبال قبح‌شکنی فضای اجتماعی استان است، مانع از تکرار چنین وقایع تلخی گردند.»

حالا آن طور که برنا گزارش داده است کارمند حاضر در فیلم، با صدور قرار بازداشت توسط دادستانی استان هرمزگان بازداشت شده است.

رقص به‌مثابه اقدام هتاکانه یا کنش اعتراضی؟

رقص آن هم در فضای اداری ایران امر مرسومی نیست و خلاف شئونات اداری به حساب می‌آید، مخصوصا اگر جلوی چند خانم و توسط یک آقا باشد، اما این که این عمل را هتاکانه بدانیم و از "جریان منتشر کننده" آن به گونه‌ای سخن بگوییم که انگار پروژه‌ای در میان است کمی بزرگنمایی، عجیب و غیرمعمول به نظر می‌رسد.

همچنین در طرف دیگر ماجرا هم این رقص را نمی‌توان یک کنش سیاسی، اعتراضی و یا امنیتی دانست.

یک کارمند در جشن بازنشستگی خودش یا یکی دیگر از دوستانش رفتاری داشته که خلاف شئونات اداری مرسوم کشور است. این اتفاق این قدر مهم است که دادگستری، مسئول کل آن اداره و شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی به آن واکنش نشان دهند و بسیج دانشجویی این رقص را مصداق نفوذ فرهنگی بداند؟

یک نفر رقصیده و در تندترین حالتش می‌شود به دلیل رفتار خلاف شئونات اداری او را مؤاخذه و جریمه کرد. این که یک رقص کم اهمیت و خارج از شئونات را چنان بزرگ کنیم که انگار مفسد فی‌الارض، جاسوس اسرائیل و رانت خواری بزرگ را دستگیر کرده‌ایم تنها و تنها به آرمان‌هایی ضربه می‌زند که از آن‌ها دم می‌زنیم.

ماجرای مائده هژبری را به خاطر بیاورید. دخترک نوجوانی که کلیپ‌های رقصش را در اینستاگرام منتشر می‌کرد و ناگهان دستگیر فیلم اعترافاتش در صداوسیما پخش شد! پخش این اعترافات اعتراضات بسیاری را در پی داشت. هر چند در نهایت غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی وقت قوه قضاییه، در نشست خبری خود در واکنش به این موضوع گفت: اگر مستندی برای پیشگیری و انذار توسط صداوسیما با همکاری نیروی انتظامی پخش شده و اسم کسی را نبرده، ایرادی ندارد.

سرانجام آن ماجرا چه شد؟ مائده هژبری برای مدتی از ایران رفت، پخش فیلم اعترافاتش کسی را اصلاح نکرد و مردم نیز در با واکنش‌های خود در فضای مجازی در برابر این کار گارد گرفتند. یک سال و نیم بعد و در میانه کرونا فیلم رقص پرستاران پخش شد و مردم هم از آن استقبال کردند.

چنین برخوردهای عجیب و نامتناسب با اشکالات این چنینی، تنها باعث افزایش نارضایتی مردم و عدم تمرکز دستگاه قضایی می‌شود. درست در زمانی که مردم منتظر برخورد با فساد هستند یا به دولت یا قوه قضاییه امیدوارتر می‌شوند، این برخوردها تمام رشته‌های آن‌ها را پنبه می‌کند.

برخورد با مائده هژبری می‌توانست در حد تذکر و درخواست برای رعایت شئونات باشد، درست مثل برخورد با این کارمند اداره پست که می‌تواند در حد تذکر اداری باشد؛ نه در حد برخورد با یک مجرم بزرگ و مفسد درجه یک! برخورد بزرگ با جرم کوچک نه تنها خلاف عدالت است بلکه خلاف منافع دستگاه قضایی و نظام سیاسی کشور است.

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***