به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، در این جلسه که با حضور چند تن از مسئولان امنیتی و اقتصادی تشکیل شد علاوه بر تحلیل مسائل جاری روز، مسائلی همچون نقش نفوذ و عناصر نفوذی در ایجاد بحرانهای تصنعی و نقطهای در معیشت مردم و ناکارآمدی و عدم هماهنگی برخی از وزارتخانهها، سازمانها و نهادها در مقابله با فشارهای حداکثری اعمال شده از سوی دشمنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اعضای کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری، همچنین با قدردانی از تلاشها و مجاهدتهای پیدا و پنهان در مقابله با تحریم و خنثیسازی اهداف دشمن بر موارد زیر تأکید کردند:
۱. ضروری است نتایج و فرصتهای حاصله، تحت الشعاع فضای ایجاد شده ناشی از انتخابات آمریکا قرار نگیرد و تمرکز بر تقویت و قویشدن اقتصاد کشور با رهایی از واردات و تکیه بر تولید داخل استمرار یابد.
۲. با توجه به رویکردهای وزارت خزانهداری و اتاق جنگ اقتصادی آمریکا علیه نظام، تدابیر لازم جهت از میان بردن امکان تحمیل کنوانسیونهای پالرمو و CFT و خسارتهای جبران ناپذیر آن اندیشیده شود.
۳. نظر به تدابیر و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در ۱۷ ربیع و همچنین جلسه معظم له با شورای عالی هماهنگی اقتصادی، ضروری است با رویکردی فعالتر هماهنگیهای لازم بین دستگاههای اقتصادی، وزارتخانههای اقتصاد، نفت، صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی در راستای شناسایی و حل مسائل اقتصادی که منجر به فشار معیشتی به مردم عزیز شده است به عمل آید.
با استفاده از آسیبشناسی واگذاریهای انجام شده و آثار و تبعات آن که گاه سبب لطمههای جبرانناپذیر به توانمندی راهبردی اقتصادی، تولید ملی و اشتغال کشور شده است در واگذاریهای آتی بنگاههای اقتصادی دولت در نظر گرفته شود.
اهتمام و جدیت بیشتر در فرصتآفرینی اقتصادی و تعامل با همسایگان و شرکای راهبردی در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما