به گزارش سلام نو به نقل از مهر، سرهنگ علی همه خانی، اظهار کرد: از اول آذر، برخی محدودیتهای تردد کرونایی اجرا شده که از جمله مهمترین آنها عدم تردد خودروها از ساعت ۲۱ الی ۴ بامداد بود.
وی افزود: اینکه این محدودیتها قانون شد و برای همگان لازم الاجرا بود یک طرف و اصرار و پافشاری و بهانه تراشیهای برخی رانندگان برای تردد بعد از ساعت ۲۱ هم از طرفی دیگر باعث شد تا دوربینهای کنترل ترافیک پای کار آمده و بدون هیچ اغماض و تردیدی نسبت به جریمه خودروهای متخلف اقدام کنند.
همه خانی گفت: این شرایط و اعمال محدودیتهای تردد بیشتر و دقیقتر در این دو هفته که هفت روز از آن را سپری میکنیم باعث شده برخی افراد در خصوص رفت و آمد در شهر تهران و در برنامه ریزی های تردد خود تجدید نظر کنند و ساعات دیگری را برای انجام امورات و کارها اختصاص دهند.
وی ادامه داد: مدیریت سفر و تنظیم برنامههای روزانه در این شرایط یکی از مهمترین اقداماتی است که رانندگان میبایست به خوبی آن را انجام داده و کارهای خود را طوری برنامه ریزی نمایند که بتوانند قبل از ساعت ۲۱ به مقصد رسیده و خودروی خود را متوقف و خاموش نمایند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، گفت: دوربینهای کنترلی ترافیک کار خود را انجام میدهند و به راحتی خودروهای متخلف را جریمه و در سیستم ثبت مینمایند و فقط آن دسته از رانندگانی که با توجه به شرایط کاری مجوز تردد دارند میتوانند در این ساعات تردد نمایند پس تمام تلاش خود را به کار بندید تا بعد از ساعت اعلامی بمنظور جلوگیری از شیوع و قطع بیماری کرونا باخودروی شخصی در خیابانها تردد نداشته و به مقصد رسیده باشید.
وی افزود: در این دو هفته تردد در بین ساعات ۲۱ تا ۴ صبح را در سطح شهر تهران و با خودروی شخصی را فراموش کرده و از یاد ببرید و چنانچه قصد خارج شدن از منزل را به هر دلیل دارید با وسایل نقلیه عمومی این کار را انجام دهید و با دوربینهای کنترل ترافیک چانه نزنید.
نظر شما