به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، رئیس اورژانس کشور گفت: با وجود افزایش دو برابری موارد جدید کرونا هرگز آمبولانس های اورژانس برای پذیرش بیماران در بیمارستانها در سطح شهر سرگردان نشده اند، همه بیماران در اورژانس بیمارستانها پذیرش می شوند و هیچ بیماری پشت در بیمارستان نمی ماند.
پیرحسین کولیوند روز یکشنبه در نشست آنلاین خبری از وزارت بهداشت در پاسخ به ایرنا درباره کمبود تخت و مشکلات پذیرش بیماران و ایجاد نقاهتگاه افزود: یکی از علل افزایش مبتلایان به کرونا عدم رعایت نکات بهداشتی و مراقبت های فردی و اجتماعی است. همه باید با هم دست به دست هم بدهیم و با این ویروس مبارزه کنیم. تا سلامت خود، همسایه ها و اجتماع را حفظ کنند.
وی افزود: اینکه در تعطیلات به سفر می رویم، ماسک نمی زنیم، در اجتماعات، مهمانی ها و دورهمی ها شرکت می کنیم، عامل مهم افزایش موارد کروناست، اگر می خواهیم این وضعیت تغییر کند، همه مردم و مسئولان باید دست به دست هم بدهند و به توصیه ها و پروتکل های بهداشتی عمل کنند.
رئیس اورژانس کشور گفت: وزارت بهداشت در این دوران سخت، کم پروتکل تصویب نکرده است، مراعات مردم اصلی ترین روش کنترل اپیدمی کووید۱۹ است، بله درست است، بیمارستانها شلوغ شده، اما بحران کمبود تخت هنوز وجود ندارد. بیمارستانها شلوغ است، اما تاکنون هیچ موردی نبوده که آمبولانس های ۱۱۵ برای پذیرش بیماران کووید۱۹ در بیمارستانها در سطح شهر سرگردان شوند، همه آنها حداقل در اورژانس بیمارستان پذیرش می شوند و در اولین فرصت به بخش منتقل می شوند.
وی ادامه داد: مشکل جدی فعلی، این است که شاهد ابتلای خانوادگی مردم به کرونا هستیم و در موارد زیادی همه اعضای یک خانواده در بیمارستان بستری می شوند، باید قرنطینه ها را بهتر کنیم تا از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری شود.
کولیوند گفت: اینکه عده ای می گویند، وارد شرایط بحرانی شده ایم یا پرسنل اورژانس یا بیمارستانها خسته شده اند، خواسته و حرف دشمنان نظام است، پرسنل اورژانس با وجودی که ۹ ماه است به مرخصی نرفته اند و چهار شهید خدمت داده اند، اما همچنان به صورت جهادی و بی منت مشغول خدمت هستند، درست مثل دوران دفاع مقدس که تا آخرین روز جوانان کشور با شوق و اشتیاق به جبهه می رفتند.
رئیس اورژانس کشور ادامه داد: پرسنل اورژانس مشتاقانه و شبانه روزی حتی در روزهای آف هم در محل کار حاضر هستند، من اعلام خستگی را نمی پسندم این تهاجم دشمن است.
افزایش ۲ برابری عملیات کرونایی اورژانس کشور
وی گفت: تاکنون موردی که بیمار کرونایی در آمبولانس جان خود را از دست بدهد، نداشته ایم و به هر قیمت که شده بیماران را به بیمارستان می رسانیم. البته تعداد عملیات های اورژانس برای انتقال بیماران کرونا حدود دو برابر شده و تعداد تماس های مردم برای دریافت مشاوره نیز بسیار بیشتر شده است، حدود 75 درصد بیماران کرونا نیز توسط اورژانس 115 به بیمارستانها منتقل می شود.
کولیوند در پاسخ به ایرنا درباره کمبود اکسیژن و تخت بیمارستانی گفت: کمبود اکسیژن در بیمارستانها تا حد زیادی حل شده است، معاون درمان وزیر بهداشت شهر به شهر و بیمارستان به بیمارستان برای حل این مشکل در تلاش است، به هر حال یکی از اصلی ترین درمان ها برای بیماران کرونا اکسیژن درمانی است، خیلی جاها از این نظر شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم اما نسبت به گذشته با افزایش تولید اکسیژن در کشور که با همت سازمان غذا و دارو انجام شد، این مشکل کمتر شده است.
وی افزود: در مورد ایجاد نقاهتگاه ها، وزارت بهداشت پیشنهادهایی را به ستاد ملی کرونا و قرارگاه جدید عملیاتی کرونا ارائه کرده است، اما تصمیم گیری در این زمینه باید در ستاد ملی کرونا و قرارگاه جدید انجام شود.
نظر شما