به گزارش سلام نو به نقل از خبرگزاری صداوسیما از خبرگزاری فرانسه، براساس تحقیقی که مقامات آمریکایی روز جمعه منتشر کردند، کسانی که به کووید-۱۹ مبتلا میشوند، حدود نیمی از اعضای خانواده خود را که با آنها زندگی میکنند، به ویروس آلوده میکنند و به نظر میرسد که بزرگسالان بیش از کودکان مسری هستند.
مطالعات زیادی با نتایج بسیار متغیر انجام شده که در آنها تلاش شده است خطر انتقال ویروس به درون یک خانواده مشخص شود، اما این مطالعات این طور القاء میکنند که کودکان در خصوص انتقال ویروس کرونا کمتر از بزرگسالان مستعد هستند.
تحقیق جدید مراکز پیشگیری و مبارزه با بیماریهای آمریکا بر پایه ۱۰۱ مورد کووید-۱۹ در دو شهر نشویل در ایالت تنسی و مارشفیلد در ایالت ویسکانسین از آوریل گذشته تاکنون مبتنی است.
محققان ۱۹۱ عضو خانوادههای این ۱۰۱ مورد ”شاخص“ را دنبال و از آنها درخواست کرده اند از نشانههای احتمالی خود یک گزارش تهیه کنند و از آبریزش بینی و بزاق خود به مدت ۱۴ روز نمونه برداری کنند.
آزمایش تشخیصی ۱۰۲ مورد از ۱۹۱ مورد تماس مثبت شد که میزان ابتلای ثانویهای بالغ بر ۵۳ درصد را نشان میدهد.
در میان ۲۰ مورد اولیه که کمتر از ۱۸ سال سن داشتند، میزان ابتلای ثانویه ۴۳ درصد بود و این در حالی است که برای ۸۲ مورد بزرگسال ابتلای ثانویه ۵۷ درصد بود. با وجود این، کم بودن شاخص کودکان تعمیم دادن نتیجه را دشوار میکند.
نویسندگان این تحقیق این طور نتیجه گیری میکنند که ”بر اساس این که بیمار شاخص بزرگسال یا کودک بوده باشد، انتقالهای مهمی صورت میگیرد“.
درس دیگری که میتوان از این تحقیق گرفت، این است که فقط کمتر از نیمی از اعضای خانواده مبتلا شده، در زمان مثبت بودن آزمایش علائم بیماری را نشان میدادند که تاکیدی است بر خطر انتقال بدون علامت.
مراکز پیشگیری و مبارزه با بیماریهای آمریکا توصیه میکند اشخاصی که فکر میکنند مبتلا شده اند، خود را در منزل قرنطینه کنند و در یک اتاق جداگانه بخوابند و در صورت امکان از حمام جداگانه استفاده کنند و ماسک بزنند.
نظر شما