به گزارش سلام نو، حاجی رضا تیموری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در گفتوگو با فارس در غرب استان تهران، اظهار کرد: قیمت انشعاب برق در سال جاری تغییر نداشته و افزایش قیمت نداشتیم ولی در ارتباط با بهای انرژی برق، در اردیبهشت ماه ۷ درصد به بهای انرژی کلیه مشترکان بخش خانگی افزوده شد؛ علاوه بر آن ۱۶ درصد نیز به بهای انرژی مشترکان پرمصرف در بخش مذکور افزوده شد.
وی گفت: با توجه به مصوبه هیأت دولت به مشترکانی که در تابستان کمتر از ۱۰۰ کیلووات و در سایر فصول کمتر از ۸۰ کیلووات مصرف داشته باشند، معاف از پرداخت بهای انرژی مصرفی هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به آمار مشترکان ادامه داد: کل مشترکان برق استان به غیر از تهران بزرگ، تقریباً ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک برق هستند و ۳۵ درصد مشترکان در بخش صنعت و حدود ۳۰ درصد مصرف در بخش خانگی است.
تیموری در ادامه افزود: کل مشترکان برق نزدیک به ۵۲۰ میلیارد تومان بدهی دارند که حدود ۵۰ درصد بدهیها مربوط به ادارات، سازمانها و ارگانهای دولتی است.
جذب سرمایهگذار در استفاده از انرژی خورشیدی
وی در ارتباط با مصرف انرژی خورشیدی، بیان کرد: مصوبه هیأت دولت بر این بود که ادارات و سازمانها با استفاده از اعتبارات و بودجه موجود، ۲۰ درصد انرژی تولیدی خود را از انرژی خورشیدی استفاده کنند و این مصوبه ابلاغ شد اما ادارات و سازمانها هیچگونه استفادهای نکردند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران جذب سرمایهگذار در انرژی خورشیدی را ضروری دانست و اضافه کرد: شرکت توزیع برق در حوزه ستادی ۲۰ کیلووات و در بعضی شهرستانها تا ۱۰ کیلووات انرژی خورشیدی استفاده میکند؛ تولید انرژی خورشیدی نیاز به جذب سرمایهگذار دارد و در این خصوص در شهرک صنعتی شمسآباد ۱۳ مگاوات و در دماوند ۷ مگاوات برق مصرفی از نیروگاه خورشیدی احداث شده، استفاده میشود.
تیموری یادآور شد: انرژی خورشیدی، انرژی پاکی بوده و موجب کاهش آلودگی محیط زیست میشود؛ به علاوه با صرفهجویی در مصرف برق، انرژی کمتری تولید شده که به دنبال آن از منابع سوخت زیرزمینی نیز کمتر استفاده میشود و در نتیجه آلودگی زیست محیطی کمتری خواهد داشت.
ارائه خدمات سبز به مشترکان
وی با اشاره به ارائه خدمات غیرحضوری تصریح کرد: در مهرماه سال گذشته طرح قبض سبز اجرا شد و در سال جاری ارائه خدمات سبز در حال پیگیری است که در این طرح نیاز به حضور مشترکان و متقاضیان نیست بلکه با استفاده از اپلیکیشنهای خدمات غیرحضوری و مراجعه به سایت شرکت همچنین ارتباط با سامانه ۱۲۱ خدمات مورد نیاز را میتوانند دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، عنوان کرد: در سامانه نظارتی(سنم) اجرای طرحهای تأمین برق برای متقاضیان از لحظه تقاضا تا نصب کنتور مورد پایش قرار میگیرد و در طرح هوشمندسازی مرکز اطلاعات عملیات(هما) نیز با توجه به تماسهای دریافت شده و مسیر شناسایی شده، نزدیکترین اکیپ عملیاتی اقدام به خدماترسانی میکنند. همچنین در طرح چاووش نیز ضعف ولتاژ شناسایی و مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و رؤیتپذیری شبکههای ۲۰ کیلوولت نیز از دیگر خدمات غیرحضوری است.
نظر شما