برخی نمایندگان جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش جدید خود برای فشار بر اعضای شورای امنیت علیه ایران خواستار قطع کمک به کشورهایی شدند که با بازگشت تحریم‌های تسلیحاتی ایران مخالف هستند.

به گزارش سلام نو، تنی چند از نمایندگان جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا طی نامه‌ای خواستار قطع کمک این کشور به کشورهایی شده‌اند که در تلاش آمریکا برای احیای محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران مانع‌تراشی می‌کنند.

از این رو، این نمایندگان با ارسال نامه‌ای به مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا اقدام برخی کشورها که در این مانع‌تراشی دست داشتند را محکوم کرده و خواستار برخورد با آن شدند.

مارک واکر، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرده است که به همراه چند تن دیگر از همکارانش در نامه‌ای به پمپئو مانع‌تراشی برخی از کشورهای عضو شورای امنیت در تلاش‌های آمریکا برای بازگرداندن ممنوعیت‌های مبادلات تسلیحات با ایران را محکوم کرده‌اند.

این عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، طی بیانیه فوق به مواضع اندونزی و نیجر به عنوان روسای دوره‌ای شورای امنیت در مخالفت با تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران اشاره کرده است.

وی همچنین در این بیانیه آورده است؛ اقدامات اخیر اندونزی و نیجر در جلوگیری از این تلاش‌ها در شورای امنیت به شدت نگران‌کننده بوده و ضروت بحث درباره اینکه آیا آمریکا باید برای کشورهای تضعیف‌کننده منافع ما و حامیان اصلی‌ترین پشتیبان تروریسم دولتی کمک مالی ارسال کند یا خیر را پیش می‌کشد.

از سوی دیگر دیان دجانی، نماینده مالزی در سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت اوایل ماه جاری نیز با اشاره به عدم اجماع نظر در این شورا در خصوص طرح آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران گفت که این شورا در جایگاهی نیست که اقدام بیشتری درباره درخواست آمریکا انجام دهد.

وی در پاسخ به پرسش نمایندگان روسیه و چین پیرامون اعلام موضع درباره درخواست آمریکا برای پیشبرد مکانیسم بازگشت تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد این شورا در جایگاهی نیست که اقدامات بیشتری در این خصوص انجام دهد.

رئیس شورای امنیت ادامه داد: پس از رایزنی با اعضای این شورا، برای من روشن است که یک عضو شورا موضع خاصی درباره این موضوعات دارد در حالی که شمار زیادی از اعضا نظر متفاوتی دارند.

دجانی با بیان این موضوع که از نظر من، اجماعی در شورا وجود ندارد، اظهار کرد: این به معنای آن است که شورا در جایگاهی نیست که اقدامات بیشتری انجام دهد.

انتهای پیام/

کد خبرنگار: ۹
۰دیدگاه شما

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • پربازدید

    پربحث

    اخبار عجیب

    آخرین اخبار

    لینک‌های مفید

    ***