به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، «محمد کشاورز زاده» روز پنجشنبه در حاشیه نشست ویدیو کنفرانس تبادل تجربه چین با کشورهای دیگر برای مهار و کنترل کرونا که با حضور متخصصان پزشکی و بهداشتی چین از جمله «جونگ نان شان» پزشک معروف چینی، مقامات کمیسیون ملی بهداشت و وزارت خارجه چین و همچنین سفرا و نمایندگان ۱۵۸ کشور جهان در پکن برگزار شد افزود: چین توانسته است با بکارگیری اقدامات و روش های مختلف، این بیماری را مهار کند که کشورهای دیگر می توانند از روش های چین برای مهار این بیماری استفاده کنند.
وی با استناد به تجربه چین در مهار این بیماری، مسایلی مانند رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و شستن دست ها را سه عامل مهم و موثر در کنترل این بیماری در چین عنوان کرد.
او افزود: علیرغم اینکه از حدود سه ماه گذشته شهر پکن از کرونا پاک شده است اما تمام مردم این شهر از کوچک تا بزرگ همچنان ماسک می زنند و این مورد مهم را با هدف جلوگیری از شیوع مجدد کرونا رعایت می کنند.
کشاوز زاده تصریح کرد: کشورهای دیگر از جمله ایران که در آستانه ماه محرم و برگزاری مراسم های این ماه هستیم می توانند از تجربه چین برای مهار کرونا استفاده کنند تا جلو شیوع این بیماری گرفته شود.
وی با اشاره به برگزاری این نشست ویدیو کنفرانس با مدیریت «جونگ نان شان» از صاحب نظران اصلی مبارزه با ویروس کرونا در چین گفت: این پزشک معروف چینی نخستین بار بیماری سارس را در سال ۲۰۰۳ شناسایی و مهار کرد و در کنترل و درمان بیماری کرونا در چین هم نقش زیادی داشته است.
سفیر ایران در چین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کمک های بهداشتی چین به ایران در ابتدای این بیماری گفت: چین علاوه بر اعزام یک تیم پزشکی به ایران افزون بر ۵۰ محموله هوایی کمک مردمی و دولتی از جمله دستگاه های اکسیژن ساز، ونتیلاتنور، دارو، ماسک و ... به ایران ارسال کرده است که بیشتر آن کمک های مردمی بوده است.
کشاورز زاده در بخشی از این کنفرانس ویدیویی از «جونگ نانشان» پزشک معروف چینی در مورد زمان مصونیت و ایمنی بیمار مبتلا به کرونا بعد از درمان سئوال کرد که جونگ پاسخ داد: این زمان حداقل بین ۳ تا ۴ ماه است اما باور دارم که بیمار ممکن است تا ۶ ماه و حتی بیشتر در برابر ویروس ایمنی داشته باشد.
او خاطر نشان کرد: اگر کسی به کرونا مبتلا شود و این ویروس را شکست دهد ممکن است حدود سه تا ۴ ماه در برابر آن ایمنی داشته باشد با این حال پزشکان و متخصصان درباره ایجاد آنتی بادی و پادتن در بدن بیمار پس از بهبودی، اختلافات دیدگاه دارند و زمان بندی های متفاوتی را مطرح کرده اند.
نظر شما