به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، این واکسن که «Ad۵-nCoV» نام دارد توسط شرکت داروسازی «کان سینو» چین و با سرپرستی «چن وی» متخصص بیماری های عفونی این کشور تولید می شود.
طبق اطلاعیه ای که در وب سایت سازمان ملی مالکیت معنوی چین منتشر شده است در صورت شیوع مجدد ویروس کرونا در چین، تولید انبوه این واکسن می تواند در مدت زمان کوتاه انجام شود.
شرکت داروسازی کان سینو روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: اعطای حق ثبت اختراع، اثربخشی و ایمنی واکسن را تایید کرده و حقوق مالکیت معنوی آن را نشان می دهد.
«تائو لینا» متخصص بیماری های عفونی مستقر در شانگهای معتقد است که اعطای حق ثبت اختراع، احتمالاً روند بازاریابی را تسهیل خواهد کرد ثبت اختراع رسمی باعث افزایش اعتماد جامعه جهانی در مورد واکسن های COVID-۱۹ تولید شده توسط چین خواهد شد.
به گفته شرکت داروسازی کان سینو، درخواست ثبت این واکسن در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ یعنی سه روز پس از شروع آزمایشات بالینی مرحله اول ارایه شده و سرانجام در ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ به تایید رسیده است.
این شرکت خاطرنشان کرد که مرحله سوم و نهایی بالینی این واکسن که در خارج از کشور و در مکزیک و عربستان در حال انجام است، به سرعت پیش می رود «کان سینو» همچنین گفته است در حال مذاکره با روسیه، برزیل و شیلی برای انجام آزمایش های مرحله سوم بالینی در این کشورها است.
در حال حاضر ۵ واکسن ساخت چین در همکاری کشورهای دیگر در حال طی مراحل سوم آزمایش بالینی است.
نظر شما